Liikenneyhteydet, kartat ja esitteet

 

Jämsä sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen länsirannalla, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia. Jämsään on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän, Tampereen ja Lahden suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä. Jämsään on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Tampereen ja Jyväskylän välinen rautatieyhteys kulkee Jämsän kautta. Molempiin suuntiin kulkee useita juna- ja linja-autovuoroja lähes päivittäin. Rautatieasema sijaitsee kaupungin länsilaidalla ja linja-autoasema aivan keskustassa reilun kilometrin etäisyydellä toisistaan. Himos-Jämsän matkailuesitettä on jaossa matkailuinfossa, Himoksella, matkailuyrityksissä, suurimmissa kaupoissa ja kirjastossa. Voit lukea esitteitämme myös verkossa tai tilata ne kotiin

 

 

Hankijuoksu

Välimatka Jämsästä suurimpiin kaupunkeihin

Helsinkiin 223 km
Joensuuhun 302 km
Jyväskylään 58 km
Kuopioon 202 km
Lahteen 119 km
Mikkeliin 164 km
Ouluun 395 km
Poriin 206 km
Rovaniemelle 602 km
Seinäjoelle 193 km
Tampereelle 92 km
Turkuun 248 km
Vaasaan 271 km

Liikenneyhteydet

Kartat

Esitteet Jämsän sydän logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Himos-Jämsä esitteeseen 2022 on koottu
kattava paketti tekemistä ja näkemistä
ympäri vuoden.

Esitteen kansikuva

 

 

 

 

 

 

Matkalla Suomen Sydämessä -esitteestä löytyvät Suomen sydämen kulttuuri- ja taidekohteet sekä luonto- ja maaseutumatkailun parhaat palat.
www.visitheartfinland.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Säänkestävä Wanha Witonen – melontakartta suomeksi ja englanniksi. Tilaa maksullinen melontakartta

Palveluja

ensiapusalkku

Terveyspalvelut

Jämsän Terveys Oy:n terveysasemat ovat ensisijaisia hoitopaikkoja silloin, kun kokee tarvitsevansa apua terveyteen liittyvissä asioissa. Terveyspalveluihin voi ottaa yhteyttä puhelimella tai mennä käymään aukioloaikoina. Terveysasemien ollessa kiinni kiireelliset sairaudet hoidetaan ensiavussa.

 

Sähköauto latauksessa Sähköauton latauspisteet

Jämsästä löytyy sähköautoille latauspisteitä Neste Jämsänportin, Teboil Patalahden sekä Jämsän seudun Osuuspankin pihasta. Myös Himoksen länsirinteille on tulossa tälle kaudelle uusia latauspisteitä. Uusien latauspisteiden lisäksi sähköautoilijat voivat edelleen käyttää karavaanarialueen sähkötolppia, joista lataaminen onnistuu tarvittaessa auton omalla matkalaturilla.

Jämsän yrityshakemisto

Jämsän yrityshakemistosta voit etsiä yrityksiä toimialan, palvelun tai yrityksen nimen mukaan. Jos tarvitset tietoa esimerkiksi Jämsän apteekeista tai eläinlääkäreistä, löydät ne kätevästi yrityshakemistosta.

 

 

Elonen

  Yrittäjäksi Jämsään?

Oletpa sitten harkitsemassa yrityksesi toimintojen siirtämistä Jämsään, tulossa paikkakunnalle työn perässä tai suunnittelet   muuttamista Jämsään. Kaikissa näissä valintatilanteissa haluamme olla avuksi ja kertoa kuinka asiat Jämsässä sujuvat.
Tutustu Jämsän mahdollisuuksiin! Invest in Jämsä  

Jaa