Edellinen
Seuraava

Majoitu mukavasti

 

 

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maalaismaisemassa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokasta mökkimajoitusta aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeessa. Patalahti ja Päijänne tuovat tuulahduksen aitoa järvimatkailua, kauempana seudulla saat nauttia lomallasi luonnon rauhasta. Laajasta valikoimasta löytyy sopivan kokoisia mökkejä, huviloita ja huoneita, olit sitten matkassa pienemmällä tai isommalla ryhmällä. Huonemajoitusta löytyy kaupunkihotelleista idyllisiin maaseutuhotelleihin ja majataloihin. Lisäksi Jämsän seudulla on leirintäalueita, joihin voit saapua asuntovaunulla ja -autoilla. Muista myös katsastaa mitä kaikkea tekemistä Himos-Jämsän alueelta löytyy! Kuva: Julia Kivelä/Visit Jyväskylä Region

 

 

 

Vuokramökit

Himos-Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä maaseudulta ja järven rannalta, missä on mahdollisuus rentouttavaan mökkeilyyn. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

 

Huoneet

Himos-Jämsässä on viihtyisiä ja kohtuuhintaisia huoneita ja huoneistoja. Huonemajoitus on mahdollista Himoksen tapahtumien sydämessä, minkä lisäksi seutu tarjoaa ihastuttavaa maaseutu- ja kotimajoitusta.

 

Ryhmämajoitus

Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydät Himos-Jämsän alueelta mukavan majoituspaikan, jossa voitte yhdessä rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa.

Esteetön majoitus

Kun yksilölliset tarpeet on huomioitu majoituskohteessa mahdollisimman hyvin, on lopputuloksena onnistunut matka. Esteettömältä majoitustilalta edellytetään soveltuvuutta pyörätuolin ja pyörillä varustetun kävelytelineen käyttäjälle.

Glamping – Luksustelttailu

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. 

AuroraHut luksusmajoitus

Vuoden 2022 uutuus Himos-Jämsässä on lasi-iglu. Kievari Rantapirtillä Koskenpäällä voit nauttia järvimaisemasta veden päällä AuroraHut luksusmajoituksessa.

Leirintäalueet

Himos-Jämsä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Suomen sydämessä, eteläisessä Keski-Suomessa. Seudulle voi saapua helposti myös matkailuautolla ja -vaunulla. Hurauta suoraan leirintäalueelle luonnonkauniille paikoille! Himos-Jämsän alue kutsuu karavaanarit ja telttailijat viihtymään.

Koirahotelli

Jämsän Partalassa avattu Jämsän koirahoitola tarjoaa koirille omat lomamökit ja yksityiset aitaukset.

Edellinen
Seuraava
Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Majoitusta ryhmille

Himos-Jämsässä  voi majoittua isommallakin porukalla! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja palveluihin ryhmille.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa Himos-Jämsän seudulle nauttimaan paikallisista saunapalveluista, kuntoilumahdollisuuksista sekä hyvinvointi- ja hemmotteluhoidoista.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Työnäytös joulukranssien tekemisestä

07.12.2022

15:00 - 17:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Gradian opiskelijat esittelevät puutarhaopintoja ja tekevät joulukransseja pääkirjastossa keskiviikkona 7.12. klo 15-17.

Evankeliumia adventin aikaan

30.11.2022 - 13.12.2022

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Raamattua luetaan ääneen Jämsän seurakuntien järjestämässä tapahtumassa. Tule kuulemaan maailman levinneimmän kirjan sanomaa tähän aikaan!

Riemurahat

03.12.2022 - 12.01.2023

Teatteri Tenho, Säterintie 1, 42100 Jämsä

Teatteri Tenhon riemukas farssi

Jaa