Edellinen
Seuraava

Uinti

 

Himos-Jämsä sijaitsee keskellä upeaa Järvi-Suomea, ja alueella on monipuolisia mahdollisuuksia vesileikkeihin niin luonnonvesissä kuin uimahallissakin. Kesäisin voit hemmotella itseäsi rantaelämällä useilla Jämsän uimarannoilla. Kaupungin keskustassa sijaitseva Maauimalan alue tarjoaa hiekkarannan, jolla voit uida ja ottaa aurinkoa sekä  virkistäytyä alueen ulkokuntosalilla, pumptrackilla tai pelikentillä. Suosittu Varpaisniemen ja Särkijärven hiekkarannat kutsuvat sinut viettämään lämpimiä kesäpäiviä uimarannalla. Tervetuloa tutustumaan Himos-Jämsän monipuolisiin uimamahdollisuuksiin ja nauttimaan vesipedoille suunnatuista aktiviteeteista ympäri vuoden!

 

Jämsän sydän logo

Uimarantoja

 

Maauimala

Lukkoilantie 13 A, Jämsän keskusta.
Laiturin päästä syvyys on 1,4m.
Myös pukukoppi ja wc.

Varpaisniemi

Varpaisniementie 20, Haavisto, Jämsä.
Uimarannalla on pukukoppi, wc:t, vesipiste ja grillikatos.

Särkijärvi

Moiskalantie 19, Jämsä.
Laiturin päästä syvyys on 1,5 m.
Pukukoppi, ulkokäymälä ja beach volley-kentät.

Hallin Uimala

Kuorevedentie 120, Halli.
Laiturin päästä syvyys on 1,5,m.
Uimalassa on pukukoppi, wc ja beach volley kenttä.

Länkipohjan uimaranta

Branderinranta 15, Länkipohja
Laituri, hyppyteline 1 m, syvyys laiturin päästä 4 m, pukukoppi, ulkokäymälä.

Kukkassalmen uimaranta

Korpilahdentie 113, Koskenpää
Laituri, syvyys laiturin päästä 1,5 m, pukukoppi, ulkokäymälä

Oinaalan uimaranta

Oinaalantie 41 B, Jämsänkoski.
Pukukoppi ja wc:t löytyvät Oinaalan kentän katsomorakennuksesta.

Uimahallin lastenranta

Koskikarantie 1, Jämsänkoski.
Laiturin päästä syvyys on 1,7 m. Ulkokäymälä löytyy Pallokentän huoltorakennuksesta.

Uimahallin hyppytorninranta

Koskikarantie 1, Jämsänkoski.
Uimapaikalla on laituri ja hyppytorni. Syvyys hyppypaikalla on 5 m, hyppykorkeudet 3 m ja 5 m. Ulkokäymälä löytyy Pallokentän huoltorakennuksesta.

 

 

Uimahalli Koskikara

Jämsän paikallisessa uimahallissa polskitaan vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lasten allas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneista löytyy sauna sekä höyrysauna. Uimahallin rannalta voi kesäisin pulahtaa Koskikeskisen veteen. Kahviosta voi ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa. Talvella uimahallin rannasta voi pulahtaa avantoon. Katso uimahallin esittelyvideo.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Yksityinen: Tekemistä lapsille

Suomen sydämestä tekemistä löytävät myös perheen pienimmät – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille. Lasten kesäsuosikiksi on noussut lasten liikennepuisto, eläinten ystävien suunnistaessa Hirvikartanon hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Tutustuminen VInnin tilan historiaan

06.07.2024 - 28.07.2024

Vinnintie 40, 42100 Jämsä

Tule kuuntelemaan Vinnin tilan historiasta. Opastajina la 6.7. Hannu Ahlstedt ti 9.7. Jaana Lyyra ja Hannu Ahlstedt ke 10.7, Hannu…

Yhteislaulutilaisuus " Oi niitä aikoja "

25.07.2024

17:00 - 20:00

Satamatie 3, 42100 Jämsä

Esiintyjinä Tapsan tahdeista tuttu Seppo Lammi ja Vinosyöttö-kuoro yhteislaulun innostajana. Kyläkoulujen entisten oppilaiden ja kylien entisten nuorten kokoontuminen jo kello…

Laiturimarkkinat -hersyvän hauska uutuusnäytelmä

19.07.2024 - 15.08.2024

Kuoreveden Nuorisoseura Nysä, Kuorevedentie 921, 35630 Jämsä Kuorevesi

Hallissa on järjestetty pitkän perinteen mukaisesti juhannusmarkkinat, mutta nyt markkinoiden puuhanainen Hilkka haluaa uudistaa tapahtuman laiturimarkkinoiksi. Hallin korkeimmat verenpainelukemat omaava…

Jaa