Edellinen
Seuraava

Majoitusta ryhmille

 

Himos-Jämsään  voi majoittua isommallakin porukalla! Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydätte varmasti mukavan majoituspaikan, jossa voitte rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa. Tutustu Himos-Jämsän kattavaan majoitusvalikoimaan!

 

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus 17 hehtaarin kokoisella Päijänteen saarella, joka on yhdistetty sillalla mantereeseen. Särkisaari mahdollisuuden perhejuhlien viettoon, ja on edullinen ja rauhallinen yöpymispaikka. Särkisaari palvelee juhla-ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täysihoitoon saakka.

Päärakennus

Särkisaaren päärakennus toimii juhlatilana erilaisille juhlille ja soveltuu hyvin koulutus- ja kokoustilaksi. Käytettävänä on videotykki, stereot, fläppitaulu, valkotaulu ja mikrofoni.

Majoitushuoneet

Päärakennuksen yhteydessä on majoitustilat reilulle 70:lle henkilölle. Osassa huoneista on invavarustus. Päärakennuksen yhteydessä on myös kaksio, jossa on majoitustilat viidelle hengelle, oma suihku, WC ja pieni keittiö perustarpeineen.

 

Sääriluodon mökki ja Rantamökki

Sääriluodon mökki on kesämökki, jossa on majoitustilat neljälle, sähköt ja ulko-wc. Rantamökkiä on mahdollisuus vuokrata kesäaikaan.

Särkisaaren aktiviteetit

Pihapiirissä on iso nurmi- ja lentopallokenttä, nuotiopaikka, kiipeilyseinä ja laavu. Yhteistyökumppaneina toimivat eräoppaat järjestävä erilaisia aktiviteetteja pihaseikkailuista jousiammuntaan.

Edellinen
Seuraava

Maalaishotelli Morva

Maalaishotelli Morvassa onnistuu koulutus- ja virkistypäivät isommallakin porukalla. Maalaishotellista löytyvät toimivat tilat, joissa järjestyy kokoukset ja koulutukset yksilöllisellä palvelulla ja lisäksi maukasta lähiruokaa. Maalaishotelli Morva tarjoaa eri majoitusvaihtoehtoja, juhlat ja yrityspalvelut.

Majoitus

Morvassa on majoitustilat noin 50 henkilölle. Majoittua voi huoneissa sekä mökeissä, karavaanareille löytyy 4 paikkaa.

Juhlat ja yrityspalvelut

Maalaishotellissa on kauniit ja rauhalliset puitteet juhlien ja kokouspäivien viettoon. Kokous- ja koulutustilaisuuksia varten käytössä on AV-välineet, WLAN-yhteyden, salin ja kabinetin.

Morvan Lammenranta

Lammenranta on tunnelmallinen mökki oman lammen äärellä. Nimensä mukaisesti mökki sijaitsee oman lammen rannalla, aivan päärakennuksen läheisyydessä. Pulahda uimaan tai narraa ahvenia laiturilta! Kaksikerroksisessa hirsimökissä on mukavat tilat: alakerrassa keittiö, olohuone, saunatilat ja wc ja makuutilat jopa 10 hengelle.

Morvan Rantamökki

Vuokrattava mökki oman järven rannalla, missä ei naapuritkaan pääse häiritsemään. Rantamökki on viihtyisä ja kodikas mökki Myllyjärven rannalla, omassa rauhassa niemen kärjessä. Yksitasoisessa mökissä on hyvinvarusteltu keittiö, olohuone, sauna, wc ja kaksi makuuhuonetta. Varustukseen kuuluu myös televisio ja radio.

Edellinen
Seuraava

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovi tarjoaa viihtyisän ympäristön majoittumiseen, juhliin sekä koulutuksiin ja kokouksiin. Viihtyisät ja tasokkaat majoitustilat palvelevat matkailijoita ja kokousryhmiä ympäri vuoden. Ruotsulan Hovi on ihanteellinen tukikohta leirikouluille, urheiluseuroille sekä muillekin toimintaryhmille. Pihapiirissä on tilaa asuntovaunuille ja teltoille.

 

Majoitus

Viihtyisät ja tasokkaat huoneistot palvelevat matkailijoita ja kokousryhmiä ympäri vuoden. Tarjoamme ihanteellisen tukikohdan myös leirikouluille, urheiluseuroille ja muillekin toimintaryhmille. Pihapiirissä tilaa asuntovaunuille ja teltoille.

Juhla-, kokous- ja koulutuspalvelut

Ruotsulan Hovi järjestää toiveidesi mukaisesti tapahtumia arjesta juhlaan, olipa kysymyksessä pienet tai isot perhejuhlat, yritysjuhlat tai muut tapahtumat. Ruotsulan Hovin pitopalvelu valmistaa juhliisi herkulliset ja perinteiset tarjottavat.

Saunaosasto

Saunaosastolla on tilava pukuhuone, kylpyhuone, sauna ja takkahuone. Saunaosastolla kaikki on uutta ja Sinua varten suunniteltua – rentoutumista ja hyvää oloa!

Palvia Glamping

Palvia Glamping on ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. Aidosti maaseudulla Palviajärven rannalla, erinomainen paikka luonnossa virkistymiseen. Retkeilyä, kuntoilua, marjastusta, sienestystä ja kalastusta. Mainio paikka erilaisten perhetapaamisten ja juhlien järjestämiseen.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Esteetön majoitus

Kun yksilölliset tarpeet on huomioitu majoituskohteessa mahdollisimman hyvin, on lopputuloksena onnistunut matka.

Lue lisää

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.