Info

Jämsän ja Himoksen matkailuinfon löydät helposti aivan Jämsän keskustasta, Laskettelijapatsaan aukiolta, kaupungin neuvonnan yhteydestä. Tavoitat meidät helposti myös puhelimella ja sähköpostitse. Kesällä kiertävä ASK ME! matkailuneuvoja päivystää myös Himoksessa ja kiertää lauantaisin matkailuyrityksissä ja tapahtumissa. Kaupungin matkailuinfosta saat Jämsän, Himoksen, lähiseudun ja suurimpien kaupunkien esitteitä ja karttoja. Jämsän esitettä Himos & Jämsä on jaossa myös Himoksella, matkailuyrityksissä, suurimmissa kaupoissa ja kirjastossa.Voit lukea esitteitämme myös verkossa tai tilata esitteet kotiin.

 

Jämsän kaupungin matkailuinfo

Keskuskatu 17, 42100 Jämsä

Puh. 050 372 0069

Sähköposti: info@jamsa.fi Avoinna: Ma-Pe 9:00-15:00

Kaupungin matkailuinfosta saat Jämsän, Himoksen ja lähiseudun esitteitä sekä karttoja. Voit tilata esitteitä myös verkosta suoraan kotiin.

Esitetilaus

 

 

Matkalla Suomen sydämessä

Mänttä-Vilppula, Juupajoki, Ruovesi, Virrat, Keuruu, Jämsä ja Orivesi ovat koonneet matkailutarjontansa tähän esitteeseen. Esitteestä löytyy Suomen sydämen kulttuuri ja taidekohteet, luonto ja maaseutumatkailun parhaat palat sekä kattava joukko ravintoloita ja majoituspalveluiden tarjoajia.

Tervetuloa matkalle Suomen sydämeen!

Lue esite tästä.

Himos&Jämsä-esite

Himos- Jämsä seutu sijaitsevat Suomen sydämessä, Keski-Suomessa. Ajomatka Helsingistä kestää vain 2,5 tuntia. Seudulta löytyy aktiviteetteja ympäri vuoden.

Uusi HimosJämsä- matkailuesite (pdf) tai lue esite verkossa.

 

Kokous – ja juhlapalvelut Esite

Jämsä-Himos alueen kokous ja juhlapalvelut löytyvät kätevästi omasta esitteestä.

Lue esite tästä.

 

Kartat

Katso kartoista Sinulle sopivat reitit ja polut, joilla voit nauttia lämpimistä kesäpäivistä ja aurinkoisista talvipäivistä.

Kartat

 

 

Liikenneyhteydet

Jämsä sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen länsirannalla, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia. Jämsään on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän, Tampereen ja Lahden suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä. Jämsään on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lue lisää

Terveyspalvelut

Terveyspalvelut Jämsän Terveys Oy:n terveysasemat ovat ensisijaisia hoitopaikkoja silloin, kun kokee tarvitsevansa apua terveyteen liittyvissä asioissa. Terveysasemalle voi ottaa yhteyttä puhelimella tai mennä käymään aukioloaikoina. Siellä tehdään hoidon tarpeen arvio,…

Lue lisää

Koirahotelli Patajoen navetta

Koirahotelli Patajoen Navetta sijaitsee Himoksen lähistöllä. Hotelli tarjoaa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon kutakin karvakasaa ajatellen.

Koirahotelli Patajoen Navetta

 

Jämsän koirahoitola

Jämsän Partalassa avattu koirahoitola tarjoaa koirille omat lomamökit ja privaatit aitaukset

facebook jämsän koirahoitola

Jämsän yrityshakemisto

Jämsän yrityshakemistosta voit etsiä yrityksiä toimialan, palvelun tai yrityksen nimen mukaan. Jos tarvitset tietoa esimerkiksi Jämsän apteekeista tai eläinlääkäreistä, löydät ne kätevästi yrityshakemistosta.

Jämsän yrityshakemisto

Yrittäjäksi Jämsään?

Jämsä on monelle yrittäjälle täydellinen kaupunki: keskeinen sijainti, monipuoliset toimitilat ja yritysten kehitystä tukeva Jämsek tarjoavat loistavat mahdollisuudet yrityksen kasvuun. Tutustu Jämsän investointimahdollisuuksiin!

Invest in Jämsä

Yrittäminen ja asuminen Jämsässä – esite

Jaa