Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Palveluja löytyy jokaiselle lomailijalle. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri sinun lomaasi sopivat palvelut.

 

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Kahvilat

Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja! Viihtyisissä kahviloissa vietät helposti enemmänkin aikaa nauttien kahviherkuista.

 

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot.

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut, kuten Citymarket, S-Market, Alko, Lidl, Löytötex ja Tokmanni. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa – huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Maatilatuotteet

Jämsän alueella toimivia tiloja, puutarhoja ja leipomoja. Yritykset valmistavat tuotteita, joita ovat mm. herkullinen Highland luomuliha kaikissa eri muodoissaan, runsas valikoima luomuviljatuotteista leivontaan, laidunkaritsalihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloihin, puhtaasti tuotetut maukkaat mansikat, herneet, vadelmat ja muut vihannekset kesäpäiviin, erikoishillot herkkusuille, gluteeniton kauratalkkuna leivonnaisiin ja ruuan laittoon, upeat kakut sekä kukat ilon ja surun juhliin ja rakkaudella valmistetut marjamehut.

Matkaoppaat ja Matkanjärjestäjät

HimosLomat Oy

Eräruokaa luonnossa

Vehkala Jeans Dealer / farkkukauppa.fi

Koe aito farkkukauppa – tule palveltavaksi!

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

Taikavakka

Taikavakka

McAhon Safarit

Husky safari

Mäen Huopaa ja Lankaa

Mäen Huopaa ja Lankaa

Eepos Group Oy

Ruotsulan Hovi

HimosLomat Oy

Askartelua pukin pussiin

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Ruokailu Särkisaaressa

Kukkaverstas Oy

kukkaverstas

Elosen Konditoria Oy

Cafe Elonen Jämsä

Kahvila Akuliina

Kahvila Akuliina

Koskentien kotimajoitus

Hieroja-kuntohoitaja Leena Selin-Nieminen

Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

A la carte- ravintola

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren luontokirkko

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

Eepos Group Oy

Majoitus

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

HimosLomat Oy

Tutustumiskäynti Uusi-Yijälän tilalla

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

Jämsän Patalahti Oy

Patalahti

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren päärakennus

Huopatehdas J. Alho

Huopatehdas J.Alho

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren saarikirkko

Eepos Group Oy

Juhla-ja pitopalvelu

Elosen Konditoria Oy

Cafe Elonen S-market

Elosen Konditoria Oy

Elosen Leipomon myymälä

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Keski-Suomen kaunis luonto kutsuu viihtymään ympäri vuoden. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tapahtumat

Jämsä ja Himos tarjoavat vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun. Himos on vilkas tapahtumakeskus, joka tarjoaa menoa ja meininkiä vuoden ympäri. Jämsän seudulla tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä löytyy jokaiselle päivälle. Teatterit, taidenäyttelyt, elokuvat ja konsertit täydentävät ja värittävät laajaa tapahtumatarjontaa.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään. Himos-Jämsän seudulla tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn