Edellinen
Seuraava

Vuokramökit Himos-Jämsässä

 

Himos-Jämsässä on runsaasti vaihtoehtoja mukavan loman viettoon. Himos tarjoaa sinulle laajan valikoiman upeita mökkejä aivan Lomakeskuksen sydämessä sekä kaikki mukavuudet ja palvelut, joita voit lomallasi tarvita. Alueelta löytyy Himoksen vuokramökkien lisäksi laaja valikoima idyllisiä maaseutu- ja rantamökkejä. Vietä yö luksusmökissä Länsi-Himoksen huipulla tai nauti Päijänteen kauniista nähtävyyksistä mökissä järven rannalla. Glamping voi olla juuri sinun juttusi, jos haluat nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta, mutta et ole erityisen kiinnostunut teltassa nukkumisesta.

 

Jämsän sydän logo

 

 

Huvilat

Huippuvarustellussa huvilassa loma taittuu mukavasti ja mutkattomasti – Jämsän alueelta ja Himoksen lomakylästä löytyy viehättäviä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Tutustu laajaan valikoimaan ja varaa mieleisesi!

Luksusmökit

Laadukkaissa luksusmökeissä vietät rentouttavaa lomaa ripauksella ylellisyyttä. Nauti lomastasi hulppeassa luksushuvilassa mahtavien maisemien kehystämänä. Tutustu luksusmajoitustarjontaan!

Rantamökki

Kirkkaasti kimmeltävät vesistöt houkuttelevat mökkeilemään järvenrannalle. Majoitu viehättävissä ranta- tai erämökissä ja aisti aitoa Järvi-Suomen tunnelmaa. 

 

Vuokramökit

Himos-Jämsän seudulla on laaja valikoima lomamökkejä. Sinulla on mahdollisuus majoittua lähellä laskettelurinteitä Himoksen upeiden maisemien ja palvelujen keskellä tai nauttia omasta rauhasta järven rannalla. Valittavanasi on paljon vuokramökkejä alueen parhailta paikoilta.

Maaseutumajoitus

Majoitu mukavasti maaseudulla – Himos-Jämsän alue tarjoaa idyllistä ja lämminhenkisiä maaseutumajoitusta. Maaseudun rauhassa nukut makoisasti ja rentoudut lomasta nauttien. Ota irtiotto arjesta aidossa maaseutumiljöössä!

Glamping

Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Glamping on suosittu retkeilyn muoto niille, jotka eivät ole kiinnostuneita perinteisestä telttailusta metsän keskellä. Luksusteltassa nautit kaikista mukavuuksista luonnon helmassa.

Huvilat

Edellinen
Seuraava

Luksusmajoitus

Edellinen
Seuraava

Rantamökki

Edellinen
Seuraava

Maaseutumajoitus

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Herran huomassa

11.11.2023 - 09.12.2023

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

J+J Teatterin syyskauden näytelmä on "parisuhdekomediapläjäys" Herran huomassa. Kyseessä on näytelmän kantaesitys. Tarjolla on parisuhdekomediaa farssimaisin ja musiikkiteatterin höysten. Osissa…

Petri Nygård

08.12.2023 - 09.12.2023

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PETRI NYGÅRD KEIKALLA HIMOS AREENALLA! Petri Nygård on aurinkolaseistaan ja kalastajahatustaan tunnettu artisti, jonka biisejä harvat myöntävät kuuntelevansa, vaikka todellisuudessa…

Särkijärven avantosaunat AVOINNA JOKA LAUANTAI KLO 15-19 MOISKALANTIE 21 JÄMSÄ

11.11.2023 - 16.12.2023

Moiskalantie 21, 42100 Jämsä

Särkijärvellä on uusi laituri ja uudet avantoportaat. Tervetuloa testaamaan. Yleiset saunat lämpiää joka LAUANTAI klo.15-19, aikuiset 6€ lapset 2 €…

Jaa