Frisbeegolfarin paratiisi

Lennokkaita frisbeekaaria ja reippailua raikkaassa ulkoilmassa. Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita ilmaisia frisbeegolfratoja, joissa löytyy haastetta myös melko vaativaan makuun. Frisbeegolf sopii loistavasti kesälomapäivien ohjelmaksi, sillä laji sopeutuu isommalle ja pienemmälle porukalle sekä myös lapsiperheille.

Nopeasti suosiotaan kasvattanutta lajia on helppo lähteä kokeilemaan, sillä mukaan tarvitset vain kiekon ja reipasta mieltä. Jämsän alueella voi vuokrata ja vuokraamisen ohella tarvittaessa myös ostaa kiekkoja, katso kp-rantapirtti. Lähde kokeilemaan, kuinka kiekko lentää!

 

Frisbeegolf  Jämsässä

Jämsän radat ovat puistomaisia, helppokulkuisia ja perheystävällisiä. Radat sijaitsevat keskustan tuntumassa Puukilankadulla, Hallissa Jannentiellä, metsäoppilaitoksen vieressä Myllymäessä sekä Kievari Rantapirtillä. Täältä löytyvät ratojen tiedot sekä ratakartat. Samalta sivustolta löytyy myös lajin säännöt sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Voit harjoitella heittotarkkuuta myös 9 korin frisbeegolfkentillä Jämsän keskustan Lamminsuon puistossa ja Koskenpäällä Kievarin Rantapirtillä sekä Hallissa. Paikallinen frisbeegolf- seura JFG tarjoaa tarvittaessa opastusta lajiin ja heittämisen alkeisiin.

Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn