Edellinen
Seuraava

Tapahtumat

 

Himos-Jämsä tarjoavat vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa hyvää sykettä, meininkiä ja erilaisia elämyksiä. Himos-Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat, urheilu- ja harrastetapahtumat sekä konsertit täydentävät ja värittävät laadukasta tapahtumatarjontaa. Suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin lukeutuvat Himoksessa järjestettävät, riemukkaat Himos Juhannus Festivaali, Iskelmä Festivaali ja Jysäri Festivaali. Myöskin Jämsän Äijän markkinat kesä-heinäkuun vaihteessa houkuttelevat innokkaita markkinakävijöitä ostoksille. Parillisina vuosina syyskuun alussa järjestettävä FinnMETKO raskaskonenäyttely kokoaa maailman konevalmistajat Jämsään ja houkuttelee paikalle alan ammattilaisia sekä tuhansia katsojia ympäri maailman. Tapahtumin kannattaa yhdistää muutakin alueen tarjontaa, sillä Himos-Jämsän seudulla kannattaa viipyä useampi päivä. Ota haltuun Himos-Jämsän tapahtumat!

 

Kuvaaja Henri Juvonen

Kuvaaja Timo Marjala

Tapahtumat Himoksella

Himos on vilkas tapahtumakeskus hyvällä sykkeellä, meiningillä ja erilaisilla elämyksillä. Himos tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden, näet Suomen kovimmat artistit festivaaleilla sekä Himos Areenan bileilloissakin. Tutustu Himoksella järjestettäviin tapahtumiin.

Akuliinan tapahtumat

Kahvila Akuliina sijaitsee Jämsän sydämessä Jämsän Äijän aukiolla. Akuliinassa järjestetään kesäisin lähes joka viikonloppu elävän musiikin iltoja, esiintyjät vaihtelevat paikallisista kokoonpanoista nimekkäämpiin artisteihin. 

Kuvaaja: Milka Koskinen

Kuvaaja; Jani Sompi

 

Himos Trail

Himos Trail on tunnelmallinen polkujuoksuelämys kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Himoksen poluilla, Himos Trail -polkujuoksutapahtumassa, voit liikkua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten.  Himos Winter Trail tarjoaa eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Reitit kiertelevät pääosin Himoksen upeimman alueen, Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä.

 

FinnMETKO

Joka toinen vuosi Jämsän Myllymäen teollisuusalue täyttyy isoista koneista, kun FinnMETKO, Suomen suurin raskaskonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. FinnMETKO-tapahtuma tarjoaa oivallisen ja monipuolisen katsauksen tämän päivän tuote- ja koneuutuuksiin. Hyvin suosituiksi ovat nousseet konetyönäytökset, joita tapahtuma tarjoaa mittavan määrän. Laaja, mutta tiivis näyttelyalue ja toimivat palvelut luovat loistavat puitteet näyttelyvieraille.

Jämsässä tapahtuu

Digiopastus

04.09.2023 - 11.12.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Digiopastus jatkuu! Maanantaisin klo 15-16 on tarjolla ilman ajanvarausta maksutonta digiopastusta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa. Opastusta on joka maanantai 4.9.-11.12, mutta…

Jousi- ja huilusoittajaiset

04.12.2023

18:00 - 19:00

Jokivarren Puukoulu, Kelhänkatu 8B, 42100 Jämsä

Jämsänjokilaakson musiikkiopiston huilu- ja jousioppilaat esittävät syksyn aikana oppimiaan kappaleita Jokivarren puukoululla ma 4.12.2023 klo 18. Soittajaisiin on vapaa pääsy.…

Herran huomassa

11.11.2023 - 09.12.2023

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

J+J Teatterin syyskauden näytelmä on "parisuhdekomediapläjäys" Herran huomassa. Kyseessä on näytelmän kantaesitys. Tarjolla on parisuhdekomediaa farssimaisin ja musiikkiteatterin höysten. Osissa…

Jaa