Himoksen laskettelukeskus

Himoksen rinteistä löytyy jokaiselle taitotasolle sopiva mäki. Himokselle on kätevintä tulla joukkoliikenteellä Jämsän keskustasta tai omalla autolla. Alueella on tilava ja ilmainen parkkialue, josta on lyhyt matka rinteelle. Saavu valloittamaan Himoksen rinteet ja nauttimaan talvipäivästä!

Rinteet

Himos tarjoaa rinnekansalle Etelä- ja Keski-Suomen suurimman ja monipuolisimman hiihtokeskuksen. Rinteitä on yhteensä 21 kappaletta aloittelijoille ja aktiiviurheilijoille. Hyvin hoidetusta rinnekokonaisuudesta löytyy reilejä, bokseja ja pressejä kaiken tasoisille parkkilaskettelijoille. Hiihtokoulu Himoset tarjoavat yksityis- ja ryhmätunteja. Himoksen rinneinfosta näet  rinteiden ja hissien aukioloajat.

HimosLumila

Lumimaailmassa viihtyy koko perhe! Himoksen uudessa Lumilassa riittää puuhaa koko päiväksi. Alueelta löytyy hissien lisäksi suksilla, laudoilla, pulkalla ja rattikelkalla tai tubing-renkaalla laskettavia mäkiä. Alueen sisältä löytyvät Peikkorinteet, entinen pulkkamäki, laskettelurinteet ja paljon muuta mukavaa! Lumilaan pääsee voimassa olevalla hissilipulla.

Rinteiden ravintolat

Lumisen talvipäivän lomassa voi nauttia rinneravintolan herkuista. Tarjolla on herkullisia hampurilaisaterioita sekä runsas lounaspöytä. Halutessaan omat makkarat ja eväät voi nauttia laavuilla ja nuotiopaikoilla, joita löytyy rinteiden alaosasta sekä huipulta.

 

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne käsittää kolme ravintolaa Länsi-Himoksen juurella. Kiireisimmät voivat herkutella buffet-pöydän antimista, hampparinälkä taittuu BurgerRinteestä ja nautiskelijat voivat valita annoksensa bistron listalta.

Vuokraamo, suksihuolto  ja ski shop

Himoksen Länsirinteiden sekä Pohjoisrinteiden juurella on vuokraamo, josta löytyy välineitä lasketteluun ja lumilautailuun. Välinevuokraamossa on  sopivat varusteet ensikertalaiselle ja aktiiviharrastajalle. Suksihuolto toimii länsirinteiden vuokraamon yhteydessä. Vuokraamon yhteydessä toimivassa Ski Shopissa on mainio valikoima  huippumerkkisiä kypäriä, laskettelulaseja sekä laskuhanskoja.

Caravan-paikat

Himoksen asuntovaunupaikat sijaitsevat Länsi- ja Pohjoisrinteiden juurella, vain mononheiton päässä hissien ala-asemista. Länsirinteillä on 120 paikkaa ja Pohjoisrinteillä 30 paikkaa, jotka ovat sekä kausi- että vuorokausivuokrassa. Länsirinteiden palvelurakennuksesta löytyvät wc:t, suihkut ja saunat naisille että miehille. Länsirinteillä on myös astioiden tiskauspiste, pesutorni, kaapeli-tv ja kemiallisen wc:n tyhjennys. Pohjoisrinteiden palvelurakennuksessa ovat wc:t ja suihkut naisille että miehille, ja saunassa naisten sekä miesten saunavuorot. Astioiden tiskauspiste ja kemiallisen wc:n tyhjennys löytyvät pohjoisrinteiltä.

 

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää
Jaa