Edellinen
Seuraava

Bilepaikat

Himos-Jämsässä on useita tasokkaita bilepaikkoja, joissa voit viettää polttareita tai muuten vaan viihtyä porukalla, nauttien huippuartistien esiintymisestä. Akuliinan keikkakesä tuo säpinää kaupungin keskustaan, Hupikeskus Karhulassa lauletaan karaokea ja bingoillaan. Himoksella lomailijoita ja paikallisia viihdyttää Areenan huippuartistit sekä huvikeskus Willi Länsi. Hotelli Jämsän yhteydessä Ravintola Pikis tuo menoa ja meininkiä 9 tien varrelle. Tutustu alueen yöelämään ja vietä upea keikkaviikonloppu Himos-Jämsässä

Akuliina

Jämsän keskustassa sijaitseva Akuliina on aurinkoisten ihmisten kohtaamispaikka sekä kesätapahtumien keskus. Kesäaikaan tapahtumia on nimekkäistä artisteista aina säbäturnaukseen, jokaiselle jotakin.

Himos Areena

Himos Areenan lavalla näet kovimmat kotimaiset artistit! Varaa mökki ja vietä keikkaviikonloppu Himoksella.

Hupikeskus Karhula

Seudun parhaat DJ:t, hulppeimmat karaokevehkeet ja aina hyvä meno – Hupikeskus Karhula.

Pikis

Ravintola Pikis on aktiivinen kohtaamispaikka livemusiikin ystäville. Huippuartistit tähdittävät Pikiksen esiintymislavalla. Pikiksen saunatilat, kabinetti sekä kokoustilat sopivat hyvin yksityistilaisuuden viettoon.

Willi Länsi

Himoksen Willi Länsi tarjoaa huvia kaikkina vuodenaikoina länkkäritunnelmalla. Willissä Lännessä sinua palvelee ravintola Saluuna, kahdeksanratainen keilahalli, TrackMan 4 golfsimulaattori, Padel sisäpelikentät, Simulaattorimaailma sekä Ole.Fit kuntosali.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Polttarit

Onnistuneiden polttareiden reseptiin kuuluu mukavaa tekemistä porukalla, herkulliset ruokailut sekä rento loppuilta, joka vietetään morsiamelle tai sulhaselle mieluisalla tavalla.

Lue lisää

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Särkijärven kuntotalon saunat lämpiää joka lauantai klo 16-19 HUOM! 6.7.2024 lämpimänä klo 20 asti

06.07.2024 - 20.07.2024

Moiskalantie 21 Jämsä

Tervetuloa Särkkärille saunaan ja uimaan ympäri vuoden aina lauantaina.Saunat avoinna joka lauantai klo 16-19.aikuiset 6€ lapset 2€ (4-12) lapset käteismaksuKahvio…

New Wine -kesätapahtuma

10.07.2024 - 14.07.2024

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

New Wine kesätapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 10.-14.7.2024. Kesätapahtumamme on koko perheen tapahtuma jossa on omaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.…

NW Himos 24

10.07.2024 - 14.07.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

New Wine on seurakuntien uudistumiseen tähtäävä verkosto. Ylistäminen, Jumalan Sanan opettaminen ja Jumalan kohtaaminen ovat meille keskeistä. New Wine kesätapahtumamme…

Jaa