Esitteet ja kartat

 

Monipuolinen ja eloisa Himos-Jämsän seutu sijaitsee keskellä Suomea –  sopivasti lähellä kaikkea, mitä lomallasi tarvitset. Himos-Jämsässä sinua odottaa runsas matkailutarjonta. Talvella matkailijoita palvelee Himoksen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut, kun taas kesäisin nautitaan festivaalihumusta. Lukuisat luontokohteet, melontareitit, golf ja frisbeegolf tarjoavat mahdollisuudet liikkumiseen ja rauhoittumiseen. Himos-Jämsän matkailuesitettä on jaossa kirjaston lisäksi matkailuinfossa, Himoksella, matkailuyrityksissä ja suurimmissa kaupoissa. Voit lukea esitteitämme myös verkossa tai tilata ne kotiin. Matkailuinfosta saat aluekartan lisäksi latu-, pyöräily- ja patikointikarttoja. 

 

 

Jämsän sydän logo

 

 

Esitteet

 

 

 

 

 

 

 

 

Himos-Jämsä esitteeseen 2024 on koottu kattava paketti alueen monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta ja tapahtumista. 

Säänkestävä Wanha Witonen – melontakartta suomeksi ja englanniksi. 

Jämsässä on helpompi hengittää. Green Jämsä esitteessä kerrotaan Jämsän kaupungin ja Himos-Jämsän alueen vastuullisuustekoja. 

Kartat

Tulosta oma Jämsä kartalla.

Jämsän kartta

Voisit olla kiinnostunut

Luontoretkeily

Retkeily Himos-Jämsän maisemissa on vapaa-ajan ehdoton juttu! Pakkaa päiväreppusi tule nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Pyöräily

Pyöräillen halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Jämsän huippusuosittu mutkitteleva ja aaltoileva Pumptrack-rata löytyy aivan keskustan kupeesta.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

"Urkumusiikkia Suomesta ja muualta" -konsertti

03.03.2024

18:00 - 19:15

Koskentie 30b, 42100 Jämsä

Jämsän kirkossa pidettävässä konsertissa konsertoi Markku Heikinheimo (urut). Säveltäjäniminä konsertissa: Merikanto, Rheinberger, Stenius, Karllsson ja Franck. * * * Markku…

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Jaa