Edellinen
Seuraava

Majoitusta ryhmille

 

Himos-Jämsään  voi majoittua isommallakin porukalla! Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydätte varmasti mukavan majoituspaikan, jossa voitte rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa. Tutustu Himos-Jämsän  majoitusvalikoimaan!

 

Palvia Glamping

Palvia Glamping on ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. Aidosti maaseudulla Palviajärven rannalla, erinomainen paikka luonnossa virkistymiseen. Retkeilyä, kuntoilua, marjastusta, sienestystä ja kalastusta. Mainio paikka erilaisten perhetapaamisten ja juhlien järjestämiseen.

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus 17 hehtaarin kokoisella Päijänteen saarella, joka on yhdistetty sillalla mantereeseen. Särkisaari tarjoaa mahdollisuuden perhejuhlien viettoon, ja on edullinen ja rauhallinen yöpymispaikka. Särkisaari palvelee juhla-ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täysihoitoon saakka.

Maalaishotelli Morva

Viehättävässä maalaismiljöössä sijaitseva Morvassa luot elämäsi muistoja luonnon rauhassa. Maalaishotelli Morvan luonto ja ympäristö tarjoavat mahdollisuuden monipuolisiin elämyksiin lomailun ja tilaisuuksien merkeissä.

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan hovi tarjoaa viihtyisän ympäristön majoitukseen, juhliin ja kokouksiin. Viihtyisä ja laadukas majoituspaikka palvelee turisteja ja kokousryhmiä ympäri vuoden. Ruotsulan Hovi on ihanteellinen kohde leirikouluille, urheiluseuroille ja muille toimintaryhmille. Pihalla on tilaa asuntovaunuille ja teltoille. 

Hotelli Jämsän Gasthaus

Jämsän Gasthaus on edullinen, nostalginen ja kodikas hotelli lähellä Jämsän ydinkeskustaa. Hotellissa majoittuvat niin isot kuin pienetkin seurueet. Voit itse valita haluatko majoittua keskustaan hotellihuoneeseen tai luonnon helmaan tilavaan lomamökkiin.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Maatilatuotteet

Himos-Jämsän maatilat tuottavat runsaan valikoiman herkullista luomulihaa, luomuviljaa ja puutarhan antimia suoraan kuluttajille sekä ravintoloihin.

Lue lisää

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kirjallisuuspiiri

07.02.2023 - 21.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Kirjaston kirjallisuuspiiri jatkaa myös ensi keväänä. Piiriin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi myös tulla mukaan lukematta kirjaa, mutta tietysti enemmän…

72 tuntia - kansalaisten omatoiminen varautuminen

07.02.2023

18:00 - 19:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

72 tuntia - yleisötilaisuus kansalaisten omatoimisesta varautumisesta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa tiistaina 7.2. kello 18. Vapaa pääsy! Varautumispäivää vietetään valtakunnallisesti nyt…

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus

08.02.2023 - 22.02.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Vinnin kulttuuritilan info- ja keskustelutilaisuus Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa keskiviikkona 8.2. klo 16-18 keskiviikkona 22.2. kelo 16-18 Tilaisuus on avoin kaikille…

Jaa