Edellinen
Seuraava

Tekemistä talvella

 

Himos-Jämsän alue tarjoaa monipuolisen valikoiman talviajan aktiviteetteja. Pääset nauttimaan kauniista Keski-Suomen maisemista laskettelun, moottorikelkkailun tai vaikka koiravaljakkoajelun parissa. Upeat maisemat ovat itsessään hyvä syy valita Himos-Jämsä talviloman kohteeksi, mutta ottamalla aikaa myös aktiviteeteille saat varmasti kaiken irti talven vapaista. Tekemistä talvella löytyy niin rauhasta nauttivalle kuin vauhdikkaammista aktiviteeteista innostuneille. Himos on myös eteläisen Suomen suosituimpia laskettelukeskuksia erinomaisen sijaintinsa ansiosta – miksi siis ajaa Lappiin asti, kun voi jäädä matkalla Himos-Jämsään? Talven tunnelma, tapahtumat ja mökkeily ovat syitä jäädä Himos-Jämsään, ja silloin Himos-Jämsä jää sydämeen!

Seuraa meitä somessa @HimosJamsa 

 

– Miksi menisit Lappiin asti, kun voit tulla Himos-Jämsään!-

 

Jämsän sydän logo

Vauhdin hurmaa ja elämyksiä

Koiravaljakot

Koiravaljakkoajelut ovat yksi Himos-Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Koirien kanssa voi peuhata huskytilalla tai tehdä pienen peltopyrähdyksen ja istua itse kyytiläisenä koirien viedessä, tai voit opetella itse ohjastamaan.

Laskettelu Himoksella

Jämsässä sijaitsee tunnettu Himoksen laskettelukeskus. Rinteet aukeavat yleensä joulukuussa, laskettelukauden kestäessä jopa vappuun saakka. Lumimaailma Lumilassa perheen pienimmillä riittää vauhtia ja puuhaa koko päiväksi!

Mönkijäajelut

Ohjatut mönkijäsafarit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Himos-Jämsän jylhissä maisemissa. Lähde kokemaan unohtumaton elämys Himos-Jämsän kauniissa maastossa.

Moottorikelkkailu

Vauhdin hurmaa parhaimmillaan. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti, jota pitkin huristellessa pääset ihailemaan hohtavien hankien kauniita maisemia. Lisää moottorikelkkailusta löydät kelkkailusivuilta.

Rallirata

Koskenpäällä pääsee nauttimaan urheiluajamisen riemusta ralliradalla! Ajo-ohjelma on suunniteltu parantamaan kuljettajan ajotaitoja erilasisissa olosuhteissa, hauskanpitoa unohtamatta. Ajaminen tapahtuu monipuolisilla jääradoilla sekä turvallisilla ajoharjoittelualueilla, keskellä suomalaisen ralliautoilu”sydäntä”. Tutustu räätälöityihin ralliohjelmiin niin aloittelijalle kuin ammattilaisillekin.

 

Elämyspelit

Tarjolla monipuolisia elämyspelejä kaikkina vuodenaikoina niin lomailijoille kuin yritysvirkistyspäiviin ja kaveriporukan illanistujaisiin. Himoksen Willi Länsi tuo innostavan lisän ympärivuotisiin elämyspelien valikoimaan. Varaa omasi nyt!

Hirvikartano

Hirvikartanon eläintarhassa on ainutlaatuinen tilaisuus tavata täpläkauriiden ja porojen lisäksi hirvet – silmästä silmään! Hirvikartanolla tarjotaan maukasta maalaisruokaa, joten eläintarhan lisäksi tarjolla on myös maittavia makuelämyksiä.

Talven viikko-ohjelma Himoksella

Himoksella järjestetään monipuolista ja hauskaa ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille matkailijoille. Himoslomien talven viikko-ohjelma ovat voimassa pääsiäiseen saakka. Tarjolla on myös välinevuokrausta ja tilauksesta aktiviteetteja perheille ja pienryhmille. 

 

Luonnon helmassa

Lumikenkäily

Lumikenkäretki kaiken ikäisille luonnossa liikkujille oppaan kanssa. Lumikenkäretkiin liittyy mukavia tarinoita ja retkievästä nuotion äärellä.

Retkeilyreitit

Luonnossa patikointi rentouttaa ja laskee stressitasoa. Himos-Jämsän alueella on monipuolisesti hyviä retkeilyreittejäHuomioithan ettei kaikilla reiteillä ole talvikunnossapitoa. 

Pyöräily

Pyöräily sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Talven valkeissa maisemissa sähköavusteisella Fatbikella pääsee vaivattomasti etenemään metsäpolkuja pitkin niin aloittelijat kuin konkaritkin. 

Talviuinti

Himos-Jämsässä uiminen ei rajoitu vain kesäaikaan, sillä talvella voi polskia ja virkistäytyä paikallisessa Uimahalli Koskikarassa sekä avannossa. Astetta hurjapäisemmät voivat  kokeilemaan avantoseikkailua Himoksen Patalahden vesissä.

Jäällä tai ladulla

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Himos-Jämsässä, sillä seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä noin 100 kilometriä, osa laduista on valaistu kello 8 ja 22 välillä. 

Luistelu

Himos-Jämsän seudulla on useita erilaisia tapoja viettää lomaa jäällä. Jämsästä löydät ulkojääkentät ja jäähallit, joissa voi kokeilla curlingia tai sekoittaa sitä jääkiekko-otteluun.

Pilkkiminen

Kalastus on mielekäs ja mukava harrastus veden äärellä ajanvietosta nauttivalle harrastelijalle. Opastetuille pilkkiretkille sinut vie HimosLomat, Lucky Fish ja KJM Sportfishing.

Paukkupakkasilla

Huopakulttuuri

Huopatehtaiden myymälöiden valikoimasta löydät aitoja huopikkaita, kauniita sisustustuotteita sekä lämpimiä villaneuleita ja shaaleja. Tee tutustumisretki huopatuotteiden pariin ja löydä huopa-aarteita kotiin viemisiksi.

Uimahalli

Uimahalli Koskikarasta löydät altaat ja saunat rentoutumiseen ympärivuotiseen polskintaan!

Ostokset

Tutustu Himos-Jämsän ihastuttaviin ostospaikkoihin!

Kuntosalit

Säällä kuin säällä kuntosalit tarjoavat monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja kehonhuollosta bodypumppiin.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Talvipuuhaa lapsille

Lähde seikkailemaan Himoksen jännittävän Peikkometsän siimekseen oppaan johdolla. Jäällä ja lumen päällä vauhtia piisaa Lumilassa, moottorikelkkakoulussa tai huskysafarilla.

Lue lisää

Jämsä Tehdas

Jämsä Tehdas -etätyötila on Jämsän kaupungin ylläpitämä työtila, jossa voit toistaiseksi työskennellä veloituksetta. Tehtaalla voit työskennellä muutaman tunnin, tehdä kokonaisen työpäivän tai viettää jopa etätyöviikon.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Särkijärven kuntotalon saunat lämpiää joka lauantai klo 16-19 HUOM! 6.7.2024 lämpimänä klo 20 asti

06.07.2024 - 20.07.2024

Moiskalantie 21 Jämsä

Tervetuloa Särkkärille saunaan ja uimaan ympäri vuoden aina lauantaina.Saunat avoinna joka lauantai klo 16-19.aikuiset 6€ lapset 2€ (4-12) lapset käteismaksuKahvio…

New Wine -kesätapahtuma

10.07.2024 - 14.07.2024

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

New Wine kesätapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella 10.-14.7.2024. Kesätapahtumamme on koko perheen tapahtuma jossa on omaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.…

NW Himos 24

10.07.2024 - 14.07.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

New Wine on seurakuntien uudistumiseen tähtäävä verkosto. Ylistäminen, Jumalan Sanan opettaminen ja Jumalan kohtaaminen ovat meille keskeistä. New Wine kesätapahtumamme…

Jaa