Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin lukeutuvat Himoksessa järjestettävät, riemukkaat Himos Juhannus Festivaali, Iskelmä Festivaali ja Jysäri festivaali. Myöskin Jämsän Äijän markkinat kesä-heinäkuun vaihteessa houkuttelevat innokkaita markkinakävijöitä ostoksille. Heinä-elokuun vaihteessa Neste Rally Finland tuo rallihuumaa Jämsän seudulle. Parillisina vuosina syyskuun alussa järjestettävä FinnMETKO raskaskonenäyttely kokoaa maailman konevalmistajat Jämsään ja houkuttelee paikalle alan ammattilaisia sekä tuhansia katsojia ympäri maailman.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterin avulla löydät Himos-Jämsän alueen tapahtumat helposti ja nopeasti.
Katso, mitä mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää seudulla on tarjota!

Himoksen Festivaalit

Himos tarjoaa festivaalit Loma-Suomen sydämessä – Kesäviikonloppuisin Himoksen sadat mökit täyttyvät festivaalien ja suurtapahtumien vieraista. Talvisesongin aikaan Himos Areena tarjoaa lomailijoille kotimaan huippuartisteja.

NESTE Rallit

Ralliautojen hurinaa ja vilinää! Vuosittain heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä Neste Rally Finland tuo rallihumun Jämsään. Parhaat erikoiskokeet ajetaan Jämsässä ja sen lähiympäristössä.

FinnMETKO

Joka toinen vuosi Jämsän Myllymäen teollisuusalue täyttyy isoista koneista, kun FinnMETKO, Suomen suurin työkonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. Yli 300 hehtaarin näyttelyalueella on esillä yli 400 näytteilleasettajaa maarakennuksen, puunkorjuun, logistiikan ja bioenergian toimialoilta. Konetyönäytöksiä sekä työkoneilla suoritettavia kilpailuja sisältävä tapahtuma houkuttelee alueelle n. 35 000 alan ammattilaista ja katsojaa.

HimosLomat Oy

Golfarinkunnas 7a

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 32, 8:lle

HimosLomat Oy

Himoksen Svingi

HimosLomat Oy

Rantatuoppi 2

HimosLomat Oy

Himoskuovi A

Himosmajoitus

HIMOSSAARA 26 m² + parvi 15 m², 4 henkilöä

Himosmajoitus

AAVA 102 m² + parvi, 6-8 henkilöä

Himosmajoitus

AURINKOTUPA 2, 54.5 m² + parvi 15 m², 6-8 henkilöä

HimosLomat Oy

Aamurusko 1

HimosLomat Oy

2-hh Patalahden Rantamotelli

HimosLomat Oy

LOMAHIMOS 3, 10:lle

Majatalo Villanen

aamiainen majoituksen yhteydessä, 1 hlö

10.00€ Lisätiedot
Himosmajoitus

HIMOSNIITTY 1, 49 m² + parvi 30 m², 8 henkilöä

Elosen Konditoria Oy

Cafe Elonen Jämsä

HimosLomat Oy

Himoksen Keisari

HimosLomat Oy

Himostaipale 1 B

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulta löytyy laaja valikoima idyllisiä mökkejä myös maaseudulta ja järven rannalta. Voit yöpyä tunnelmallisissa ja luonnonkauniissa keskisuomalaisissa maalaismaisemissa sekä nauttia lumoavista järvinäkymistä.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään. Himos-Jämsän seudulla tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää
Jaa