Edellinen
Seuraava

Puuhaa lapsille

 

Lapsuuden parhaat muistot jäävät mieleen koko elämän ajaksi. Himos-Jämsän seudulla koetut seikkailut jäävät taatusti mieleen. Lähde viettämään talvipäivää Himoksen Lumilaan, jossa vauhtia piisaa mäenlaskussa. Moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla perheen pienimmätkin nauttivat vauhdin hurmasta. Jos valkea maa jää vain haaveeksi, ei hauskanpito siihen lopu. Mönkijäajelulla kaikilla on metkaa meininkiä. Eläinten ystävät voivat tutustua vekkuleihin eläimiin huskykennelissä,  Nurmolandiassa tai Hirvikartanolla. Himos-Jämsästä on lyhyt matka Tampereen Särkänniemeen tai Jyväskylän HopLoppiin.  Mutta ota ensin haltuusi Himos-Jämsän alue.

 

Jämsän sydän logo

Lumila

Himoksen Lumilasta löydät neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla ja tubing-renkaalla. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinteet ja Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueelta löytyy kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne sekä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

HimosLomat

HimosLomien viikko-ohjelmasta löytyy lapsille moottorikelkkakoulu ja jännittäviä Peikkometsän seikkailurata. Varaa oma seikkailusi suoraan netistä.

Eläimet

Himos-Jämsän seudulla pääset tutustumaan monenlaisiin eläimiin. Hurmaavat huskyt ja sympaattiset hirvet kutsuvat matkailijoita vierailemaan luokseen. Himos-Jämsän alueella on Suomen ainoa kesyhirvitarha ja Suomen eteläisimmät huskytilat. Lähde viettämään aikaa valloittavien eläinten parissa!

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Erikoismuseot

Jämsän seudulta löytyy lukuisia ihastuttavia erikoismuseoita, jotka tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille. Erikoismuseot on esillä oman toimialansa merkittäviä kokoelmia.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Jämsän Vuoroin vieraissa

28.03.2023

17:00 - 19:00

Mottilantie 11, 42100 Jämsä

Tervetuloa Jämsän yhdistysten avoimeen yhteistyöiltaan Jämsän AVH-yhdistyksen isännöimänä. Kuulemme heidän toiminnastaan ja aivoverenkiertohäiriöistä. Vaihdetaan myös yhdessä kuulumisia. Kahvit tarjolla klo…

The Siskokullat (musiikkinäytelmä)

24.03.2023 - 28.03.2023

Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Suosittu ja kiitetty musiikkinäytelmä The Siskokullat palaa J+J Teatterin (Kauppakuja 3, Jämsänkoski) näyttämölle puolen vuoden tauon jälkeen. Näytelmässä kuljetaan aikamatka…

Liisa Kukkasen "Nuket matkalla jossain päin Suomea" -nukkenäyttely

07.03.2023 - 30.03.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Joutsalaisen Liisa Kukkasen ottamia valokuvia sekä 1:6-mittakaavassa olevia nukkekodin huoneita.

Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.