Edellinen
Seuraava

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat sinua suussa sulavilla leivoksilla. Paikallisten konditorioiden herkkuja voit maistella arvokkaasti kartanomaisessa tunnelmassa tai arkisesti kahvitella arjen keskellä.  Kesäisin kahvilat avaavat ihastuttavia kesäterasseja, joissa voit kahvin ohella nauttia kaupungin sykkeestä. Voiko olla parempaa paikkaa istahtaa hetkeksi alas herkuttelemaan ja nauttimaan Himos-Jämsän ilmapiiristä!

 

Jämsän sydän logo

Jämsän keskustan tuntumassa

Akuliina

Kahvila Akuliina on aurinkoisten ihmisten kohtaamispaikka Jämsän sydämessä Jämsän Äijän aukiolla toimiva ympärivuotinen A-oikeuksilla varustettu kahvila ja kesäterassi.

Café Elonen

Monipuolinen herkkukeidas, jonka ravintolan puolella tarjolla maukas ja monipuolinen lounaslista. Elosen Cafen löydät Jämsän keskustasta.

Café Eldorado

Kaunis ja lämminhenkinen kahvila Eldorado sijaitsee Jämsän keskustassa.

Kahvila Koulu

Kahvila Koulu palvelee Jokivarren Puukoulun tiloissa. Kahvilasta saa tarjoilut kaikkiin Puukoululla järjestettäviin tilaisuuksiin ja siellä voi myös poiketa kahvilla tai lounaalla.

Vehnäleipä

Lounaskahvila Vehnäleivästä löydät päivittäin leivotut tuoreet pullat, pitkot, piiraat sekä leivät ja paljon myös muuta herkullista.

Witikkalan Kartano

Witikkalan Kartanon keittiössä valmistuu suussa sulavat herkut lounaalle ja kahvihetkiin. Takuuvarmasti tuoreet sämpylät, herkulliset leivonnaiset ja maistuvat lounasruuat valmistetaan päivittäin paikanpäällä vain parhaista raaka-aineista.

 

Siskon kahvila

Perinteinen kahvila Jämsän keskustassa. Osoite: Koskentie 11, 42100 Jämsä

 

Jämsän Portti

Jämsän Portista pikkunälkään ja herkkuhetkiin on tarjolla suolaista sekä makeita leivonnaisia. Kahvihetken kruunaa Suomen paras kahvi – Presidentti-papukahvi. 

Shell Jämsä

Jämsän Shelliltä pikkunälkään suolaista tai makeaa. Shell on avoinna ympärivuorokauden. 

Kellari Kirppis & Cafe

Kellari Kirppis & Cafe on idyllinen kahvi- ja lounaspaikka keskustassa. Herkuttelun lisäksi voit kiertää kahvilan yhteydessä toimivan 1940-luvun vintage-kirpputorin.

Jokilaakson Luontaispuoti

Jokilaakson Luontaispuoti on lämminhenkinen kahvilan ja luontaistuotekaupan yhdistelmä torin laidalla.

Rantakahvila Joki

 

Jämsänjoen rantamaisemissa sinua palvelee kesäinen popup-rantakahvila Joki  avoinna syyskuussa säävarauksella ke-la klo 11.00 – .

Himoksen alueella ja läheisyydessä

Center Market Himos

Himos Centerin tiloissa toimiva kahvila kaupan yhteydessä. Tarjolla munkkeja ja muuta kahvileivonnaista sekä suolaista purtavaa.

Patalahti Liikenneasema

Patalahden palvelevassa ja perinteikkäässä kahvilassa saat  päivittäin tuoreet leivonnaiset. Avoinna vuorokauden ympäri!

Muu seutu

Cafè Klubiranta

Tunnelmallinen Café Klubiranta palvelee Hallissa. Kesäkahvilassa on 30 asiakaspaikkaa ja lisää asiakaspaikkoja löytyy Café Klubirannan terassilta, tilat ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön. 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Huopakulttuuri

Huopatossuja ja huopikkaita, villaneuleita ja huovutusvillaa… Jämsän alue tunnetaan ainutlaatuisesta huopataiteesta ja käsityöperinteistä. ”Suomen Huopalaaksoksi” kutsutulta seudulta löydät huopamyymälät, tehdasvierailut, huovutuskurssit sekä huopanäyttelyt.

Lue lisää

Aktiviteetteja ryhmille

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, olipa kyseessä työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsän alue tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille. Miksi menisit muualle?

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Herran huomassa

11.11.2023 - 09.12.2023

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

J+J Teatterin syyskauden näytelmä on "parisuhdekomediapläjäys" Herran huomassa. Kyseessä on näytelmän kantaesitys. Tarjolla on parisuhdekomediaa farssimaisin ja musiikkiteatterin höysten. Osissa…

Petri Nygård

08.12.2023 - 09.12.2023

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PETRI NYGÅRD KEIKALLA HIMOS AREENALLA! Petri Nygård on aurinkolaseistaan ja kalastajahatustaan tunnettu artisti, jonka biisejä harvat myöntävät kuuntelevansa, vaikka todellisuudessa…

Taiteilija Hannes Auteren veistosnäyttely

28.02.2023 - 31.12.2023

Tiilikantie 5, 42300 Jämsä

Saarijärveläisen kansantaiteilijan Hannes Auteren (1888-1967) puu- ja keramiikkaveistosten näyttely.

Jaa