Edellinen
Seuraava

Tekemistä syksyllä

 

Himos-Jämsän syksy koostuu ehdottomasti yhteisestä tekemisestä. Syksyllä seutu tarjoaa upeat puitteet luontoretkeilyyn, monipuoliset retkeilyreitit ovatkin syysseikkailijan ehdottomia suosikkeja. Mökkeilyä ja ajanviettoa omalla porukalla voi jatkaa ympäri vuoden. Tavallista onkin, että kaveriporukat tulevat nauttimaan yhteisestä ajasta niin keväällä kuin syksylläkin. Vuodenajasta riippumatta kannattaa muistaa Himos-Jämsän alueen palvelutarjonta esimerkiksi polttareihin tai muihin juhliin. Viikonlopun tai syyslomien aikaan voit helposti yhdistää alueen palvelut, tapahtumat ja aktiviteetit useammaksi touhupäiväksi. Oma porukka vain kasaan ja Himos-Jämsään, tutustu majoitustarjouksiin ja syksyn aktiviteetteihin. Voit hakea inspiraatiota tekemiseen myös syksyiseltä videoltamme.

 

Katso video!

 

 

Jämsän sydän logo

 

Retkeilyreitit

Nuotio ikoniHimos-Jämsän metsäisessä ja mäkisessä maastossa voit tehdä ihania retkiä. Retkeilyreittien varrelta löytyy usein laavu tai nuotiopaikka. Muistathan noudattaa laavuetikettiä ja ottaa omat puut mukaan, siivota jälkesi, viedä roskat pois ja huolehtia turvallisesta tulen käytöstä. 

Pyöräily

Pyöräile halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Vapaa-aika ikoni

Luontonähtävyydet

Ympäristö ikoniTule hämmästelemään ja ihastumaan jääkauden muovaamia luontokohteita ja arvokkaita luonnonsuojelualueita. 

Mönkijäajelut

Osallistu mönkijäsafarille tai vuokraa mönkijä ja tutustu omatoimisesti maastoon ja metsäpolkuihin, mukaan saat reittiohjeet ja vinkit parhaisiin ajoreitteihin.

Frisbeegolf

Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita maksuttomia frisbeegolfratoja, jotka ovat pääosin puistomaisia ja helppokulkuisia. Frisbeegolf sopii loistavasti myös syyspäivien ohjelmaksi. 

Liikuntapuisto Nuoriso ikoni

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. 

Melonta

Melontaa voi harrastaa niin kauan kunnes jää valtaa vesistöt. Himos-Jämsän seudun tunnetuin melontareitti on Wanha Witonen, joka kulkee luonnonkauniissa maisemissa Petäjävedeltä aina Päijänteen Hulkkionlahdelle asti. Lisäksi tarjolla on myös muita mukavia vaihtoehtoja lyhyemmille melontaretkille. 

Himoksen ensilumenlatu hiihto ikoni

Himoksen Ensilumenladun Ensilumenladun pituus on suuntaansa reilu 1,5km. Osa ladusta on edestakaisin hiihdettävää leveää latua ja osa tasaisella kierrettävää lenkkiä. Ensilumenlatu avautuu syksyisin säiden mukaan.

Sadesään iloksi

Sadesäällä Himos-Jämsässä voi puuhastella sisätiloissa. Sateella aika kuluu hyvin shoppaillen tai elämyspelien parissa. Syksy ei rajoitu vain ulkoiluun, vaan voit saada siitä kaiken irti ja nauttia Himos-Jämsän hyvinvointipalveluista ja mökkeilystä.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Elämyspelit

Elämyspelejä löytyy ympäri vuotisesti laidasta laitaan jokaiselle lomailijalle, virkistyspäivistä kaveriporukan illanistujaisiin. Tutustu Himos-Jämsän tarjontaan.

Hyvinvointipalvelut

Irrottaudu arjen hälinästä ja vietä rentouttava loma hyvinvointipalveluiden parissa. Rentoudu pehmeissä löylyissä, hemmottele itseäsi jalkahieronnalla tai kaunistaudu luonnonkosmetiikalla. 

Shoppailu

Jämsässä on useita pieniä erikoisliikkeitä, kuten täyden palvelun farkkukauppa, viinitilan myymälä, ekologisen matkailijan shoppailukohde  sekä huopatehtaiden myymälät. Lisäksi kaupungista löytyy myös suurimpia kauppaketjuja. Tule löytämään shoppailun helmiä Himos-Jämsään.

Vuokramökit

Himos-Jämsässä on lukuisia vuokramökkejä – aina glampingistä mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himokselta löydät viihtyisiä lomamökkejä aivan matkailukeskuksen sydämestä ja palvelujen ääreltä. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulla on laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulla ja järvien rannoilla.

Jämsässä tapahtuu

Iskelmän synttärit: Portion Boys, Viivi, Elastinen, Olli Halonen

29.09.2023 - 01.10.2023

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PORTION BOYS, VIIVI, ELASTINEN JA OLLI HALONEN HIMOKSELLA Syksyn parhaat bileet juhlitaan Himoksella syyskuun viimeisessä viikonvaihteessa. Himos Areenan tunnelman kattoon…

Enkelilauluja

30.09.2023

16:00 - 17:30

Jämsän seurakunta, Koskentie 30, 42100 Jämsä

Seurakunnan Ilona-kuoro täyttää 10 vuotta ja sitä juhlistetaan mikkelinpäivän aattona la 30.9. tilaisuudessa jossa kuullaan sekä lauletaan enkelilauluja. Tule mukaan,…

Reccu Lehtosen valokuvanäyttely

04.09.2023 - 30.09.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Reccu Lehtosen valokuvanäyttely ”Ei sieluja voi kuvata. Se on Jumalan hommaa.” (Petri Tamminen: Enon opetukset) esillä pääkirjaston näyttelyseinällä 4.9. –…

Jaa