Majoitusta ryhmille

Himos-Jämsään  voi majoittua isommallakin porukalla! Olipa ryhmäsi liikkeellä työporukalla, urheiluseurana, sukulaisten kanssa tai ystäväporukalla, löydätte varmasti mukavan majoituspaikan, jossa voitte rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta ja hyvästä ruoasta aktiviteettien lomassa. Tutustu Himos-Jämsän kattavaan majoitusvalikoimaan!

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus 17 hehtaarin kokoisella Päijänteen saarella, joka on yhdistetty sillalla mantereeseen. Särkisaari mahdollisuuden perhejuhlien viettoon, ja on edullinen ja rauhallinen yöpymispaikka. Särkisaari palvelee juhla-ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täysihoitoon saakka.

Päärakennus

Särkisaaren päärakennus toimii juhlatilana erilaisille juhlille ja soveltuu hyvin koulutus- ja kokoustilaksi. Käytettävänä on videotykki, stereot, fläppitaulu, valkotaulu ja mikrofoni.

Majoitushuoneet

Päärakennuksen yhteydessä on majoitustilat reilulle 70:lle henkilölle. Osassa huoneista on invavarustus. Päärakennuksen yhteydessä on myös kaksio, jossa on majoitustilat viidelle hengelle, oma suihku, WC ja pieni keittiö perustarpeineen.

 

Sääriluodon mökki ja Rantamökki

Sääriluodon mökki on kesämökki, jossa on majoitustilat neljälle, sähköt ja ulko-wc. Rantamökkiä on mahdollisuus vuokrata kesäaikaan.

Särkisaaren aktiviteetit

Pihapiirissä on iso nurmi- ja lentopallokenttä, nuotiopaikka, kiipeilyseinä ja laavu. Yhteistyökumppaneina toimivat eräoppaat järjestävä erilaisia aktiviteetteja pihaseikkailuista jousiammuntaan.

Maalaishotelli Morva

Maalaishotelli Morvassa onnistuu koulutus- ja virkistypäivät isommallakin porukalla. Maalaishotellista löytyvät toimivat tilat, joissa järjestyy kokoukset ja koulutukset yksilöllisellä palvelulla ja lisäksi maukasta lähiruokaa. Maalaishotelli Morva tarjoaa eri majoitusvaihtoehtoja, juhlat ja yrityspalvelut.

Majoitus

Morvassa on majoitustilat noin 50 hlö. Majoittua voi huoneissa ja mökeissä, karavaanareille löytyy 4 paikkaa.

Juhlat ja yrityspalvelut

Maalaishotellissa on kauniit ja rauhalliset puitteet juhlien ja kokouspäivien viettoon. Kokous- ja koulutustilaisuuksia varten käytössä on AV-välineet, WLAN-yhteyden, salin ja kabinetin.

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää

Esteetön majoitus

Kun yksilölliset tarpeet on huomioitu majoituskohteessa mahdollisimman hyvin, on lopputuloksena onnistunut matka.

Lue lisää

Vuokramökit

Himos ja Jämsä tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja mökkeilyyn ja maaseutumajoitukseen. Himoksesta löydät viihtyisiä lomamökkejä vain muutaman kilometrin päässä palveluista.

Lue lisää
Jaa