Edellinen
Seuraava

Himoksen laskettelukeskus

 

Himoksen laskettelurinteet ovat yksi Etelä- ja Keski- Suomen suosituimmista matkakohteista. Himoksessa on 26 valaistua rinnettä, joiden vaikeustasot sopivat lähes kaikille kyvyille sekä 16 hissiä. Laskettelukausi alkaa yleensä joulukuun puolessa välissä jatkuen aina vappuun saakka. Aloittelijoiden on hyvä harjoitella Himoslumilan helpoilla rinteillä, kokeneet laskettelijat voivat testata taitojaan mustilla rinteillä ja Snow Parkissa. Hiihtokoulussa on aikuisten ja lasten turvallista oppia taitavaksi laskettelijaksi. Koko perheen lumimaailma Lumilassa riittää puuhaa koko päiväksi! Lumilassa on mattohissien lisäksi laskumäkiä, leikkipaikka ja laavuja. Himoksen rinteiden alla on tilava, ilmainen pysäköintialue, lyhyen matkan päässä rinteistä. Karavaanialueen sähköpylväiden lisäksi läntisille rinteille asennetaan sähköautojen latauspisteitä. Saavu valloittamaan Himoksen rinteet ja nauttimaan talvipäivästä!

 

Jämsän sydän logo

Rinteet

Himos tarjoaa rinnekansalle Etelä- ja Keski-Suomen suurimman ja monipuolisimman hiihtokeskuksen. Hiihtokoulu tarjoa yksityis- ja ryhmätunteja. Himoksen rinneinfosta näet rinteiden ja hissien aukioloajat.

HimosLumila

Lumimaailmassa viihtyy koko perhe! Himoksen uudessa Lumilassa riittää puuhaa koko päiväksi. Alueelta löytyy hissien lisäksi suksilla, laudoilla, pulkalla ja rattikelkalla tai tubing-renkaalla laskettavia mäkiä. Alueen sisältä löytyvät Peikkorinteet, entinen pulkkamäki, laskettelurinteet ja paljon muuta mukavaa! Lumilaan pääsee voimassa olevalla hissilipulla.

Laskettelurinteiden ravintolat

Lumisen talvipäivän lomassa voi nauttia rinneravintoloiden herkuista. Tarjolla on herkullisia hampurilaisaterioita sekä runsas lounaspöytä. Halutessaan omat makkarat ja eväät voi nauttia laavuilla ja nuotiopaikoilla, joita löytyy rinteiden alaosasta sekä huipulta.

 

Ravintola Rinne

Aivan Länsi-Himoksen juurella sijaitsevassa Ravintola Rinteessä palvelee yhteensä kolme ravintolaa. Buffetpöydästä jokainen voi itse koostaa omaan makuunsa sopivan aterian, noutopöydässä on monipuolinen kattaus lämpimiä ruokia ja hampurilaisravintola BurgerRinteestä saat tukevat burgerit hampurilaisnälkään. Ravintola Rinteen saunaosaston ulkoporealtaalta on upea näkymä laskettelurinteisiin –  unohtamatta hulvatonta After Ski-menoa!!

Vuokraamo, suksihuolto  ja ski shop

Himoksen Länsirinteiden sekä Pohjoisrinteiden juurella on vuokraamo, josta löytyy välineitä lasketteluun ja lumilautailuun. Välinevuokraamossa on  sopivat varusteet ensikertalaiselle ja aktiiviharrastajalle. Suksihuolto toimii länsirinteiden vuokraamon yhteydessä. Vuokraamon yhteydessä toimivassa Ski Shopissa on mainio valikoima  huippumerkkisiä kypäriä, laskettelulaseja sekä laskuhanskoja.

Caravan-paikat

Himoksen karavaanipaikat sijaitsevat Länsi- ja Pohjoisrinteiden juurella, vain mononheiton päässä hissien ala-asemista. Länsirinteillä on 120 paikkaa ja Pohjoisrinteillä 30 paikkaa, jotka ovat vuokrattavissa sekä kausi- että vuorokausikäyttöön.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän Vuoroin vieraissa

28.03.2023

17:00 - 19:00

Mottilantie 11, 42100 Jämsä

Tervetuloa Jämsän yhdistysten avoimeen yhteistyöiltaan Jämsän AVH-yhdistyksen isännöimänä. Kuulemme heidän toiminnastaan ja aivoverenkiertohäiriöistä. Vaihdetaan myös yhdessä kuulumisia. Kahvit tarjolla klo…

The Siskokullat (musiikkinäytelmä)

24.03.2023 - 28.03.2023

Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Suosittu ja kiitetty musiikkinäytelmä The Siskokullat palaa J+J Teatterin (Kauppakuja 3, Jämsänkoski) näyttämölle puolen vuoden tauon jälkeen. Näytelmässä kuljetaan aikamatka…

Liisa Kukkasen "Nuket matkalla jossain päin Suomea" -nukkenäyttely

07.03.2023 - 30.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Joutsalaisen Liisa Kukkasen ottamia valokuvia sekä 1:6-mittakaavassa olevia nukkekodin huoneita.

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.