Tapahtumat

Himos-Jämsä tarjoavat vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa hyvää sykettä, meininkiä ja erilaisia elämyksiä. Himos-Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan on monenlaisia elämyksiä jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat, urheilu- ja harrastetapahtumat sekä konsertit täydentävät ja värittävät laadukasta tapahtumatarjontaa. Suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin lukeutuvat Himoksessa järjestettävät, riemukkaat Himos Juhannus Festivaali, Iskelmä Festivaali ja Jysäri Festivaali. Myöskin Jämsän Äijän markkinat kesä-heinäkuun vaihteessa houkuttelevat innokkaita markkinakävijöitä ostoksille. Heinä-elokuun vaihteessa Neste Rally Finland tuo rallihuumaa Himos-Jämsän seudulle. Parillisina vuosina syyskuun alussa järjestettävä FinnMETKO raskaskonenäyttely kokoaa maailman konevalmistajat Jämsään ja houkuttelee paikalle alan ammattilaisia sekä tuhansia katsojia ympäri maailman. Tapahtumin kannattaa yhdistää muutakin alueen tarjontaa, Himos-Jämsän seudulle kannattaa saapua useammaksikin päiväksi. Ota haltuun Himos-Jämsän tapahtumat!

Elokuu

Suurpeli Paintball-kisa 1.8.2020

Suurpeli on Suomen suurin paintballpelitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Jämsässä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, alaikäraja osallistumiselle on 15 vuotta.

Himos Trail Polkujuoksuelämys 21.-22.8.2020

Tunnelmallisen polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille.

Himo & Erotiikka 21.-23.8.2020

Himo&Erotiikka -tapahtuma 2020 Himos Areenalla. Esiintyjiä, estotonta kiihkoa viikonlopun ajan.

Syyskuu

FinnMETKO 3.-5.9.2020

Suomen suurin työkonealan ammattilaisnäyttely kokoaa maailman konevalmistajat yhteen. Yli 400 näytteilleasettajaa maarakennuksen, puunkorjuun, logistiikan ja bioenergian toimialoilta.

Voisit olla kiinnostunut

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa