Edellinen
Seuraava

Huopakulttuuri

 

Haaveiletko aidoista huopatuotteista? Himos-Jämsässä on huopatehtaiden myymälöitä, jotka tarjoavat laadukkaita ja uniikkeja huopatuotteita. Alue tunnetaan perinteisenä huopakaupunkina, jossa on merkittävä huopateollisuuden keskittymä. Jämsässä toimii edelleen kolme huopatehdasta täydessä toiminnassa, mukaan lukien Suomen tunnetuimmat huopatehtaat,  J. Alhon huopatehdas ja Huopaliike Lahtinen, jotka valmistavat maankuuluja huopajalkineita sekä muista huopatuotteita. Huopamyymälöistä löydät monipuolisen valikoiman aitoja huopikkaita, kauniita sisustustuotteita sekä. Tee tutustumisretki huopatuotteiden pariin ja löydä kotiisi upeita huopa-aarteita!

 

Huopamyymälät

Shoppailuretki aitojen huopatuotteiden keskelle? Jämsän huopatehtaiden myymälät tarjoavat ainutlaatuisia ja laadukkaita huopatuotteita. Jämsä tunnetaan perinteisenä huopakaupunkina. Alueesta on tullut merkittävä huopateollisuuden, huovuttajien, huopataiteilijoiden ja huopa-alan keskittymä. Kesäisin huopaa juhlitaan kansainvälisellä Huopanäyttelyllä. Suomen kuuluisimmat huopatehtaat ovat Partalan kylällä sijaitsevat J. Alhon huopatehdas ja Huopaliike Lahtinen, joka valmistaa maankuuluja huopajalkineita. Huopamyymälöiden valikoimasta löydät aitoja huopikkaita, kauniita sisustustuotteita sekä lämpimiä villaneuleita ja shaaleja. Tee tutustumisretki huopatuotteiden pariin ja löydä huopa-aarteita kotiin viemisiksi.

Huopanäyttely

Tule ihailemaan upeita ja ihastuttavia huopaluomuksia Suomen huopalaaksoon. Himos-Jämsän seutu tunnetaan ainutlaatuisesta huovutusperinteestään. Suomen Huopaliitto Filtti järjestää vuosittain merkittävän kansainvälisen huopataiteen näyttelyn Jämsän Kivipankin taidegalleriassa. Huopanäyttely kokoaa seudulle huopataiteilijoiden töitä eri puolilta Suomea ja jopa ulkomailta. Filtti ry:n järjestämät näyttelyt ovat avoinna joka kesä,  jo vuodesta 1999 lähtien.

 

Muotoillen huopaa-näyttely 2023

Edellinen
Seuraava

 Voisit olla kiinnostunut

Majoitusta ryhmille

Himos-Jämsässä  voi majoittua isommallakin porukalla! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja palveluihin ryhmille.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttimaan paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kasvun kahvit

28.05.2024

08:00 - 10:00

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Toukokuun Kasvun kahvilla pureudutaan kasvun johtamiseen, alustajana yrittäjä ja yritysbuustaaja Hannu Savela. Kasvun kahvit on Jämsä Tehtaan tapahtuma, jossa innostutaan…

Melontaretket

27.05.2024 - 28.05.2024

Särkisaarentie 365, 42100 Jämsä

Opastettu melontaretki, kestoltaan n. 3 tuntia. Melontamatka 6-8 km, ryhmän vauhdin mukaan. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat varusteet, opastus sekä retkieväät.…

Hippoharkat

14.05.2024 - 04.06.2024

Paununkatu 7, 42100 Jämsä

Hippoharkoissa lapset juoksevat, hyppivät, heittävät sekä harjoittelevat ketteryyttä ohjatusti tunnin ajan! Harkkojen päätteeksi kaikki osallistujat palkitaan Hippo-tuotepalkinnolla ja viimeisen kerran…

Jaa