Edellinen
Seuraava

Vuokramökit Himos-Jämsässä

 

Himos-Jämsässä on runsaasti vaihtoehtoja mukavan loman viettoon lomahuvilassa tai maaseutumökissä. Himos tarjoaa sinulle laajan valikoiman upeita lomamökkejä aivan Lomakeskuksen sydämessä sekä kaikki mukavuudet ja palvelut, joita voit koskaan tarvita. Vietä yö luksusmökissä Länsi-Himoksen huipulla tai nauti Päijänteen kauniista nähtävyyksistä rantamökistä. Alueelta löytyy Himoksen vuokramökkien lisäksi laaja valikoima idyllisiä maaseutu- ja rantamökkejä. Vietä yö Keski-Suomen tunnelmallisella ja luonnonkauniilla maaseudulla ja nauti kauniista näkymistä alueen järville.

 

Jämsän sydän logo

 

Kuvaaja: Julie Weien Forøy Kuvien omistaja: Visit Jyväskylä Region

Huvilat

Huippuvarustellussa huvilassa loma taittuu mukavasti ja mutkattomasti – Jämsän alueelta ja Himoksen lomakylästä löytyy viehättäviä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa mieleisesi!

Luksusmökit

Laadukkaat luksusmökit kutsuvat sinut viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän alueelta löydät lukuisia ylellisiä luksusmökkejä, jotka tuovat mökkielämykseesi ripauksen ylellisyyttä. Nauti lomastasi hulppeassa luksushuvilassa mahtavien maisemien kehystämänä. Tutustu luksusmajoitustarjontaan!

Rantamökki

Kirkkaasti kimmeltävät vesistöt houkuttelevat mökkeilemään järvenrannalle. Jämsän 400 järveä tekevät paikkakunnasta loistavan kesämökkikohteen. Majoitu viehättävissä ranta- tai erämökissä ja aisti aitoa Järvi-Suomen tunnelmaa. Jämsästä löydät useita vuokrattavia järvenrantamökkejä.

 

Vuokramökit

Himos-Jämsän alueella on runsaasti vaihtoehtoja mukavan loman viettoon vuokramökissä.  Seudulta löydät laajan valikoiman upeita lomamökkejä aivan Himoksen matkailukeskuksen sydämestä sekä muualta Himos-Jämsän alueelta. 

Maaseutumajoitus

Majoitu mukavasti maaseudulla – Himos-Jämsän alue tarjoaa idyllistä ja lämminhenkisiä maaseutumajoitusta. Maaseudun rauhassa nukut makoisasti ja rentoudut lomasta nauttien. Himos-Jämsässä voit majoittua idyllisessä maatalossa tai mökissä. Seudun mökeistä avautuu kauniit, rauhoittavat maalaismaisemat peltoineen ja järvineen. Ota irtiotto arjesta aidossa maaseutumiljöössä!

Glamping

Himos-Jämsässä voit nauttia luksustelttailusta luonnonhelmassa Pirttijärven ja Palvian kauniissa maisemissa.  Hidden House Pirttijärvi on bed & breakfast -majoitusvaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia sekä luonnosta että kaikista mukavuuksista samalla kertaa! Palvia glamping on pieni ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. ​

Ryhmämajoitus

Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydät Himos-Jämsän alueelta mukavan majoituspaikan, jossa voitte yhdessä rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa.

Vuokramökit

Edellinen
Seuraava

Huvilat

Edellinen
Seuraava

Luksusmajoitus

Edellinen
Seuraava

Rantamökki

Edellinen
Seuraava

Maaseutumajoitus

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.