Esitteet ja kartat

 

Monipuolinen ja eloisa Himos-Jämsän seutu sijaitsee keskellä Suomea –  sopivasti lähellä kaikkea, mitä lomallasi tarvitset. Himos-Jämsässä sinua odottaa runsas matkailutarjonta. Talvella matkailijoita palvelee Himoksen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut, kesällä nautitaan festivaalihumusta. Luikuisat luontokohteet, melontareitit, golf ja frisbeegolf tarjoavat mahdollisuuden rauhoittumiseen sekä aktiviiseen liikkumiseen. Himos-Jämsän matkailuesitettä on jaossa matkailuinfossa, Himoksella, matkailuyrityksissä, suurimmissa kaupoissa ja kirjastossa. Voit lukea esitteitämme myös verkossa tai tilata ne kotiin. Matkailuinfosta saat aluekartan lisäksi latu-, pyöräily- ja patikointikarttoja. 

 

 

Jämsän sydän logo

 

 

Esitteet

Himos-Jämsä esitteeseen 2023 on koottu kattava paketti alueen monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta ja tapahtumista. Esitteessä on myös paikallisten yritysten haastatteluja sekä palvelulistaus ja Himos pähkinänkuoressa.

Matkalla Suomen Sydämessä -esitteestä löytyvät Suomen sydämen kulttuuri- ja taidekohteet sekä luonto- ja maaseutumatkailun parhaat palat. www.visitheartfinland.fi

Säänkestävä Wanha Witonen – melontakartta suomeksi ja englanniksi. 

Jämsässä on helpompi hengittää. Green Jämsä esitteessä kerrotaan Jämsän kaupungin ja Himos-Jämsän alueen vastuullisuustekoja. Tutustu ympäristötekoihin ja lue tulevaisuuden näkymistä.

Kartat

Voisit olla kiinnostunut

Luontoretkeily

Retkeily Himos-Jämsän maisemissa on vapaa-ajan ehdoton juttu! Pakkaa päiväreppusi tule nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Pyöräily

Pyöräillen halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Jämsän huippusuosittu mutkitteleva ja aaltoileva Pumptrack-rata löytyy aivan keskustan kupeesta.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää
Jaa