Edellinen
Seuraava

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat sinua suussa sulavilla leivoksilla. Paikallisten konditorioiden herkkuja voit maistella arvokkaasti kartanomaisessa tunnelmassa tai arkisesti kahvitella arjen keskellä.  Kesäisin kahvilat avaavat ihastuttavia kesäterasseja, joissa voit kahvin ohella nauttia kaupungin sykkeestä. Voiko olla parempaa paikkaa istahtaa hetkeksi alas herkuttelemaan ja nauttimaan Himos-Jämsän ilmapiiristä!

 

Jämsän sydän logo

Akuliina

Kahvila Akuliina on aurinkoisten ihmisten kohtaamispaikka keskellä Jämsää. Kahvila auki maanantaista torstaihin klo 8-22, perjantaista lauantaihin klo 8-01 ja sunnuntaisin klo 10-22.

Elosen Cafe

Monipuolinen herkkukeidas, jonka ravintolan puolella tarjolla maukas ja monipuolinen lounaslista. Elosen Cafe on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8:00-17:30 ja lauantaisin klo 9:00-15:30.

Jokilaakson Luontaispuoti

Luontaispuoti sijaitsee Jämsän ydinkeskustassa. Valikoimastamme löytyy monipuoliset luontaistuotteet hyvinvointisi tueksi. Puodissa voit viettää myös kiireettömän kahvihetken nauttien paikallisen pitopalvelun herkuista. Koskentie 5, Jämsä.

Jämsän Portti

Jämsän Portista pikkunälkään ja herkkuhetkiin on tarjolla täytettyjä sämpylöitä, leipiä ja panineja sekä makeita ja tuoreita leivonnaisia. Kahvihetken kruunaa Suomen paras kahvi – Presidentti-papukahvi.

Kellari kirppis & Cafe

Viehättävän Kellari Kirppis & Cafeen löydät Jämsän keskuskadulta. Kahvila edustaa 40 luvun tyyliä itse leivotuilla herkuilla. Keskiviikkoisin keittiöpäivä 10:30 – 14, avoinna arkisin 10- 17.

Lounaskahvila Vehnäleipä

Lämminhenkinen lounaskahvila Jämsän keskustassa. Kotitekoisia leivonnaisia ja herkkuja arkeen ja juhlaan.
Lounaskahvila on avoinna Ma-Pe 6:00- 17:00.
Keskuskatu 13, Jämsä

Patalahti

Patalahti on 24 h palveleva, perinteikäs liikenneasema kauniissa maisemissa Patalahden rannalla! Joka aamu kulkijoita odottavat täytetyt sämpylät, patongit ja toastit sekä tuoreet pullat ja munkit vastakeitetyn kahvin kera.

 

Siskon kahvila

Perinteinen kahvila Jämsän keskustassa, Koskentie 11.

Vuorikahvio

Vuorikahvio on Hyvän Palvelun rinneravintola Himoksen huipulla. Joka päivä tuoretta pullaa. Kahvio on auki samaan aikaan Pohjois-Himoksen rinteiden kanssa.

Witikkalan kartano

Witikkalan Kartano on tunnelmallinen 1800-luvun kartano Jämsän keskustassa. Kartanossa on viehättävä kahvila ja kesäterassi.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Saunakylä

Jämsän Juokslahdella, Päijänteen rantamaisemissa sijaitseva Saunakylä on matka suomalaisen saunan vuosisataiseen historiaan ja aitoon saunaelämykseen.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.