Edellinen
Seuraava

Talvipuuhaa lapsille

 

Lapsuuden parhaat muistot jäävät mieleen koko elämän ajaksi. Himos-Jämsän seudulla koetut seikkailut jäävät taatusti mieleen. Lähde viettämään talvipäivää Himoksen Lumilaan, jossa vauhtia piisaa mäenlaskussa. Moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla perheen pienimmätkin nauttivat vauhdin hurmasta. Jos valkea maa jää vain haaveeksi, ei hauskanpito siihen lopu. Mönkijäajelulla kaikilla on metkaa meininkiä. Eläinten ystävät voivat tutustua vekkuleihin eläimiin huskykennelissä tai Hirvikartanolla. Himos-Jämsästä on lyhyt matka Jyväskylän HopLoppiin.  Mutta ota ensin haltuusi Himos-Jämsän alue, sillä Himos-Jämsä jää sydämeen!

 

Jämsän sydän logo

Lumila

Himoksen Lumilasta löydät neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla ja tubing-renkaalla. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinteet ja Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueelta löytyy kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne sekä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

Lasten moottorikelkkailu

HimosLomien viikko-ohjelmasta löytyy lapsille moottorikelkkakoulu. Varaa oma seikkailusi suoraan netistä.

Eläimet

Himos-Jämsän seudulla pääset tutustumaan monenlaisiin eläimiin. Hurmaavat huskyt ja sympaattiset hirvet kutsuvat matkailijoita vierailemaan luokseen. Himos-Jämsän alueella on Suomen ainoa kesyhirvitarha ja Suomen eteläisimmät huskytilat. Lähde viettämään aikaa valloittavien eläinten parissa!

 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Yksityinen: Erikoismuseot

Jämsän seudulta löytyy lukuisia ihastuttavia erikoismuseoita, jotka tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille. Erikoismuseot on esillä oman toimialansa merkittäviä kokoelmia.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

"Urkumusiikkia Suomesta ja muualta" -konsertti

03.03.2024

18:00 - 19:15

Koskentie 30b, 42100 Jämsä

Jämsän kirkossa pidettävässä konsertissa konsertoi Markku Heikinheimo (urut). Säveltäjäniminä konsertissa: Merikanto, Rheinberger, Stenius, Karllsson ja Franck. * * * Markku…

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Jaa