Uimahalli Koskikara

 

Jämsän sydän logoJämsänkosken paikallisessa uimahallissa polskitaan lähes vuoden ympäri. Uimahalli Koskikaran terapia-allas, lastenallas ja kuntouintiallas ilahduttavat uimareita. Pesuhuoneista löytyy sauna sekä höyrysauna.

Kesäisin lomailijat pääsevät uimaan Koskikaran läheiseen järveen, Koskikeskiseen, ja talvella on myös mahdollisuus avantouintiin. Uimahallin kahviosta voi ostaa virvokkeita sekä pientä evästä.

Lipunmyynnin aukioloajat löydät täältä.

Yleistä:

Uintiaika pukeutumisineen on 1,5 tuntia ja maksuun sisältyy kahden tunnin kuntosalin käyttö. Allastiloista on poistuttava 30 minuuttia ennen hallin sulkeutumista. Jätä pukukaapin avain oveen poistuessasi ja palauta mahdollisesti lainaamasi välineet kassalle. Pientenkin ongelmien edessä ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaan. Noudata opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeita. 

Hygienia uimahallissa:

Peseydy saippuaa käyttäen ilman uimapukua ennen saunomista ja uintia. Jätä uimapuku saunomisen ajaksi pesuhuoneeseen. Kastele hiukset ennen altaille menoa ja sido pitkät hiukset kiinni tai käytä uimalakkia. Altaaseen voit mennä vain uimahallikäyttöön tarkoitetussa uima-asussa. Tarvittaessa voit vuokrata uimahallin kassalta asianmukaisen uima-asun.

Turvallisuusohjeita:

Uimahallissa tulee liikkua kävellen, koska lattiat ovat liukkaat. Uimataidottomien ja alle kouluikäisten lasten tulee olla huoltajien valvonnassa. Uimahalli ei vuokraa lasten kellukkeita, joten niiden käyttö on huoltajien vastuulla.

 

Osoite: Koskikarantie 1, 42300 Jämsänkoski