Edellinen
Seuraava

Puuhaa lapsille

 

Lähde seikkailemaan Himoksen jännittävän Peikkometsän siimekseen oppaan johdolla. Jäällä ja lumen päällä vauhtia piisaa Lumilassa, moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla. Joulutouhujen parissa ilo on ylimmillään.  Jos valkea maa jää vain haaveeksi, ei hauskanpito siihen lopu. Mönkijäajelulla kaikilla on metkaa. Eläinten ystävät voivat tutustua vekkuleihin eläimiin Nurmolandiassa tai Hirvikartanolla. Katso lisää Himos-Jämsän alueen lomatekemistä lapsiperheille.

 

Jämsän sydän logo

Lumila

Himoksen Lumilasta löydät neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla ja tubing-renkaalla. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinteet ja Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueelta löytyy kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne sekä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

Eläimet

Himos-Jämsän seudulla pääset tutustumaan monenlaisiin eläimiin. Hurmaavat huskyt ja sympaattiset hirvet kutsuvat matkailijoita vierailemaan luokseen. Himos-Jämsän alueella on Suomen ainoa kesyhirvitarha ja Suomen eteläisimmät huskytilat. Lähde viettämään aikaa valloittavien eläinten parissa!

Museot

Himos-Jämsän seudun museot tarjoavat lapsille ihailtavaa ja ihmeteltävää. Lasten kanssa kannattaa käydä tutustumassa Lelumuseo Helminauhaan sekä vierailla idyllisissä kotiseutumuseoissa. Millaisilla leluilla on leikitty, millaista olisi ollut asua savupirtissä tai nukkua uunin pankolla? 

Lasten puistot

Kesäsuosikki lasten liikennepuisto sekä Suomen pisin Pumptrack-rata – takaavat, että Himos-Jämsän seudulla lapset pääsevät nauttimaan ulkoilusta lastenpuistoissa koko perheen voimin. 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.