Edellinen
Seuraava

Puuhaa lapsille

 

Lapsuuden parhaat muistot jäävät mieleen koko elämän ajaksi. Himos-Jämsän seudulla koetut seikkailut jäävät taatusti mieleen. Lähde viettämään talvipäivää Himoksen Lumilaan, jossa vauhtia piisaa mäenlaskussa. Moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla perheen pienimmätkin nauttivat vauhdin hurmasta. Jos valkea maa jää vain haaveeksi, ei hauskanpito siihen lopu. Mönkijäajelulla kaikilla on metkaa meininkiä. Eläinten ystävät voivat tutustua vekkuleihin eläimiin huskykennelissä,  Nurmolandiassa tai Hirvikartanolla. Himos-Jämsästä on lyhyt matka Tampereen Särkänniemeen tai Jyväskylän HopLoppiin.  Mutta ota ensin haltuusi Himos-Jämsän alue.

 

Jämsän sydän logo

Lumila

Himoksen Lumilasta löydät neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla ja tubing-renkaalla. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinteet ja Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueelta löytyy kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne sekä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

Eläimet

Himos-Jämsän seudulla pääset tutustumaan monenlaisiin eläimiin. Hurmaavat huskyt ja sympaattiset hirvet kutsuvat matkailijoita vierailemaan luokseen. Himos-Jämsän alueella on Suomen ainoa kesyhirvitarha ja Suomen eteläisimmät huskytilat. Lähde viettämään aikaa valloittavien eläinten parissa!

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Työnäytös joulukranssien tekemisestä

07.12.2022

15:00 - 17:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Gradian opiskelijat esittelevät puutarhaopintoja ja tekevät joulukransseja pääkirjastossa keskiviikkona 7.12. klo 15-17.

Evankeliumia adventin aikaan

30.11.2022 - 13.12.2022

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Raamattua luetaan ääneen Jämsän seurakuntien järjestämässä tapahtumassa. Tule kuulemaan maailman levinneimmän kirjan sanomaa tähän aikaan!

Riemurahat

03.12.2022 - 12.01.2023

Teatteri Tenho, Säterintie 1, 42100 Jämsä

Teatteri Tenhon riemukas farssi

Jaa