Edellinen
Seuraava

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat sinua suussa sulavilla leivoksilla. Paikallisten konditorioiden herkkuja voit maistella arvokkaasti kartanomaisessa tunnelmassa tai arkisesti kahvitella arjen keskellä.  Kesäisin kahvilat avaavat ihastuttavia kesäterasseja, joissa voit kahvin ohella nauttia kaupungin sykkeestä. Voiko olla parempaa paikkaa istahtaa hetkeksi alas herkuttelemaan ja nauttimaan Himos-Jämsän ilmapiiristä!

 

Jämsän sydän logo

Jämsän keskustan tuntumassa

Akuliina

Kahvila Akuliina on aurinkoisten ihmisten kohtaamispaikka Jämsän sydämessä Jämsän Äijän aukiolla toimiva ympärivuotinen A-oikeuksilla varustettu kahvila ja kesäterassi.

Jokilaakson Luontaispuoti

Luontaispuoti sijaitsee Jämsän ydinkeskustassa. Valikoimasta löytyy monipuoliset luontaistuotteet hyvinvointisi tueksi. Puodissa voit viettää myös kiireettömän kahvihetken nauttien paikallisen pitopalvelun herkuista.

Elosen Cafe

Monipuolinen herkkukeidas, jonka ravintolan puolella tarjolla maukas ja monipuolinen lounaslista. Elosen Cafen löydät Jämsän keskustasta.

Siskon kahvila

Perinteinen kahvila Jämsän keskustassa. Osoite: Koskentie 11, 42100 Jämsä

 

Jämsän Portti

Jämsän Portista pikkunälkään ja herkkuhetkiin on tarjolla suolaista sekä makeita leivonnaisia. Kahvihetken kruunaa Suomen paras kahvi – Presidentti-papukahvi. 

Shell Jämsä

Jämsän Shelliltä pikkunälkään suolaista tai makeaa. Shell on avoinna ympärivuorokauden. 

Vehnäleipä

Lounaskahvila Vehnäleivästä löydät päivittäin leivotut tuoreet pullat, pitkot, piiraat sekä leivät ja paljon myös muuta herkullista.

Witikkalan Kartano

Witikkalan Kartanon keittiössä valmistuu suussa sulavat herkut lounaalle ja kahvihetkiin. Takuuvarmasti tuoreet sämpylät, herkulliset leivonnaiset ja maistuvat lounasruuat valmistetaan päivittäin paikanpäällä vain parhaista raaka-aineista.

 

Himoksen suunnalla

Center Market Himos

Himos Centerin tiloissa toimiva kahvila kaupan yhteydessä. Tarjolla munkkeja ja muuta kahvileivonnaista sekä suolaista purtavaa.

Vuorikahvio

Vuorikahvio on Hyvän Palvelun rinneravintola Himoksen huipulla. Joka päivä tuoretta pullaa ja Himoksen kuuluisimmat munkit. Kahvio on auki samaan aikaan Pohjois-Himoksen rinteiden kanssa. 

Patalahti

Patalahti on perinteikäs liikenneasema kauniissa maisemissa Patalahden rannalla kulkijoita odottavat täytetyt sämpylät, patongit ja toastit sekä tuoreet pullat ja munkit vastakeitetyn kahvin kera. 

Muu seutu

Cafè Klubiranta

Tunnelmallinen Café Klubiranta palvelee Hallissa. Kahvilassa on 30 asiakaspaikkaa ja kesäaikaan lisää asiakaspaikkoja löytyy Café Klubirannan terassilta, tilat ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön. 

Neste Jämsänkoski

Viihtyisässä kahvilaravintolassa Jämsänkoskella on tarjolla  erilaisia leivonnaisia sekä suolaista purtavaa. 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Glamping

Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa.

Lue lisää

Juhla- ja kokoustilat

Jämsä on erinomainen paikka kokousten ja juhlien  järjestämiseen, seudulla on useita erilaisia juhla- ja kokoustiloja vuokrattavana.

Lue lisää

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

72 tuntia - kansalaisten omatoiminen varautuminen

07.02.2023

18:00 - 19:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

72 tuntia - yleisötilaisuus kansalaisten omatoimisesta varautumisesta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa tiistaina 7.2. kello 18. Vapaa pääsy! Varautumispäivää vietetään valtakunnallisesti nyt…

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus

08.02.2023 - 22.02.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa keskiviikkona 8.2. klo 16-18 keskiviikkona 22.2. kelo 16-18 Tilaisuus on avoin kaikille…

Jaa