Edellinen
Seuraava

Lounasravintolat

 

Kun nälkä yllättää kesken päivän aktiviteettien, suuntaa lounaalle idylliseen kahvilaan tai viihtyisään ravintolaan. Monet ravintolat tarjoavat runsaan lounasbuffetissa maukasta kotiruokaa. Himos-Jämsässä alue on lukuisia hyviä lounasruokapaikkoja, joiden noutopöydästä et lähde nälkäisenä.

 

Jämsän sydän logo

 

Cafè Elonen

Cafè Elosella on maukas ja monipuolinen lounaslista jokaiselle arkipäivälle. Avoinna Ma-Pe 8-17:30, La 9-15:30.

 

Jämsän Portti

Päivittäin vaihtuvat lounaat runsaasta noutopöydästä joka päivä klo 15 saakka. Jämsän Portista saat myös maistuvat a la Carte -annokset, Kotipizzan laadukkaat pizzat ja Hesburgerin tutut tuotteet.

Lounaskahvila Vehnäleipä

Lounaskahvila on avoinna ma-pe 6:00-17:00. Keskuskatu 13, Jämsä. Kotitekoista ja maukasta lounasta joka arkipäivä klo 11-13:30.

Patalahti

Patalahden noutopöytä valmistetaan päivittäin 10.30-18. Sen lisäksi löydät meiltä monipuoliset Ala-carte, pizza sekä pikaruoka vaihtoehdot.

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne tarjoaa laadukkaan lounasbuffetin, bistron listalta herkulliset burgerit ja wings-ateriat.  Ravintola Rinne on avoinna tapahtumien aikana ja talvella sekä tilauksesta ympäri vuoden.

Ravintola Silkkitie

Ravintola Silkkitien lounasbuffetissa tarjotaan perinteistä kiinalaista ruokaa. Lounasbuffet avoinna joka päivä. Keskuskatu 7, Jämsä.Puhelin : 014 712077 Aukioloajat : Maanantai – Perjantai: 11:00 – 20:30, Lauantai : 11:30 – 21:00, Sunnuntai : 12:00 – 21:00

Ruotsulan Hovi

Lounas: Ma- Pe 11-14. Ruotsulan Hovissa on maittava lounas runsaasta noutopöydästä perinteitä ja lähiruokaa kunnioittaen. Lounaskahvila on avoinna arkisin klo 10-17.

Witikkalan kartano

Tunnelmallisessa Witikkalan Kartanossa lounasta joka arkipäivä. Koskentie 12, Jämsä. Avoinna ma-pe 10-17, la 10-15.

Ravintola Hallin Janne

Ravintola Hallin Janne sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Eväjärven rannalla Kuorevedellä. Monipuolinen lounas, ystävällinen palvelu ja kauniit näköalat takaavat viihtyvyyden.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.