Edellinen
Seuraava

Vuokramökit Himos-Jämsässä

 

Himos-Jämsässä on runsaasti vaihtoehtoja mukavan loman viettoon lomahuvilassa tai maaseutumökissä. Himos tarjoaa sinulle laajan valikoiman upeita lomamökkejä aivan Lomakeskuksen sydämessä sekä kaikki mukavuudet ja palvelut, joita voit koskaan tarvita. Vietä yö luksusmökissä Länsi-Himoksen huipulla tai nauti Päijänteen kauniista nähtävyyksistä rantamökistä. Alueelta löytyy Himoksen vuokramökkien lisäksi laaja valikoima idyllisiä maaseutu- ja rantamökkejä. Vietä yö Keski-Suomen tunnelmallisessa ja luonnonkauniilla maaseudulla ja nauti kauniista näkymistä alueen järville.

 

Jämsän sydän logo

 

 

Huvilat

Huippuvarustellussa huvilassa loma taittuu mukavasti ja mutkattomasti – Jämsän alueelta ja Himoksen lomakylästä löytyy viehättäviä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa mieleisesi!

Luksusmökit

Laadukkaat luksusmökit kutsuvat sinut viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän alueelta löydät lukuisia ylellisiä luksusmökkejä, jotka tuovat mökkielämykseesi ripauksen ylellisyyttä. Nauti lomastasi hulppeassa luksushuvilassa mahtavien maisemien kehystämänä. Tutustu luksusmajoitustarjontaan!

Rantamökki

Kirkkaasti kimmeltävät vesistöt houkuttelevat mökkeilemään järvenrannalle. Jämsän 400 järveä tekevät paikkakunnasta loistavan kesämökkikohteen. Majoitu viehättävissä ranta- tai erämökissä ja aisti aitoa Järvi-Suomen tunnelmaa. Jämsästä löydät useita vuokrattavia järvenrantamökkejä.

 

Vuokramökit

Himos-Jämsän alueella on runsaasti vaihtoehtoja mukavan loman viettoon vuokramökissä.  Seudulta löydät laajan valikoiman upeita lomamökkejä aivan Himoksen matkailukeskuksen sydämestä sekä muualta Himos-Jämsän alueelta. 

Maaseutumajoitus

Majoitu mukavasti maaseudulla – Himos-Jämsän alue tarjoaa idyllistä ja lämminhenkisiä maaseutumajoitusta. Maaseudun rauhassa nukut makoisasti ja rentoudut lomasta nauttien. Himos-Jämsässä voit majoittua idyllisessä maatalossa tai mökissä. Seudun mökeistä avautuu kauniit, rauhoittavat maalaismaisemat peltoineen ja järvineen. Ota irtiotto arjesta aidossa maaseutumiljöössä!

Glamping

Himos-Jämsässä voit nauttia luksustelttailusta luonnonhelmassa Pirttijärven ja Palvian kauniissa maisemissa.  Hidden House Pirttijärvi on bed & breakfast -majoitusvaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia sekä luonnosta että kaikista mukavuuksista samalla kertaa! Palvia glamping on pieni ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. ​

Huvilat

Edellinen
Seuraava

Luksusmajoitus

Edellinen
Seuraava

Rantamökki

Edellinen
Seuraava

Maaseutumajoitus

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

72 tuntia - kansalaisten omatoiminen varautuminen

07.02.2023

18:00 - 19:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

72 tuntia - yleisötilaisuus kansalaisten omatoimisesta varautumisesta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa tiistaina 7.2. kello 18. Vapaa pääsy! Varautumispäivää vietetään valtakunnallisesti nyt…

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus

08.02.2023 - 22.02.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa keskiviikkona 8.2. klo 16-18 keskiviikkona 22.2. kelo 16-18 Tilaisuus on avoin kaikille…

Jaa