Edellinen
Seuraava

Majoitu mukavasti

 

 

Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maalaismaisemassa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokasta mökkimajoitusta aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeessa. Patalahti ja Päijänne tuovat tuulahduksen aitoa järvimatkailua, kauempana seudulla saat nauttia lomallasi luonnon rauhasta.

Laajasta valikoimasta löytyy sopivan kokoisia mökkejä, huviloita ja huoneita, olit sitten matkassa pienemmällä tai isommalla ryhmällä. Huonemajoitusta löytyy kaupunkihotelleista idyllisiin maaseutuhotelleihin ja majataloihin. Lisäksi Jämsän seudulla on leirintäalueita, joten voit saapua myös asuntovaunulla ja -autoilla. Matka kaupungin keskustaan ja Himokselle taittuu kaukaisemmistakin mökeistä reilussa puolessa tunnissa, joten luonnon rauhaan voi yhdistää helposti useita harrasteita ja monipuolista toimintaa. Muista myös katsastaa mitä kaikkea tekemistä Himos-Jämsän alueelta löytyy!

 

 

Vuokramökit

Himos-Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä maaseudulta ja järven rannalta, missä on mahdollisuus rentouttavaan mökkeilyyn. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

Kuva: Julie Weien Forøy/Visit Jyväskylä Region

Huoneet

Himos-Jämsässä on viihtyisiä ja kohtuuhintaisia huoneita ja huoneistoja. Huonemajoitus on mahdollista Himoksen tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa ihastuttavaa maaseutu- ja kotimajoitusta.

 

Glamping – Luksustelttailu

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. 

AuroraHut luksusmajoitus

Vuoden 2022 uutuus Himos-Jämsässä on lasi-iglu. Kievari Rantapirtillä Koskenpäällä voit nauttia järvimaisemasta veden päällä AuroraHut luksusmajoituksessa.

Leirintäalueet

Himos-Jämsä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Suomen sydämessä, eteläisessä Keski-Suomessa. Seudulle voi saapua helposti myös matkailuautolla ja -vaunulla. Hurauta suoraan leirintäalueelle luonnonkauniille paikoille! Himos-Jämsän alue kutsuu karavaanarit ja telttailijat viihtymään.

Koirahotelli

Jämsän Partalassa avattu Jämsän koirahoitola tarjoaa koirille omat lomamökit ja yksityiset aitaukset.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Yritystarinat

Päivi Heikkala luottaa Himoksen vetovoimaan

Toimitusjohtajan työ on valtavan monipuolista ja vaihtelevaa, tekemistä on paljon. Yhteistyön merkitystä muiden toimijoiden kanssa ei voi korostaa liikaa; Himos matkailukeskuksena tarvitsee myös muita palveluntarjoajia, kuten ravintoloita ja aktiviteetteja, joiden pariin asiakkaita ohjataan. Lue Himoslomien toimitusjohtajan Päivi Heikkalan haastattelu kokonaisuudessaan.

Auteriset ovat yrittäjinä moniosaajia

Länsi-Himoksen juurella seisoo jyhkeä Ravintola Rinne, jota luotsaa aviopari Jukka ja Tytti Auterinen.  Auteristen työsarkaan kuuluu myös n. 70 mökin vuokravälitys Himosmajoituksen kautta. Paljon monipuolista toimintaa mahdollistuu perhelähtöisesti, kun taustalla on vankka tietämys alasta ja erityisesti sesonkitoiminnasta. 

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Majoitusta ryhmille

Himos-Jämsässä  voi majoittua isommallakin porukalla! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja palveluihin ryhmille.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttien paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.