Ihastuttavia kahviloita ja konditorioita

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Tutustu ihastuttaviin kesäkahviloihin Jämsän alueella.

Wanha makasiini

Vanhassa tehdasmiljöössä sijaitsee idyllinen kesäkahvila. Tunnelmallinen kesäkahvila kutsuu kahvittelemaan tiistaista sunnuntaihin klo 12-18. maanantaisin kahvila on suljettu. Kahvila on avoinna syyskuun loppuun saakka.

Wanha Makasiini

Akuliina

Aurinkoisten ihmisten kohtaamispaikka keskellä Jämsää. Akuliina tarjoaa kahvila-, anniskelu-, musiikki- ja kulttuuripalveluita hyvällä fiiliksellä viihtyisissä puitteissa. Kahvila aukeaa maanantaista lauantaihin klo 8:00 ja sunnuntaisin klo 10:00.

Kahvila Akuliina

Elosen Cafe

Monipuolinen herkkukeidas, mistä löytyy makuelämyksiä kahvileivästä juhlakakkuihin sekä uunituoreisiin leipiin. Ravintolan puolelta tarjolla maukas ja monipuolinen lounaslista. Elosen kahvila Talvialantie 1 on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8:00-17:30 ja lauantaisin klo 9:00-15:30.

Elonen Cafe

Witikkalan kartano

Witikkalan kartano on tunnelmallinen 1800-luvun kartano Jämsän keskustassa. Kartanossa on viehättävä kahvila ja kesäterassi. Lisäksi kartanossa on Paavo Virtasen kauppamuseo ja lifestylemyymälässä myynnissä ylellisiä tuotteita mm. Riviera Maison, Lexington ja Balmuir.

Witikkalan Kartano

Kauniisti kahvittelua tai arkisesti kupposella, kahvi maistuu aina

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

A la carte- ravintola

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Ravintola

Elosen Konditoria Oy

Elosen Leipomon myymälä

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Café Aina

Café Aina

Eepos Group Oy

Kakkulahjakortti

Elosen Konditoria Oy

Cafe Elonen S-market

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

Huopatehdas J. Alho

Huopatehdas J.Alho

Elosen Konditoria Oy

Cafe Elonen Jämsä

Kahvila Akuliina

Kahvila Akuliina

Jämsän Patalahti Oy

Patalahti

Voisit olla kiinnostunut

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää
Jaa