Edellinen
Seuraava

Majoitu mukavasti

 

 

Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu sinua viihtymään ympäri vuoden. Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Unohda arjen kiireet ja sukella idylliseen maaseutumaisemaan rentoutumaan. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokasta mökkimajoitusta aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeessa. Patalahti ja Päijänne tuovat tuulahduksen aitoa järvimatkailua, seudulla saat nauttia lomallasi luonnon rauhasta. Laajasta valikoimasta löytyy sopivan kokoisia mökkejä, huviloita ja huoneita, olit sitten matkassa pienemmällä tai isommalla ryhmällä. Huonemajoitusta löytyy kaupunkihotelleista idyllisiin maaseutuhotelleihin ja majataloihin. Lisäksi Jämsän seudulla on leirintäalueita, joihin voit saapua asuntovaunulla ja -autoilla. Muista myös katsastaa mitä kaikkea tekemistä Himos-Jämsän alueelta löytyy!

 

 

Vuokramökit

Himos-Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä maaseudulta ja järven rannalta, missä on mahdollisuus rentouttavaan mökkeilyyn. 

 

Huoneet

Himos-Jämsässä on viihtyisiä ja kohtuuhintaisia huoneita ja huoneistoja. Huonemajoitus on mahdollista Himoksen tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa ihastuttavaa maaseutu- ja kotimajoitusta.

 

Ryhmämajoitus

Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydät Himos-Jämsän alueelta mukavan majoituspaikan, jossa voitte yhdessä rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa.

Esteetön majoitus

Kun yksilölliset tarpeet on huomioitu majoituskohteessa mahdollisimman hyvin, on lopputuloksena onnistunut matka. Esteettömältä majoitustilalta edellytetään soveltuvuutta pyörätuolin ja pyörillä varustetun kävelytelineen käyttäjälle.

Glamping – Luksustelttailu

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. 

Leirintäalueet

Himos-Jämsä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Suomen sydämessä, eteläisessä Keski-Suomessa. Seudulle voi saapua helposti myös matkailuautolla ja -vaunulla. Hurauta suoraan leirintäalueelle luonnonkauniille paikoille! Himos-Jämsän alue kutsuu karavaanarit ja telttailijat viihtymään.

Koirahotelli

Jämsän Partalassa sijaitseva Jämsän koirahoitola tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista koirahoitolapalvelua Keski-Suomessa. Seuraa Koirahoitolaa somessa.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Majoitusta ryhmille

Himos-Jämsässä  voi majoittua isommallakin porukalla! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja palveluihin ryhmille.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttimaan paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Digiopastus

08.01.2024 - 27.05.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Digiopastus jatkuu! Maanantaisin klo 15-16 on tarjolla ilman ajanvarausta maksutonta digiopastusta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa. Digiopastus jatkuu myös keväällä pääkirjaston hiljaisessa…

Jaa