Palvelun kuvaus

Neliöt: 64 m2 + 28 m2 parvi (alle 160 cm)

Henkilömäärä: 8

Makuuhuoneita: 2 + parvi

Osoite: Himostaipaleentie 5

Autopaikat: pihalla 2, lämmityspistorasia ja sähköauton latausmahdollisuus.

Hyvin käyttäytyvät lemmikit sallittu lisämaksusta.

Loppusiivous sisältyy majoitushintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet lisämaksusta.

Alakerrassa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone wc-istuimella, sauna sekä erillinen wc. Isossa makuuhuoneessa on parisänky ja pienessä makuuhuoneessa kerrossänky (120 cm + 80 cm). Avoparvella on runkopatjasängyt neljälle ja yksi rahi, josta aukeaa varapatja.

Täysin varusteltu keittiö: astianpesukone, jää+pakastinkaappi, sähköliesi ja -uuni, mikroaaltouuni, kahvi- ja vedenkeittimet, leivänpaahdin, astiat ja kattavasti välineitä ruokailuun sekä ruoanlaittoon mm. Raclette pannu.

Mökissä korkea varustelutaso, mm. WiFi internet, Samsung Smart TV, parvella Philips Ambilight TV ja Sony PlayStation PS3 pelikonsoli, jossa sopivia pelejä perheen pienille ja ”isoille” pojille lätkästä ralliin. Lisäksi vuokralaisten käytössä mm. pari pulkkaa, Snow-Scoot ja lumikengät kevyille (kengän koko 34-39) sekä kaksi maastopyörää vapaasti käytettävissä (toinen unisex-mallia). Kysy pyörien lukon avain varauksen yhteydessä.

Mahdollisuus vuokrata paritalon molemmat puolet isommille porukoille, jolloin tilaa isomman 16-18 hlön ryhmän majoitustarpeisiin.

Tutustu 3D-esittelyyn ja varaa kotisivuillamme!

Kauppiaan tiedot

Varaamökki.com
Tuomipakkaintie 9, 85100 Kalajoki
Y-Tunnus: 3190900-6
p. 050 543 6605
e. info@varaamokki.com
Verkkosivut

Jaa