Edellinen
Seuraava

Lounasravintolat

 

Himos-Jämsässä on lukuisia houkuttelevia lounasravintoloita, joista voit nauttia herkullista kotiruokaa. Kun nälkä yllättää kesken päivän aktiviteettien, suuntaa idylliseen lounaskahvilaan tai viihtyisään ravintolaan, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lounasbuffeteissaan, aina raikkaista salaateista lämpimiin pääruokiin. Laadukkaat raaka-aineet ja ammattitaitoinen kokki takaavat, että lounashetkestäsi tulee nautinnollinen. Olitpa sitten liikkeellä yksin tai ystävien kanssa, näissä ravintoloissa voit nauttia paikallisista herkuista ja rentoutua viihtyisässä ympäristössä.

 

 

Jämsän sydän logo

 

Jämsän keskustan tuntumassa

Cafè Elonen

Cafè Elosella on maukas ja monipuolinen lounaslista jokaiselle arkipäivälle. Avoinna Ma-Pe 8-17:30, La 9-15:30.

Jokivarren Kahvila Koulu

Kahvila Koulu on viihtyisä lounaskahvila, joka tarjoaa päivittäin lounassalaatteja ja muuta lounasta idyllisessä Jokivarren Puukoulussa.

Jämsän Portti

Päivittäin vaihtuvat lounaat runsaasta noutopöydästä joka päivä klo 15 saakka. Jämsän Portista saat myös maistuvat a la Carte -annokset, Kotipizzan laadukkaat pizzat ja Hesburgerin tutut tuotteet.

Kellari Kirppis & Cafe

Kellari Kirppiksen Kahvilassa keittyy lounasta joka arkipäivä Jämsän keskustassa klo 10:30 – 14. Kellari Kirppis löytyy osoitteesta keskuskatu 9, Jämsä.

Lounaskahvila Vehnäleipä

Lounaskahvila  Jämsän keskustassa lämminhenkinen lounaskahvila, joka tarjoaa kotitekoisia ja herkullista ruokaa niin arkeen, kuin juhlaankin. Kotitekoista ja maukasta lounasta joka arkipäivä klo 11-13:30.

Ravintola Silkkitie

Ravintola Silkkitien lounasbuffetissa tarjotaan perinteistä kiinalaista ruokaa. 

Shell Helmi Simpukka

Jämsän Shell palvelee aamusta myöhäiseen iltaan tai kellon ympäri. Voitkin aloittaa päiväsi aamiaisella ja täydentää lempiruokasi tiettävästi laajimmalla lounasvalikoimalla. 

ThaiQ & BGRG ravintola

ThaiQ lounas joka päivä klo 10.30-15.00 BRGR puolella lounastarjous joka päivä. ThaiQ käytetään tuoreita kasviksia sekä Suomalaista lihaa, pakastimesta ainoastaan katkaravut ja ranskanperunat. 

 

 

Witikkalan kartano

Tunnelmallisessa Witikkalan Kartanossa on tarjolla joka arkipäivä paikan päällä valmistettua lounasta. 

Himoksen suunnalla

Patalahti

Patalahden noutopöytä valmistetaan päivittäin 10.30-16. Sen lisäksi löydät meiltä monipuoliset Ala-carte, pizza sekä pikaruoka vaihtoehdot.

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne tarjoaa laadukkaan lounasbuffetin, bistron listalta herkulliset burgerit ja wings-ateriat.  Ravintola Rinne on avoinna tapahtumien aikana ja talvella sekä tilauksesta ympäri vuoden.

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovissa on maittava lounas runsaasta noutopöydästä perinteitä ja lähiruokaa kunnioittaen. 

Muu seutu

General Way Pub

Jämsänkoskella maukasta lounasruokaa tarjolla arkisin. Lounas sisältää salaattipöydän, leivät, ruokajuoman ja kahvi tai tee. Lounaslistan löydät somesta.

Neste Jämsänkoski

Monipuolinen, palveleva liikenneasema. Hampurilaisannosten ja Kotipizzan lisäksi arkisin lounasta klo 10:30-13:30.

Ravintola Hallin Janne

Ravintola Hallin Janne sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Eväjärven rannalla Kuorevedellä. Monipuolinen lounas, ystävällinen palvelu ja kauniit näköalat takaavat viihtyvyyden.

Ravintola Vanha Hanski

Ravintola Vanha Hanski palvelee Päijänteen rannalla Hulkkion satamassa tarjoten lounasta, pizzoja, burgereita ja makeita herkkuja. Vanhan Hanskin kautta myös sataman polttoainemyynti.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Tehtaan Päiväkahvit

18.04.2024

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

📌Joka torstai klo 12:00–12:45 Tehtaan Päiväkahvit on vapaamuotoinen tapahtuma, jossa on opit tuntemaan Tehtaan käyttäjiä, pysyt perillä ajankohtaisista asioista ja…

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely

03.04.2024 - 28.04.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely on esillä pääkirjaston vitriineissä 3.-28.4. Yhdistys esittelee toimintaansa kirjastossa tiistaina 16.4. kello 10-12 ja 14-18. Tervetuloa!

Länkipohjan kirjaston satutuokiot

08.09.2023 - 19.04.2024

Kirjastotie 3, 35400 Jämsä

Satutuokioilla sukellamme seikkailujen maailmaan! Kirjastojen satutuokiot on pääsääntöisesti suunnattu alle kouluikäisille lapsille, mutta kaikenikäiset satujen ystävät ovat yhtä tervetulleita. Satutuokion…

Jaa