Syksyllä

Himos-Jämsän syksy koostuu ehdottomasti yhteisestä tekemisestä. Alueen tapahtumat eivät pääty kesään, vaan jatkuvat ympäri vuoden – eri kokoisina, eri teemoilla. Syksyllä seutu tarjoaa upeat puitteet luontoretkeilyyn. Monipuoliset retkeilyreitit ovat syysseikkailijan ehdoton aktiviteetti. Mökkeilyä ja yhteisiä juhlia voi jatkaa ympäri vuoden. Ihan tavallista onkin, että kaveriporukat tulevat yhteisen ajan viettoon niin keväällä kuin syksylläkin. Vuoden ajasta riippumatta kannattaa muistaa Himos-Jämsä alueen palvelutarjonta polttareihin ja juhliin. Poimi alueen palveluista itsellesi sopivimmat. Viikonlopun tai syyslomien aikaan voit helposti yhdistää alueen palvelut ja aktiviteetit pariksi touhupäiväksi. Porukka vain kasaan ja Himos-Jämsään!

Retkeilyreitit

Himos-Jämsän metsäisessä ja mäkisessä maastossa voit tehdä ihania retkiä. Kulje vapaasti lähimetsän polkuja pitkin, suunnittele karttojen avulla oma vaellusreitti tai lähde reippailemaan turvallisesti merkityille retkeilyreiteille.

Pyöräily

Pyöräile halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Pyörällä pääset nopeasti ja kätevästi paikasta toiseen tai pidemmälle retkelle.

Luontoretkeily

Lumoava luonto, mahtavat maastot ja välkehtivät vesistöt – Jämsän seudulla on monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta. Tule nauttimaan luontoretkeilystä HimosJämsässä.

Mönkijäajelut

Himos-Jämsästä löytyy tekemistä hurinan ja vauhdin ystäville. Alueella järjestetään ohjattuja mönkijäsafareita, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä upeissa maisemissa. Mönkijäsafareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa.

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat upeat mahdollisuudet melonnasta kiinnostuneille. Kirkkaissa vesistöissä ja kauniissa maisemissa kelpaa lähteä melomaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen kauniista luonnosta. Halutessasi voit ilmoittautua myös melontakursseille tai opastetuille melontaretkille.

Tapahtumat

Himos-Jämsässä on vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Himos on vilkas tapahtumakeskus, jossa on hyvä syke ja meininkiä sekä erilaisia elämyksiä.  Tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan joka päivälle on monenlaisia elämyksiä.

Sadesään iloksi

Sadesäällä Himos-Jämsässä voi rentoutua sisätiloissa. Sateella aika kuluu hyvin shoppaillen tai elämyspelien parissa. Simulaattorimaailmassa ralliautoilet ja vietät aikaa säällä kuin säällä. Syksy ei rajoitu vain ulkoiluun, vaan voit saada siitä kaiken irti ja nauttia HimosJämsän hyvinvointipalveluista ja mökkeilystä.

Elämyspelit

Himos-Jämsän seutu mahdollistaa elämyspelit jokaisena vuoden aikana. Elämyspelejä löytyy laidasta laitaan jokaiselle lomailijalle, virkistyspäivistä kaveriporukan illanistujaisiin. Tule ja valitse omasi!

Hyvinvointipalvelut

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsästä löydät pehmeät löylyt, virkistävät kuntoilumahdollisuudet sekä rentouttavat hieronnat ja hellät hemmotteluhoidot.

Shoppailu

Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut, kuten Citymarket, S-Market, Alko, Lidl, Löytötex ja Tokmanni. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa. Tule etsimään shoppailun helmiä Himos-Jämsään.

Vuokramökit

Himos-Jämsässä on lukuisia vuokramökkejä – aina glampingistä mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himokselta löydät viihtyisiä lomamökkejä aivan matkailukeskuksen sydämestä ja palvelujen ääreltä. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulla on laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulla ja järvien rannoilla.

Voisit olla kiinnostunut

 

Ravintolat

Jämsän ravintolat hellivät makuhermoja. Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan.

Lue lisää

Ryhmät

Porukalla viihtymään Jämsään? Hemmottelua tai hurvittelua koko ryhmälle? Sopivat tilat juhliin tai kokouksiin? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille - tutustu tarjontaan!

Lue lisää

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää
Jaa