Esitteet ja kartat

 

Monipuolinen ja eloisa Himos-Jämsän seutu sijaitsee keskellä Suomea –  sopivasti lähellä kaikkea, mitä lomallasi tarvitset. Himos-Jämsässä sinua odottaa runsas matkailutarjonta. Talvella matkailijoita palvelee Himoksen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut, kun taas kesäisin nautitaan festivaalihumusta. Lukuisat luontokohteet, melontareitit, golf ja frisbeegolf tarjoavat mahdollisuudet liikkumiseen ja rauhoittumiseen. Himos-Jämsän matkailuesitettä on jaossa kirjaston lisäksi matkailuinfossa, Himoksella, matkailuyrityksissä ja suurimmissa kaupoissa. Voit lukea esitteitämme myös verkossa tai tilata ne kotiin. Matkailuinfosta saat aluekartan lisäksi latu-, pyöräily- ja patikointikarttoja. 

 

 

Jämsän sydän logo

 

 

Esitteet

 

 

 

 

 

 

 

 

Himos-Jämsä esitteeseen 2024 on koottu kattava paketti alueen monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta ja tapahtumista. 

Säänkestävä Wanha Witonen – melontakartta suomeksi ja englanniksi. 

Jämsässä on helpompi hengittää. Green Jämsä esitteessä kerrotaan Jämsän kaupungin ja Himos-Jämsän alueen vastuullisuustekoja. 

Kartat

Tulosta oma Jämsä kartalla.

Jämsän kartta

Voisit olla kiinnostunut

Luontoretkeily

Retkeily Himos-Jämsän maisemissa on vapaa-ajan ehdoton juttu! Pakkaa päiväreppusi tule nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Pyöräily

Pyöräillen halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Jämsän huippusuosittu mutkitteleva ja aaltoileva Pumptrack-rata löytyy aivan keskustan kupeesta.

Lue lisää

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kasvun kahvit

28.05.2024

08:00 - 10:00

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Toukokuun Kasvun kahvilla pureudutaan kasvun johtamiseen, alustajana yrittäjä ja yritysbuustaaja Hannu Savela. Kasvun kahvit on Jämsä Tehtaan tapahtuma, jossa innostutaan…

Melontaretket

27.05.2024 - 28.05.2024

Särkisaarentie 365, 42100 Jämsä

Opastettu melontaretki, kestoltaan n. 3 tuntia. Melontamatka 6-8 km, ryhmän vauhdin mukaan. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat varusteet, opastus sekä retkieväät.…

Hippoharkat

14.05.2024 - 04.06.2024

Paununkatu 7, 42100 Jämsä

Hippoharkoissa lapset juoksevat, hyppivät, heittävät sekä harjoittelevat ketteryyttä ohjatusti tunnin ajan! Harkkojen päätteeksi kaikki osallistujat palkitaan Hippo-tuotepalkinnolla ja viimeisen kerran…

Jaa