Vuokramökit Himos-Jämsässä

 

Himos-Jämsä tarjoaa lukuisia vuokramökkejä sekä majoitusta glampingistä maaseutumajoitukseen. Himoksen matkailukeskuksen sydämestä löydät viihtyisiä lomamökkejä palvelujen ääreltä. Halutessasi voit yöpyä luksustason mökissä Länsi-Himoksen huipulla tai nauttia Päijänteen kauniista maisemista rantamökissä. Himoksen vuokramökkien lisäksi seudulla on laaja valikoima eritasoista mökkimajoitusta.

 

Jämsän sydän logo

Huvilat

Huippuvarustellussa huvilassa loma taittuu mukavasti ja mutkattomasti – Jämsän alueelta ja Himoksen lomakylästä löytyy viehättäviä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa mieleisesi!

Luksusmökit

Laadukkaat luksusmökit kutsuvat sinut viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän alueelta löydät lukuisia ylellisiä luksusmökkejä, jotka tuovat mökkielämykseesi ripauksen ylellisyyttä. Nauti lomastasi hulppeassa luksushuvilassa mahtavien maisemien kehystämänä. Tutustu luksusmajoitustarjontaan!

Rantamökki

Kirkkaasti kimmeltävät vesistöt houkuttelevat mökkeilemään järvenrannalle. Jämsän 400 järveä tekevät paikkakunnasta loistavan kesämökkikohteen. Majoitu viehättävissä ranta- tai erämökissä ja aisti aitoa Järvi-Suomen tunnelmaa. Jämsästä löydät useita vuokrattavia järvenrantamökkejä.

 

Maaseutumajoitus

Majoitu mukavasti maaseudulla – Himos-Jämsän alue tarjoaa idyllistä ja lämminhenkisiä maaseutumajoitusta. Maaseudun rauhassa nukut makoisasti ja rentoudut lomasta nauttien. Himos-Jämsässä voit majoittua idyllisessä maatalossa tai mökissä. Seudun mökeistä avautuu kauniit, rauhoittavat maalaismaisemat peltoineen ja järvineen. Ota irtiotto arjesta aidossa maaseutumiljöössä!

Glamping

Himos-Jämsässä voit nauttia luksustelttailusta luonnonhelmassa Pirttijärven ja Palvian kauniissa maisemissa. Luksustelttailua kutsutaan nimellä glamping ja perinteinen teltta on saanut hieman jykevämmän ulkomuodon. Majoitu metsän suojassa, luonnon keskellä rauhassa, nauttien samalla hotellihuoneen mukavuuksista. Hidden House Pirttijärvi on bed & breakfast -majoitusvaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia sekä luonnosta että kaikista mukavuuksista samalla kertaa!  Glamping onnistuu kaikkina vuodenaikoina, satoi tai paistoi!  Palvia glamping on pieni ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. ​Aidosti maaseudulla Palviajärven rannalla, jota ympäröi laajat valtion monitoimimetsät natura-alueineen. ​Erinomainen paikka retkeilylle ja kuntoilulle luonnossa tai vain hiljentymiseen.​

Ryhmämajoitus

Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydät Himos-Jämsän alueelta mukavan majoituspaikan, jossa voitte yhdessä rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa.

 

Vuokramökit

Huvilat

Luksusmajoitus

Rantamökki

Maaseutumajoitus

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa