Tapahtumat

Himos-Jämsä tarjoavat vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa hyvää sykettä, meininkiä ja erilaisia elämyksiä. Himos-Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan on monenlaisia elämyksiä jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat, urheilu- ja harrastetapahtumat sekä konsertit täydentävät ja värittävät laadukasta tapahtumatarjontaa. Suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin lukeutuvat Himoksessa järjestettävät, riemukkaat Himos Juhannus Festivaali, Iskelmä Festivaali ja Jysäri Festivaali. Myöskin Jämsän Äijän markkinat kesä-heinäkuun vaihteessa houkuttelevat innokkaita markkinakävijöitä ostoksille. Heinä-elokuun vaihteessa Neste Rally Finland tuo rallihuumaa Himos-Jämsän seudulle. Parillisina vuosina syyskuun alussa järjestettävä FinnMETKO raskaskonenäyttely kokoaa maailman konevalmistajat Jämsään ja houkuttelee paikalle alan ammattilaisia sekä tuhansia katsojia ympäri maailman. Tapahtumin kannattaa yhdistää muutakin alueen tarjontaa, Himos-Jämsän seudulle kannattaa saapua useammaksikin päiväksi. Ota haltuun Himos-Jämsän tapahtumat!

Himo & Erotiikka 24.-25.4.2020

Himo&Erotiikka -tapahtuma 2020 Himos Areenalla. Esiintyjiä, estotonta kiihkoa viikonlopun ajan.

V8 Summer meet 12.-14.6.2020

V8-Magazine Summer Meet Himos 2020 järjestetään jo 22. kertaa!

Himos Juhannus 18.-20.6.2020

Legendaarinen juhannusfestari Himoksella. Tule mukaan!

 

Iskelmä Festivaali 25.-27.6.2020

Kesän paras tapahtuma Himoksella! Kolme päivää lähes 40 artistia neljällä lavalla!

Jysäri 2.-4.7.2020

Suomen suurin elektroniseen tanssimusiikkiin festivaali.

Neste Ralli Finland 6.-9.8.2020

Neste Ralli ajetaan Keski-Suomen sorateillä tulevana kesänä jo 70. kerran.

 

Namaste Himos joogafestivaali 14.-16.8.2020

Hyvinvoinnin ja mielenrauhan joogafestivaali Himoksella.

Himos Trail Polkujuoksuelämys 21.-22.8.2020

Tunnelmallisen polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille.

FinnMETKO 3.-5.9.2020

Suomen suurin työkonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. Yli 400 näytteilleasettajaa maarakennuksen, puunkorjuun, logistiikan ja bioenergian toimialoilta.

Oktoberfest Himos 25.-26.9.2020

Oktoberfest Himos tarjoaa lyömättömän kombon herkullista ruokaa, huurteista kurkunkostuketta sekä olutjuhlan tyyliin sopivaa musiikkia!

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulta ja järven rannalta. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa