Frisbeegolfarin paratiisi

Lennokkaita frisbeekaaria ja reippailua raikkaassa ulkoilmassa. Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita ilmaisia frisbeegolfratoja, joissa löytyy haastetta myös melko vaativaan makuun. Frisbeegolf sopii loistavasti kesälomapäivien ohjelmaksi, sillä laji sopeutuu isommalle ja pienemmälle porukalle sekä myös lapsiperheille.

Nopeasti suosiotaan kasvattanutta lajia on helppo lähteä kokeilemaan, sillä mukaan tarvitset vain kiekon ja reipasta mieltä. Jämsän alueelta löydät frisbeegolfvuokraamon, josta voit vuokraamisen ohella tarvittaessa myös ostaa kiekkoja. Lähde kokeilemaan, kuinka kiekko lentää!

 

Frisbeegolf  Jämsässä

Jämsän radat ovat puistomaisia, helppokulkuisia ja perheystävällisiä. Radaat sijaitsevat keskustan tuntumassa Puukilankadulla, Hallissa Jannentiellä, metsäoppilaitoksen vieressä Myllymäessä sekä Kievari Rantapirtillä. Alla listaus seudun radoista. Linkeistä löytyvät radan tiedot sekä ratakartta. Samalta sivustolta löytyy myös lajin säännöt sekä muita hyödyllisiä vinkkejä.

Halli Frisbeegolf
Lamminsuo DiscGolfPark
Myllymäki Frisbeegolf
Rantapirtti Frisbeegolf

 

Voit harjoitella heittotarkkuuta myös 9 korin frisbeegolfkentillä Jämsän keskustan Lamminsuon puistossa ja Koskenpäällä Kievarin Rantapirtillä. Paikallinen frisbeegolf- seura JFG tarjoaa tarvittaessa opastusta lajiin ja heittämisen alkeisiin.

Jaa