Edellinen
Seuraava

Himoksen laskettelukeskus

 

Himoksella rinnekansaa palvelee Etelä- ja Keski-Suomen suurin ja monipuolisin hiihtokeskus. Laskettelukausi starttaa keskimäärin joulukuun puolessa välissä ja jatkuu aina vappuun saakka. Tarjolla on parhaimmillaan 26 valaistua rinnettä ja 17 hissiä. Himokselta löytyy sopivat rinteet niin aloitteleville laskijoille kuin vauhtia ja haastetta kaipaaville konkareillekin. Himoksen Snow Parkit tarjoilevat niin ikään monipuolisia suorituspaikkoja kaikentasoisille parkkilaskijoille. HimosLumilan helpoilla rinteillä on aloittelijan hyvä harjoitella. Himoksen rinteiden alla on tilava, ilmainen pysäköintialue, lyhyen matkan päässä rinteistä. Länsirinteillä on sähköautojen latauspisteitä. Saavu valloittamaan Himoksen rinteet ja nauttimaan talvipäivästä!

 

Jämsän sydän logo

Rinteet

Himos tarjoaa rinnekansalle Etelä- ja Keski-Suomen suurimman ja monipuolisimman hiihtokeskuksen. Hiihtokoulu tarjoa yksityis- ja ryhmätunteja. Himoksen rinneinfosta näet rinteiden ja hissien aukioloajat.

HimosLumila

Lumimaailmassa viihtyy koko perhe! Himoksen uudessa Lumilassa riittää puuhaa koko päiväksi. Alueelta löytyy hissien lisäksi suksilla, laudoilla, pulkalla ja rattikelkalla tai tubing-renkaalla laskettavia mäkiä. Alueen sisältä löytyvät Peikkorinteet, entinen pulkkamäki, laskettelurinteet ja paljon muuta mukavaa! Lumilaan pääsee voimassa olevalla hissilipulla.

Laskettelurinteiden ravintolat

Lumisen talvipäivän lomassa voi nauttia rinneravintoloiden herkuista. Tarjolla on herkullisia hampurilaisaterioita sekä runsas lounaspöytä. Halutessaan omat makkarat ja eväät voi nauttia laavuilla ja nuotiopaikoilla, joita löytyy rinteiden alaosasta sekä huipulta.

 

Ravintola Rinne

Aivan Länsi-Himoksen juurella sijaitsevassa Ravintola Rinteen  buffetpöydästä jokainen voi itse koostaa omaan makuunsa sopivan aterian, noutopöydässä on monipuolinen kattaus lämpimiä pääruokia ja salaatteja jokaiseen makuun. Ravintola Rinteen saunaosaston ulkoporealtaalta on upea näkymä laskettelurinteisiin –  unohtamatta hulvatonta After Ski-menoa!!

Vuokraamo, suksihuolto  ja ski shop

Himoksen Länsirinteiden sekä Pohjoisrinteiden juurella on vuokraamo, josta löytyy välineitä lasketteluun ja lumilautailuun. Välinevuokraamossa on  sopivat varusteet ensikertalaiselle ja aktiiviharrastajalle. Suksihuolto toimii länsirinteiden vuokraamon yhteydessä. Vuokraamon yhteydessä toimivassa Ski Shopissa on mainio valikoima  huippumerkkisiä kypäriä, laskettelulaseja sekä laskuhanskoja.

Caravan-paikat

Himoksen karavaanipaikat sijaitsevat Länsi- ja Pohjoisrinteiden juurella, vain mononheiton päässä hissien ala-asemista. Länsirinteillä on 120 paikkaa ja Pohjoisrinteillä 30 paikkaa, jotka ovat vuokrattavissa sekä kausi- että vuorokausikäyttöön. 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Tehtaan Päiväkahvit

18.04.2024

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

📌Joka torstai klo 12:00–12:45 Tehtaan Päiväkahvit on vapaamuotoinen tapahtuma, jossa on opit tuntemaan Tehtaan käyttäjiä, pysyt perillä ajankohtaisista asioista ja…

Länkipohjan kirjaston satutuokiot

08.09.2023 - 19.04.2024

Kirjastotie 3, 35400 Jämsä

Satutuokioilla sukellamme seikkailujen maailmaan! Kirjastojen satutuokiot on pääsääntöisesti suunnattu alle kouluikäisille lapsille, mutta kaikenikäiset satujen ystävät ovat yhtä tervetulleita. Satutuokion…

Kaija Koo

19.04.2024 - 20.04.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

RAKASTETTU KAIJA KOO NÄHDÄÄN KEVÄÄLLÄ HIMOKSELLA Ensimmäisenä kotimaisena naissooloartistina Helsingin Olympiastadionin valloittanut, yksi Suomen menestyneimmistä artisteista, Kaija Koo nähdään ensi…

Jaa