Kuntosalit

Heitä treenikamppeet päälle ja ota suunnaksi kuntosali. Pakkaspäivinä tai sadesäällä, sekä muuten vain kunnosta huolehtiakseen Himos-Jämsän seutu mahdollistaa liikkumisen myös kuntosalilla. Jämsän keskustasta ja Jämsänkoskelta löytyy tasokkaita kuntosaleja, jotka tarjoavat monipuolista treeniä, ryhmäliikuntaa sekä henkilökohtaista ohjausta. Lähde nauttimaan liikkumisen ilosta!

Kuntokeskus Karboni

Osoite: Koskentie 6, 42100 Jämsä

Kuntosali Keskikeho Gym

Osoite: Teollisuuskatu 1 D, 42100 Jämsä

 

Studio Flow

Osoite: Talvialantie 9, 42100 Jämsä

 

Kuntokeskus Pressi

Osoite: Koskenväylä 2B, 42300 Jämsänkoski

 

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa