Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

 

Jämsän sydän logoSärkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus 17 hehtaarin kokoisella Päijänteen saarella, joka on yhdistetty sillalla mantereeseen. Särkisaari tarjoaa mahdollisuuden perhejuhlien viettoon ja edullinen ja rauhallinen yöpymispaikka. Särkisaari palvelee juhla-ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täysihoitoon saakka. 

Särkisaaren päärakennus toimii juhlatilana erilaisille juhlille ja soveltuu hyvin koulutus- ja kokoustilaksi. Käytettävänä on videotykki, stereot, fläppitaulu, valkotaulu ja mikrofoni. Päärakennuksen yhteydessä on majoitustilat reilulle 70:lle henkilölle. Osassa huoneista on invavarustus. Päärakennuksen yhteydessä on myös kaksio, jossa on majoitustilat viidelle hengelle, oma suihku, WC ja pieni keittiö perustarpeineen.
Leirikeskusken pihapiirissä on iso nurmi- ja lentopallokenttä, nuotiopaikka, kiipeilyseinä ja laavu. Yhteistyökumppaneina toimivat eräoppaat järjestävä erilaisia aktiviteetteja pihaseikkailuista jousiammuntaan.

Sääriluodon mökki on kesämökki, jossa on majoitustilat neljälle, sähköt ja ulko-wc. Rantamökkiä on myös mahdollisuus vuokrata kesäaikaan.

 

 

Särkisaaren leirikeskus
Särkisaaren leirikeskus

Särkisaaren tarjoilu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osoite: Särkisaarentie 365, Jämsä

 

täytekakkujuhlasali-ruokasali