Edellinen
Seuraava

Uinti

 

Himos-Jämsän  uimarannoilla ja paikallisessa uimahallissa on loistavat uintimahdollisuudet isommille ja pienemmille vesipedoille. Jämsä sijaitsee keskellä ihaninta Järvi-Suomea. Kesällä voi nauttia rantaelämästä seudun lukuisilla uimarannoilla. Jämsän alueella on yli 400 järveä, joista suurimmat ovat Päijänne ja Längelmävesi. Jämsän rannat tarjoavat nautintoa kaikille uimaharrastajille. Maauimalan hiekkarannalla voi ottaa aurinkoa ja pulahtaa uimaan kaupungin keskustassa. Myös Varpaisniemen ja Särkijärven hiekkarannat kutsuvat lämpimien kesäpäivien viettoon. Uimahalli Koskikaran altaissa polskitaan ympärivuotisesti.

 

Jämsän sydän logo

Uimahalli Koskikara

Jämsän paikallisessa uimahallissa polskitaan vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lasten allas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneista löytyy sauna sekä höyrysauna. Uimahallin rannalta voi kesäisin pulahtaa Koskikeskisen veteen. Kahviosta voi ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa. Talvella uimahallin rannasta voi pulahtaa avantoon. Katso uimahallin esittelyvideo.

Uimarantoja

 

Maauimala

Lukkoilantie 13 A, Jämsän keskusta.
Laiturin päästä syvyys on 1,4m.
Myös pukukoppi ja wc.

Varpaisniemi

Varpaisniementie 20, Haavisto, Jämsä.
Uimarannalla on pukukoppi, wc:t, vesipiste ja grillikatos.

Särkijärvi

Moiskalantie 19, Jämsä.
Laiturin päästä syvyys on 1,5 m.
Pukukoppi, ulkokäymälä ja beach volley-kentät.

Hallin Uimala

Kuorevedentie 120, Halli.
Laiturin päästä syvyys on 1,5,m.
Uimalassa on pukukoppi, wc ja beach volley kenttä.

Länkipohjan uimaranta

Branderinranta 15, Länkipohja
Laituri, hyppyteline 1 m, syvyys laiturin päästä 4 m, pukukoppi, ulkokäymälä.

Kukkassalmen uimaranta

Korpilahdentie 113, Koskenpää
Laituri, syvyys laiturin päästä 1,5 m, pukukoppi, ulkokäymälä

Oinaalan uimaranta

Oinaalantie 41 B, Jämsänkoski.
Pukukoppi ja wc:t löytyvät Oinaalan kentän katsomorakennuksesta.

Uimahallin lastenranta

Koskikarantie 1, Jämsänkoski.
Laiturin päästä syvyys on 1,7 m. Ulkokäymälä löytyy Pallokentän huoltorakennuksesta.

Uimahallin hyppytorninranta

Koskikarantie 1, Jämsänkoski.
Uimapaikalla on laituri ja hyppytorni. Syvyys hyppypaikalla on 5 m, hyppykorkeudet 3 m ja 5 m. Ulkokäymälä löytyy Pallokentän huoltorakennuksesta.

 

 

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Lapsille

Suomen sydämestä tekemistä löytävät myös perheen pienimmät – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille. Lasten kesäsuosikiksi on noussut lasten liikennepuisto, eläinten ystävien suunnistaessa Hirvikartanon hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Tulitikkuetiketit

02.05.2023 - 31.05.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vitriineissä tulitikkuetikettejä Jarmo Vuoren 5000:n kappaleen kokoelmasta. Vanhimmat 1800-luvun loppupuolelta. Esillä myös Suomessa 1873 valmistettuja vientietikettejä.

Tehtaan päiväkahvit

01.06.2023

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Tehtaan päiväkahvit on Jämsä Tehtaan torstaiperinne. Ohjelma rakentuu tutustumisesta, ajankohtaisista aiheista ja usein joku tehdaslainen esittelee omaa tarinaansa hieman pintaa…

Melontaretki

24.05.2023 - 14.06.2023

Lahdentie 593, 42100 Jämsä

Melontaretki Päijänteellä ja pienellä joella, tai vaihtoehtoisesti Kankarisvedellä Retken kesto n. 3 tuntia. 37€ /hlö Maks. 5 henk./ min. 2…

Jaa