Info

Jämsän ja Himoksen matkailuinfon löydät helposti aivan Jämsän keskustasta, Laskettelijapatsaan aukiolta, kaupungin neuvonnan yhteydestä. Tavoitat meidät helposti myös puhelimella ja sähköpostitse. Kesällä kiertävä ASK ME! matkailuneuvoja päivystää myös Himoksessa ja kiertää lauantaisin matkailuyrityksissä ja tapahtumissa. Kaupungin matkailuinfosta saat Jämsän, Himoksen, lähiseudun ja suurimpien kaupunkien esitteitä ja karttoja. Jämsän esitettä Himos & Jämsä on jaossa myös Himoksella, matkailuyrityksissä, suurimmissa kaupoissa ja kirjastossa.Voit lukea esitteitämme myös verkossa tai tilata esitteet kotiin.

 

Jämsän kaupungin matkailuinfo

Keskuskatu 8, 42100 Jämsä
Puh. 050 372 0069
Sähköposti: info@jamsa.fi
Avoinna: Ma-Pe 9:00-15:00

Kaupungin matkailuinfosta saat Jämsän, Himoksen, lähiseudun ja suurimpien kaupunkien esitteitä ja karttoja. Voit tilata esitteitä myös verkosta suoraan kotiin.

Esitetilaus 

 

Kartat

Katso kartoista Sinulle sopivat reitit ja polut, joilla voit nauttia lämpimistä kesäpäivistä ja aurinkoisista talvipäivistä.

Kartat

 

 

Liikenneyhteydet

Jämsä sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen länsirannalla, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia. Jämsään on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän, Tampereen ja Lahden suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä. Jämsään on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lue lisää

Terveyspalvelut

Terveyspalvelut Jämsän Terveys Oy:n terveysasemat ovat ensisijaisia hoitopaikkoja silloin, kun kokee tarvitsevansa apua terveyteen liittyvissä asioissa. Terveysasemalle voi ottaa yhteyttä puhelimella tai mennä käymään aukioloaikoina. Siellä tehdään hoidon tarpeen arvio,…

Lue lisää

Koirahotelli Patajoen navetta

Koirahotelli Patajoen Navetta sijaitsee Himoksen lähistöllä. Hotelli tarjoaa laadukkaan ja yksilöllisen hoidon kutakin karvakasaa ajatellen.

Koirahotellin Patajoen Navetta

Jaa