Frisbeegolf

 

Lennokkaita frisbeekaaria ja reippailua raikkaassa ulkoilmassa. Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita ilmaisia frisbeegolfratoja, joista löytyy haastetta myös vaativaan makuun. Frisbeegolf sopii loistavasti lomapäivien ohjelmaksi, sillä laji soveltuu isommalle ja pienemmälle porukalle sekä lapsiperheille. Nopeasti suosiotaan kasvattanutta lajia on helppo lähteä kokeilemaan, sillä mukaan tarvitset vain kiekon ja reipasta mieltä. Jämsän alueella voi vuokrata ja myös ostaa kiekkoja Kievari Rantapirtiltä.

 

Jämsän sydän logo

Myllymäen DiscGolf-rata

Myllymäen uudella DiscGolfPark radalla on 18 väylää. Vaativuustasoltaan metsäinen rata sopii harrastus- ja kilpakäyttöön. Koko radan pelaaminen vie noin kaksi tuntia aikaa ja kävelyä tulee nelisen kilometriä. Myllymäen Radan pisimmällä par5 väylällä on mittaa 250 metriä. Lyhimmillään avauspaikalta koriin on matkaa reilut 70 metriä. Lähde kokeilemaan, kuinka kiekko lentää!

 

Frisbeegolf  Jämsässä

Jämsän radat ovat puistomaisia, helppokulkuisia ja perheystävällisiä. Radat sijaitsevat keskustan tuntumassa Puukilankadulla, Jämsänkosken metsäoppilaitoksen vieressä Myllymäessä, Hallissa Jannentiellä, Länkipohjassa sekä Kievari Rantapirtillä. Täältä löytyvät ratojen tiedot sekä ratakartat. Samalta sivustolta löytyy myös lajin säännöt sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Voit harjoitella heittotarkkuuta myös 9 korin frisbeegolfkentillä Jämsän keskustan Lamminsuon puistossa ja Koskenpäällä Kievarin Rantapirtillä sekä heittämisen alkeisiin.

 

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Retkeilyreitit

Himos-Jämsän metsäisessä ja mäkisessä maastossa voit tehdä ihania retkiä. Kauniit ja vehreät metsät sekä mahtavat maastot kutsuvat retkeilemään - Metsien huminassa luonnistuu patikointi sekä rentoutuminen.

Lue lisää

Maauimalan liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää
Jaa