Edellinen
Seuraava

Tekemistä syksyllä

 

Himos-Jämsän syksy koostuu ehdottomasti yhteisestä tekemisestä. Syksyllä seutu tarjoaa upeat puitteet luontoretkeilyyn, monipuoliset retkeilyreitit ovatkin syysseikkailijan ehdottomia suosikkeja. Mökkeilyä ja ajanviettoa omalla porukalla voi jatkaa ympäri vuoden. Tavallista onkin, että kaveriporukat tulevat nauttimaan yhteisestä ajasta niin keväällä kuin syksylläkin. Vuodenajasta riippumatta kannattaa muistaa Himos-Jämsän alueen palvelutarjonta esimerkiksi polttareihin tai muihin juhliin. Viikonlopun tai syyslomien aikaan voit helposti yhdistää alueen palvelut, tapahtumat ja aktiviteetit useammaksi touhupäiväksi. Oma porukka vain kasaan ja Himos-Jämsään, tutustu majoitustarjouksiin ja syksyn aktiviteetteihin. Voit hakea inspiraatiota tekemiseen myös syksyiseltä videoltamme.

 

Katso video!

 

 

Jämsän sydän logo

 

Retkeilyreitit

Nuotio ikoniHimos-Jämsän metsäisessä ja mäkisessä maastossa voit tehdä ihania retkiä. Retkeilyreittien varrelta löytyy usein laavu tai nuotiopaikka. Muistathan noudattaa laavuetikettiä ja ottaa omat puut mukaan, siivota jälkesi, viedä roskat pois ja huolehtia turvallisesta tulen käytöstä. 

Pyöräily

Pyöräile halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Vapaa-aika ikoni

Luontonähtävyydet

Ympäristö ikoniTule hämmästelemään ja ihastumaan jääkauden muovaamia luontokohteita ja arvokkaita luonnonsuojelualueita. 

Mönkijäajelut

Osallistu mönkijäsafarille tai vuokraa mönkijä ja tutustu omatoimisesti maastoon ja metsäpolkuihin, mukaan saat reittiohjeet ja vinkit parhaisiin ajoreitteihin.

Frisbeegolf

Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita maksuttomia frisbeegolfratoja, jotka ovat pääosin puistomaisia ja helppokulkuisia. Frisbeegolf sopii loistavasti myös syyspäivien ohjelmaksi. 

Liikuntapuisto Nuoriso ikoni

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. 

Melonta

Melontaa voi harrastaa niin kauan kunnes jää valtaa vesistöt. Himos-Jämsän seudun tunnetuin melontareitti on Wanha Witonen, joka kulkee luonnonkauniissa maisemissa Petäjävedeltä aina Päijänteen Hulkkionlahdelle asti. Lisäksi tarjolla on myös muita mukavia vaihtoehtoja lyhyemmille melontaretkille. 

Himoksen ensilumenlatu hiihto ikoni

Himoksen Ensilumenladun Ensilumenladun pituus on suuntaansa reilu 1,5km. Osa ladusta on edestakaisin hiihdettävää leveää latua ja osa tasaisella kierrettävää lenkkiä. Ensilumenlatu avautuu syksyisin säiden mukaan.

Vuokramökit

Himos-Jämsässä on lukuisia vuokramökkejä – aina glampingistä mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himokselta löydät viihtyisiä lomamökkejä aivan matkailukeskuksen sydämestä ja palvelujen ääreltä. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulla on laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulla ja järvien rannoilla.

Ryhmille

Haluaisitko tulla nauttimaan Himos-Jämsästä ryhmänä? Tarvitsetko tauon arjesta hemmottelua varten tai aktiviteettien merkeissä? Etsitkö sopivaa tilaa juhlaa tai kokousta varten? Himos-Jämsän seutu tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja -kokoisille ryhmille.

Sadesään iloksi

Sadesäällä Himos-Jämsässä voi puuhastella sisätiloissa. Sateella aika kuluu hyvin shoppaillen tai elämyspelien parissa. Syksy ei rajoitu vain ulkoiluun, vaan voit saada siitä kaiken irti ja nauttia Himos-Jämsän hyvinvointipalveluista ja mökkeilystä.

Elämyspelit

Elämyspelejä löytyy ympäri vuotisesti laidasta laitaan jokaiselle lomailijalle, virkistyspäivistä kaveriporukan illanistujaisiin.

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja vietä rentouttava loma hyvinvointipalveluiden parissa. 

Shoppailu

Tutustu Himos-Jämsän erikoisliikkeisiin, kirpputoreihin ja muihin  shoppailun helmiin.

Jääpelikentät

Jäähalleissa pääset harrastamaan ja nauttimaan eri jääpeleistä. Jäähalleissa on maksuttomia yleisöluisteluvuoroja, joihin voit tutustua suoraan jäähallien omilla sivuilla. 

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän MLL Leikkipuisto treffit

05.06.2024 - 31.07.2024

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Jämsän MLL järjestää koko perheelle suunnatut Leikkipuisto treffit, Jämsän Liikennepuiston leikkipuistossa seuraavina päivinä klo.17.00-19:00 5.6.2024 19.6.2024 3.7.2024 17.7.2024 31.7.2024 Tapahtumaa…

HIMOS JUHANNUS 2024 - 3 PÄIVÄÄ K-18

20.06.2024

00:00 - 02:00

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Himos Juhannus Suomen suurin juhannusfestivaali bailataan taas ensi vuonna Himoksella 20.-22.6.! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman nettisivuja…

HIMOS JUHANNUS 2024 - 3 PÄIVÄÄ VIP K-18

20.06.2024

00:01 - 02:01

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Himos Juhannus Suomen suurin juhannusfestivaali bailataan taas ensi vuonna Himoksella 20.-22.6.! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman nettisivuja…

Jaa