Edellinen
Seuraava

Yhteisöllinen etätyötila

 

Onko sinulla tarve yhdistää työ ja lomailu tai haluatko pidentää viikonloppua? Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta.  Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon. Lue lisää Jämsä Tehtaasta, rekisteröidy varausjärjestelmän käyttäjäksi ja varaa itsellesi työpiste Tehtaalla osoitteessa jamsatehdas.fi.

 

Jämsän sydän logo

 

 

Työpisteen varustelu

Tehtaan ydinpalvelu on hyvä työpäiväkokemus. Sanovat, että Tehtaalla puitteet työn tekemiseen ovat jopa paremmat kuin omalla työpaikalla, puhumattakaan kotitoimistosta. Jämsä Tehtaan työpisteet on varusteltu sähköpöydillä, ulkoisilla näytöillä sekä näppäimistöllä ja hiirellä. Myös työtuolit löytyvät ja muutama nojailujakkarakin. Useampi työpiste on varustettu lisäksi kahdella ulkoisella näytöllä sekä USB-C telakalla. Tilan käyttäjiä palvelee langaton WLAN-verkko, joka on ulkomaailmaan yhteydessä valokuitukaapelilla. Siispä oma kone kainaloon ja Tehtaalle töihin.

Yhteisö

Hyvän työpäiväkokemuksen lisäksi Tehtaalla voit kohdata uusia ihmisiä, verkostoitua ja oppia; olla osa yhteisöä. Tehtaan kohtaamistilassa kahvikupin äärellä on halutessaan helppoa tutustua muihin tehdaslaisiin ja kysyä vaikka apua työhön liittyvissä asioissa. Osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen rakentaa oman työpäivänsä haluamallaan tavalla.

Aamuporinat ja päiväkahvit

Aamuporinoissa keskustellaan vaapaamuotoisesti työelämään liittyvistä aiheista, eri teemoista ja haasteista. Päiväkahvilla kuulet Tehtaan ajankohtaisia asioita ja tutustut muihin tehdaslaisiin pintaa syvemmältä. Aamuporinoihin ja päiväkahville voi liittyä myös Teamsin kautta.

Lounastauko-podcast

Tehtaan neukkarissa nauhoitetaan säännöllisesti Lounastauko-podcast sarjaa. Podcast-pöydän ääressä nostetaan esiin piilossa olevia jämsäläisten henkilö- ja yritystarinoita ja käsitellään työelämää sekä työn tekemistä erilaisista näkökulmista.

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Jämsän tapahtumat

Tulitikkuetiketit

02.05.2023 - 31.05.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vitriineissä tulitikkuetikettejä Jarmo Vuoren 5000:n kappaleen kokoelmasta. Vanhimmat 1800-luvun loppupuolelta. Esillä myös Suomessa 1873 valmistettuja vientietikettejä.

Tehtaan päiväkahvit

01.06.2023

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Tehtaan päiväkahvit on Jämsä Tehtaan torstaiperinne. Ohjelma rakentuu tutustumisesta, ajankohtaisista aiheista ja usein joku tehdaslainen esittelee omaa tarinaansa hieman pintaa…

Melontaretki

24.05.2023 - 14.06.2023

Lahdentie 593, 42100 Jämsä

Melontaretki Päijänteellä ja pienellä joella, tai vaihtoehtoisesti Kankarisvedellä Retken kesto n. 3 tuntia. 37€ /hlö Maks. 5 henk./ min. 2…

Jaa