Palkittu Himos-Jämsä

Himos-Jämsän matkailualue ja yritykset ovat saaneet hienoja tunnustuksia työstään viime vuosien aikana.

Himoslomat vuoden 2023 kotimainen matkailuyritys

Tuomariston mukaan HimosLomat on pitkän nousujohteisen kehityskaaren omaava yritys, joka on tehnyt rohkeita avauksia jo vuosia. Jämsässä sijaitseva HimosLomat on noussut kotimaisten matkailijoiden supersuosioon ja sen kohderyhmä on poikkeuksellisen laaja lapsiperheistä nuoriin aikuisiin ja edelleen aikuisväestöön. HimosLomat tunnetaan ympärivuotisena kohteena, jonne palataan useitakin kertoja saman vuoden aikana.

Lisätietoja: https://www.jamsa.fi/ajankohtaista/tiedotteet/vuoden-kotimainen-matkailuyritys-palkinto-himoslomille/

Kievari Rantapirtti vuoden 2023 Kellokas

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry valitsi Kievari Rantapirtin Vuoden 2023 Kellokkaaksi. Kievari Rantapirtti sijaitsee luonnonkauniissa keskisuomalaisessa erämaisemassa Koskenpäällä, Salosveden rannalla Jämsässä. Rantapirtin matkailupalveluja ovat majoitus, ruoka ja pitopalvelu sekä laaja valikoima aktiviteetteja ja ohjelmapalveluja.

Himos – vuoden 2022 hiihtokeskus

Hiihtokeskusyhdistys ry valitsi Himoksen vuoden 2022 hiihtokeskukseksi. Vuoden hiihtokeskus -palkinto on arvostettu tunnustus laskettelevan kansan eteen tehdystä työstä. Vuoden hiihtokeskus 2022 Himos on todellinen koko kansan laskettelukeskus. Keskusta on kehitetty rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä jo vuosikymmeniä.

Himos-Patalahti Golf – Suomen kehittynein golfkenttä 2022

Himos-Patalahti Golf on palkittu Suomen kehittyneimpänä golfkenttänä. Kenttärankingin toteutetaan tavallisten suomalaisten golfin harrastajien keskuudessa. 

Himos-Jämsä vuoden 2021 matkailualue Top 2

Suomen matkailualan liitto SMAL, Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys SUOMA ry sekä Tutkimus- ja analysointikeskus TAK Research Oy ovat vertailleet eri kuntia, seutukuntia sekä maakuntia keskenään neljättä kertaa vuonna 2021.

Alueet on laitettu paremmuusjärjestykseen seuraavien matkailussa tärkeiden kriteerien perusteella:

1. Rekisteröityihin majoitusliikkeisiin saapuneiden vieraiden määrän kehitys
2. Matkailijoiden viipymän kehitys
3. Lomamatkailijoiden yöpymisten määrän tasainen jakautuminen eri kuukausille (sesonkivaihteluiden vähäisyys)
4. Majoitusmyynti asukasta kohden

Vuoden matkailualueeksi Suomessa valittiin Kolin matkailualue. Toiseksi tuli Jämsä ja kolmanneksi Pelkosenniemen kunta.

 

Lisäksi Himos-Jämsän matkailualue on saanut Keski-Suomen matkailun  kunniamaininnan vuonna 2022 Suoman matkailuseminaarissa.

 

Jaa