Palveluja

 

Lomaillessa saatat tarvita paikallisia terveyspalveluja itsellesi tai lemmikillesi. Tältä sivulta löydät Himos-Jämsän terveyspalvelut, sähköautojen latauspisteet, yrityshakemiston tai jos olet harkitsemassa yrityksesi toimintojen siirtämistä Jämsään, tulossa paikkakunnalle työn perässä tai suunnittelet  muuttamista Jämsään.

 

Jämsän sydän logo

Terveyspalvelut

Jämsän Terveys Oy:n terveysasemat ovat ensisijaisia hoitopaikkoja silloin, kun kokee tarvitsevansa apua terveyteen liittyvissä asioissa. Terveyspalveluihin voi ottaa yhteyttä puhelimella tai mennä käymään aukioloaikoina. Terveysasemien ollessa kiinni kiireelliset sairaudet hoidetaan ensiavussa.

Sähköauton latauspisteet

Jämsästä löytyy sähköautoille latauspisteitä Himoksen hiihtokeskuksesta, S-Market Jämsän ja K-Citymarket Jämsän pihasta, Neste Jämsänportilta, Teboil Patalahdelta sekä Jämsän seudun Osuuspankin pihalta. 

Jämsän yrityshakemisto

Jämsän yrityshakemistosta voit etsiä yrityksiä toimialan, palvelun tai yrityksen nimen mukaan. Jos tarvitset tietoa esimerkiksi Jämsän apteekeista tai eläinlääkäreistä, löydät ne kätevästi yrityshakemistosta.

 

Yrittäjäksi Jämsään?

Oletpa sitten harkitsemassa yrityksesi toimintojen siirtämistä Jämsään, tulossa paikkakunnalle työn perässä tai suunnittelet  muuttamista Jämsään. Kaikissa näissä valintatilanteissa haluamme olla avuksi ja kertoa kuinka asiat Jämsässä sujuvat.
Tutustu Jämsän mahdollisuuksiin! Invest in Jämsä  

Voisit olla kiinnostunut

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Liikenneyhteydet

Jämsä sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen länsirannalla, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia. Jämsään on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän, Tampereen ja Lahden suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä.

Lue lisää

Maatilatuotteet

Himos-Jämsän maatilat tuottavat runsaan valikoiman herkullista luomulihaa, luomuviljaa ja puutarhan antimia suoraan kuluttajille sekä ravintoloihin.

Lue lisää
Jaa