Edellinen
Seuraava

Puuhaa lapsille

 

Lapsuuden parhaat muistot jäävät mieleen koko elämän ajaksi. Himos-Jämsän seudulla koetut seikkailut jäävät taatusti mieleen. Lähde viettämään talvipäivää Himoksen Lumilaan, jossa vauhtia piisaa mäenlaskussa. Moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla perheen pienimmätkin nauttivat vauhdin hurmasta. Jos valkea maa jää vain haaveeksi, ei hauskanpito siihen lopu. Mönkijäajelulla kaikilla on metkaa meininkiä. Eläinten ystävät voivat tutustua vekkuleihin eläimiin huskykennelissä,  Nurmolandiassa tai Hirvikartanolla. Himos-Jämsästä on lyhyt matka Tampereen Särkänniemeen tai Jyväskylän HopLoppiin.  Mutta ota ensin haltuusi Himos-Jämsän alue.

 

Jämsän sydän logo

Lumila

Himoksen Lumilasta löydät neljä hissiä ja luistavia laskumäkiä suksilla, lumilaudalla, pulkalla, rattikelkalla ja tubing-renkaalla. Pääsymaksullisen alueen sisällä ovat Peikkorinteet ja Joonan kumpu sekä entinen pulkkamäki. Lisäksi alueelta löytyy kaksi uutta laskettelurinnettä, Kanttipeikon rinne ja Pikku-Sumpin rinne sekä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen. 

HimosLomat

HimosLomien viikko-ohjelmasta löytyy lapsille moottorikelkkakoulu ja jännittäviä Peikkometsän seikkailurata. Varaa oma seikkailusi suoraan netistä.

Eläimet

Himos-Jämsän seudulla pääset tutustumaan monenlaisiin eläimiin. Hurmaavat huskyt ja sympaattiset hirvet kutsuvat matkailijoita vierailemaan luokseen. Himos-Jämsän alueella on Suomen ainoa kesyhirvitarha ja Suomen eteläisimmät huskytilat. Lähde viettämään aikaa valloittavien eläinten parissa!

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Kahvilat

Himos-Jämsästä löydät useita ihastuttavia kahviloita, jotka hemmottelevat suussa sulavilla leivoksilla. Tule maistelemaan paikallisten konditorioiden herkkuja!

Lue lisää

Erikoismuseot

Jämsän seudulta löytyy lukuisia ihastuttavia erikoismuseoita, jotka tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille. Erikoismuseot on esillä oman toimialansa merkittäviä kokoelmia.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit vanhustenviikolla 2023

04.10.2023

13:00 - 15:00

Sairaalantie 11, 42120 Jämsä

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit keskiviikkona 4.10. klo 13 – 15 sairaalan auditoriossa, Sairaalantie 11, Jämsä. Ohjelma: klo 13.00 Aivoterveys klo 13.30 Ikäihmisten…

Kirjamessumatkalle Helsinkiin

07.09.2023 - 04.10.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Lähde kanssamme kirjamessuille Helsinkiin lauantaina 28.10. Hinta 45 euroa sisältää lipun ja matkan. Sitova ilmoittautuminen alkaa torstaina 7.9. ja päättyy…

Tehtaan Päiväkahvit

05.10.2023

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Tehtaan Päiväkahvit on Jämsä Tehtaan torstaiperinne. Ohjelma rakentuu tutustumisesta, ajankohtaisista aiheista ja usein joku tehdaslainen esittelee omaa tarinaansa hieman pintaa…

Jaa