Edellinen
Seuraava

Majoitusta ryhmille

 

Himos-Jämsään  voi majoittua isommallakin porukalla! Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydätte varmasti mukavan majoituspaikan, jossa voitte rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa. Tutustu Himos-Jämsän  majoitusvalikoimaan!

 

Palvia Glamping

Palvia Glamping tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön perhejuhlien, yritystapahtumien ja ystäväporukoiden kokoontumisille keskellä puhdasta luontoa omassa rauhassa ja muita häiritsemättä. Merkitylle luontopolulle, marja- ja sienimetsään sekä kalastamaan pääsee suoraan pihasta. Vaikka paikka on hiljaisen luonnon keskellä, Jämsän palveluihin on vain 20 min matka, Himokselle noin 30 min.

 

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus 17 hehtaarin kokoisella Päijänteen saarella, joka on yhdistetty sillalla mantereeseen. Särkisaari tarjoaa mahdollisuuden perhejuhlien viettoon, ja on edullinen ja rauhallinen yöpymispaikka. Särkisaari palvelee juhla-ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täysihoitoon saakka.

Maalaishotelli Morva

Viehättävässä maalaismiljöössä sijaitseva Morvassa luot elämäsi muistoja luonnon rauhassa. Maalaishotelli Morvan luonto ja ympäristö tarjoavat mahdollisuuden monipuolisiin elämyksiin lomailun ja tilaisuuksien merkeissä.

Ruotsulan Hovi

Ruotsulan hovi tarjoaa viihtyisän ympäristön majoitukseen, juhliin ja kokouksiin. Viihtyisä ja laadukas majoituspaikka palvelee turisteja ja kokousryhmiä ympäri vuoden. Ruotsulan Hovi on ihanteellinen kohde leirikouluille, urheiluseuroille ja muille toimintaryhmille. Pihalla on tilaa asuntovaunuille ja teltoille. 

Hotelli Jämsän Gasthaus

Jämsän Gasthaus on edullinen, nostalginen ja kodikas hotelli lähellä Jämsän ydinkeskustaa. Hotellissa majoittuvat niin isot kuin pienetkin seurueet. Voit itse valita haluatko majoittua keskustaan hotellihuoneeseen tai luonnon helmaan tilavaan lomamökkiin.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Maatilatuotteet

Himos-Jämsän maatilat tuottavat runsaan valikoiman herkullista luomulihaa, luomuviljaa ja puutarhan antimia suoraan kuluttajille sekä ravintoloihin.

Lue lisää

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän MLL:n Ketjut Kuntoon-Tapahtuma

18.05.2024

10:00 - 14:00

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Tervetuloa koko perheen voimin juhlistamaan Jämsän MLL:n 10-vuotista Ketjut Kuntoon-Tapahtumaa Jämsän Liikennepuistoon❣️ Jo perinteeksi muodostunut Ketjut Kuntoon-tapahtumaa vietetään la 18.5.2024…

Jämsänkosken Vanhan Pappilan Kesäpäivä 18.5. klo 10-16

18.05.2024

10:00 - 16:00

Koskenväylä 6, 42300 Jämsä

Vanhan Pappilan Kesäpäivä pidetään Jämsänkoskella (Koskenväylä 6) lauantaina 18.5. klo 10-16. Tilaisuudessa pihakirppis (varaa kirppispaikka nrosta 7560652/Minna), kotieläimiä vuohia, pupuja…

Kevätjuhla + Benjamin

17.05.2024 - 18.05.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

Lippujen varausaika 2 päivää. Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Jaa