Edellinen
Seuraava

Vesiaktiviteetit

 

Himos-Jämsän alue sijaitsee välkehtivien vesistöjen varrella, Päijänne ja kaunis Jämsänjoki sekä lukuisat pienemmät järvet houkuttelevat matkailijoita vesistöjen äärelle. Jämsän suurimmat järvet ovat Päijänne ja Längelmävesi, lisää tietoa alueen järvistä ja lammista löydät notskilla-blogista. Järvi-Suomen kalaiset vedet sekä aurinkoiset uimarannat tarjoavat loistavat puitteet kesäpäivän viettoon. Voit nauttia hauskoista vesiaktiviteeteista, liplattavista laineista veneilyn merkeissä tai suunnata melontaretkelle kauniina kesäpäivänä. Vierasvenepaikkoja Jämsän kaupungin alueella on keskustassa Seppolan sillan läheisyydessä, Hulkkionlahdella ja Vaherissa. Hulkkion sataman polttoainejakelu on auki Ravintola Vanha Hanskin aukioloaikoina. Lähde Päijänteen aalloille aistimaan aitoa Järvi-Suomen tunnelmaa!

 

 

Jämsän sydän logo

HimosLaketours

Vaherin tai Seppolan satamasta lähtevä noin 2,5-3 tunnin veneretki, jolla on mahdollista myös kokeilla vesihiihtoa. Veneretki sisältää pikkupurtavaa, retkelle voi tilata kunnon retkieväät ravintolasta ja nauttia ne veneessä tai rannalla.

 

 

Uimarannat

Jämsän lukuisilla uimarannoilla lomailijat pääsevät nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä ja rennosta rantaelämästä. Aivan kaupungin keskustassa pääsee kesäpäivänä Maauimalan hiekkarannalle aurinkoa ottamaan ja uimaan vaikka shoppailun lomassa. Myös Varpaisniemen ja Särkijärven hiekkarannat ovat ihanteellisia lämpimien kesäpäivien viettoon. Jämsän uimarannoilla viihtyvät sekä isommat että pienemmät uintimestarit!

Hauskaa vesillä

Vedä vesisukset jalkaan ja kokeile vesihiihtoa, hyppää vesirenkaan kyytiin tai nauti päivästä SUP-lautaillen. Tarjontaa löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmille konkareille. Lucky fish ja HimosLomat tarjoavat elämyksellisiä vesilajeja ja kalastuspaketteja lomallesi.

Kalastus

Himos-Jämsän seudulla on useita kalastusrikkaita vesistöjä. Alueen suurimmat järvet ovat Päijänne ja Längelmävesi. Muita tunnettuja vesistöalueita ovat muun muassa Survosenkoski, Jämsänjoki ja Patalahti Himoksen kupeessa. Viihdy ja nauti, kalastus Himos-Jämsässä tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja kaiken tasoisille kalastajille!

 

Melonta

Keski-Suomen kirkkaissa vesistöissä ja kauniissa maisemissa kelpaa lähteä melomaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan luonnon parhaimmistosta. Wanhan Witosen melontareitin taukopaikkojen on kunnostettu. taukopaikoille on rakennettu uudet laavut, nuotiokehät ja ekopytyillä varustetut käymälät. Myös laitureita on uusittu ja kunnostettu joissakin taukopaikoissa.

 

Edellinen
Seuraava

Webinaari Miksi ja miten minä käyttäisin digiä?

03.10.2023

13:00 - 14:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vanhustyön keskusliitto ja SeniorSurf pitää SeniorSurf-päivänä senioreille suunnatun webinaarin tiistaina 3. lokakuuta kello 13-14 Miksi ja miten minä käyttäisin digiä?…

Kirjamessumatkalle Helsinkiin

07.09.2023 - 04.10.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Lähde kanssamme kirjamessuille Helsinkiin lauantaina 28.10. Hinta 45 euroa sisältää lipun ja matkan. Sitova ilmoittautuminen alkaa torstaina 7.9. ja päättyy…

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit vanhustenviikolla 2023

04.10.2023

13:00 - 15:00

Sairaalantie 11, 42120 Jämsä

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit keskiviikkona 4.10. klo 13 – 15 sairaalan auditoriossa, Sairaalantie 11, Jämsä. Ohjelma: klo 13.00 Aivoterveys klo 13.30 Ikäihmisten…

Jaa