Edellinen
Seuraava

Lounasravintolat

 

Kun nälkä yllättää kesken päivän aktiviteettien, suuntaa lounaalle idylliseen kahvilaan tai viihtyisään ravintolaan. Monet ravintolat tarjoavat runsaan lounasbuffetissa maukasta kotiruokaa. Himos-Jämsässä alue on lukuisia hyviä lounasruokapaikkoja, joiden noutopöydästä et lähde nälkäisenä.

 

Jämsän sydän logo

 

Jämsän keskustan tuntumassa

Cafè Elonen

Cafè Elosella on maukas ja monipuolinen lounaslista jokaiselle arkipäivälle. Avoinna Ma-Pe 8-17:30, La 9-15:30.

 

Jämsän Portti

Päivittäin vaihtuvat lounaat runsaasta noutopöydästä joka päivä klo 15 saakka. Jämsän Portista saat myös maistuvat a la Carte -annokset, Kotipizzan laadukkaat pizzat ja Hesburgerin tutut tuotteet.

Lounaskahvila Vehnäleipä

Lounaskahvila  Jämsän keskustassa lämminhenkinen lounaskahvila, joka tarjoaa kotitekoisia ja herkullista ruokaa niin arkeen, kuin juhlaankin. Kotitekoista ja maukasta lounasta joka arkipäivä klo 11-13:30.

Shell Helmi Simpukka

Jämsän Shell palvelee aamusta myöhäiseen iltaan tai kellon ympäri. Voitkin aloittaa päiväsi aamiaisella ja täydentää lempiruokasi tiettävästi laajimmalla lounasvalikoimalla. 

Ravintola Silkkitie

Ravintola Silkkitien lounasbuffetissa tarjotaan perinteistä kiinalaista ruokaa. 

Witikkalan kartano

Tunnelmallisessa Witikkalan Kartanossa on tarjolla joka arkipäivä paikan päällä valmistettua lounasta. 

Himoksen suunnalla

Patalahti

Patalahden noutopöytä valmistetaan päivittäin 10.30-16. Sen lisäksi löydät meiltä monipuoliset Ala-carte, pizza sekä pikaruoka vaihtoehdot.

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne tarjoaa laadukkaan lounasbuffetin, bistron listalta herkulliset burgerit ja wings-ateriat.  Ravintola Rinne on avoinna tapahtumien aikana ja talvella sekä tilauksesta ympäri vuoden.

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovissa on maittava lounas runsaasta noutopöydästä perinteitä ja lähiruokaa kunnioittaen. 

Muu seutu

General Way Pub

Jämsänkoskella maukasta lounasruokaa tarjolla arkisin. Lounas sisältää salaattipöydän, leivät, ruokajuoman ja kahvi tai tee. Lounaslistan löydät somesta.

Neste Jämsänkoski

Monipuolinen, palveleva huoltoasema. Hampurilaisannosten ja Kotipizzan lisäksi arkisin lounasta klo 10:30-13:30.

Ravintola Hallin Janne

Ravintola Hallin Janne sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Eväjärven rannalla Kuorevedellä. Monipuolinen lounas, ystävällinen palvelu ja kauniit näköalat takaavat viihtyvyyden.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

72 tuntia - kansalaisten omatoiminen varautuminen

07.02.2023

18:00 - 19:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

72 tuntia - yleisötilaisuus kansalaisten omatoimisesta varautumisesta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa tiistaina 7.2. kello 18. Vapaa pääsy! Varautumispäivää vietetään valtakunnallisesti nyt…

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus

08.02.2023 - 22.02.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa keskiviikkona 8.2. klo 16-18 keskiviikkona 22.2. kelo 16-18 Tilaisuus on avoin kaikille…

Jaa