Tapahtumat

 

Himos-Jämsä tarjoavat vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa hyvää sykettä, meininkiä ja erilaisia elämyksiä. Himos-Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat, urheilu- ja harrastetapahtumat sekä konsertit täydentävät ja värittävät laadukasta tapahtumatarjontaa. Suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin lukeutuvat Himoksessa järjestettävät, riemukkaat Himos Juhannus Festivaali, Iskelmä Festivaali ja Jysäri Festivaali. Myöskin Jämsän Äijän markkinat kesä-heinäkuun vaihteessa houkuttelevat innokkaita markkinakävijöitä ostoksille. Parillisina vuosina syyskuun alussa järjestettävä FinnMETKO raskaskonenäyttely kokoaa maailman konevalmistajat Jämsään ja houkuttelee paikalle alan ammattilaisia sekä tuhansia katsojia ympäri maailman. Tapahtumin kannattaa yhdistää muutakin alueen tarjontaa, sillä Himos-Jämsän seudulla kannattaa viipyä useampi päivä. Ota haltuun Himos-Jämsän tapahtumat!

 

 

 Tapahtumakalenteri

Kuvaaja Henri Juvonen

Kuvaaja Henri Juvonen

Tapahtumat Himoksella

Himos on vilkas tapahtumakeskus hyvällä sykkeellä, meiningillä ja erilaisilla elämyksillä. Himos tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden, näet Suomen kovimmat artistit festivaaleilla sekä Himos Areenan bileilloissakin. Tutustu Himoksella järjestettäviin tapahtumiin.

Kuvaaja: Milka Koskinen

Kuvaaja; Jani Sompi

 

Himos Trail

Himos Trail on tunnelmallinen polkujuoksuelämys kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossa liikkujille. Polut ovat upeita liikuntapaikkoja myös talvella, jolloin luonto näyttää parhaat puolensa eri muodossa. Himoksen poluilla, Himos Trail -polkujuoksutapahtumassa, voit liikkua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Käytössä ovat pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita. Onnistuneiden lumipolkureittien edellytyksenä on polkujen säännöllinen kulkeminen läpi talven. Himoksen alueella niitä pitävät auki liikkujien lisäksi matkailuyrittäjät sekä rautakuntoinen Himos Trail-tiimi. Himos Winter Trail tarjoaa eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Reitit kiertelevät pääosin Himoksen upeimman alueen, Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä.

 

Akuliinan tapahtumat

Kahvila Akuliina sijaitsee Jämsän sydämessä Jämsän Äijän aukiolla. Akuliinassa järjestetään kesäisin lähes joka viikonloppu elävän musiikin iltoja, esiintyjät vaihtelevat paikallisista kokoonpanoista nimekkäämpiin artisteihin. 

FinnMETKO

Joka toinen vuosi Jämsän Myllymäen teollisuusalue täyttyy isoista koneista, kun FinnMETKO, Suomen suurin työkonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. FinnMETKO-tapahtuma tarjoaa oivallisen ja monipuolisen katsauksen tämän päivän tuote- ja koneuutuuksiin. Hyvin suosituiksi ovat nousseet konetyönäytökset, joita tapahtuma tarjoaa mittavan määrän. Laaja, mutta tiivis näyttelyalue ja toimivat palvelut luovat loistavat puitteet näyttelyvieraille. Näytteilleasettajien taidokas ammattiosaaminen sekä panostus asiakaspalvelussa ja tuote-esittelyssä luovat tapahtumalle paljon kiitosta saaneen hyvän ja rennon tunnelman.

 

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa