Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut, kuten Citymarket, S-Market, Alko, Lidl, Löytötex ja Tokmanni.

Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa – huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä. Moni hieno ostoshelmi on ovelasti piilossa, joten vilkaise vinkkejämme ja lähde kunnolla shoppailukätköilemään. Suklaatehtaan, jäätelötehtaan, pienjuustotehtaan, viinitilan ja käsityötaiteilijoiden tuotteista saat ihania lahjaideoita ja herkkuja juhlapöytään.

Huopamyymälät

Shoppailuretki aitojen huopatuotteiden keskelle? Jämsän huopatehtaiden myymälät tarjoavat ainutlaatuisia ja laadukkaita huopatuotteita. Suomen kuuluisin huopatehdas on Partalan kylällä sijaitseva Lahtiset, joka valmistaa maankuuluja pitkävartisia huopikkaita ja suomalaisia design-tuotteita. Huopamyymälöiden valikoimasta löydät muun muassa aitoja huopikkaita, kauniita sisustustuotteita sekä lämpimiä villaneuleita ja shaaleja. Tee tutustumisretki huopatuotteiden pariin ja löydä huopa-aarteita kotiin viemisiksi.

Huopaliike Lahtiset
Huopatehdas J. Alho
Koskenpään Huopatehdas
Käsityöliike Mäen Huopaa ja Lankaa

Erikoismyymälät

Himos-Jämsän alueelta löydät monenlaisia erikoisliikkeitä ja ihastuttavia pikku putiikkeja. Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erikoisen herkullisia elintarvikkeita ja ihania kädentaidon näytteitä. Perinteisten urheiluliikkeiden lisäksi löytyy myös eri harrastuslajeihin erikoistuneita liikkeitä.

AV-ase ja erä
katiska ja krumeluuri Jämsä
Kukkaverstas
Kukkawalo
Sariske Savipaja
Witikkalan Kartano
Taikavakka
Moda Kaislo
Pajalan Kenkä
Vehkala
Elonen leipomon myymälä
Jokilaakson Luontaispuoti
luontaistuotteet AITO hyvän olon kauppa
Sport Heinonen Sportia
Käsityöliike Mäen Huopaa ja Lankaa

Kirpputorit

Jämsän kirpputorivalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja kirppisten ystävälle. Jämsän kirpputoreilta löydät niin vaatteet kuin astiatkin, huonekaluja ja koriste-esineitä unohtamatta. Tule ihastelemaan kattavaa tarjontaa ja tekemään edullisia löytöjä upeiden aarteiden pariin.

Pelastusarmeijan kirpputori
SPR Kirppis
Taikavakka
Vadelmatarha Jämsä
Kirpputori Menneentuulahdus

Pia-Maria Art & Design

Santtu-tontun matka Suomen sydämessä

Huopatehdas J.Alho

Huopatehdas J.Alho

Vehkala Jeans Dealer / farkkukauppa.fi

Koe aito farkkukauppa – tule palveltavaksi!

Pia-Maria Art & Design

Santtutontun Satuseikkailu

Taikavakka

Taikavakka

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

Matka-Töysä

Matka-Töysä

Elosen Konditoria Oy

Elosen Leipomon myymälä

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

Kukkaverstas Oy

kukkaverstas

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

Huopakulttuuri

Huovalla on Jämsässä pitkät juuret. Pelkästään Partalan kylällä toimi aikoinaan seitsemän huopatehdasta ja vieläkin Jämsässä on kolme huopatehdasta toiminnassa. Alueesta on tullut merkittävä huopateollisuuden, huovuttajien, huopataiteilijoiden ja huopa-alan keskittymä. Kesäisin huopaa juhlitaan kansainvälisellä Huopanäyttelyllä. Huopatehtaiden myymälöistä löydät muistoksi aitoja huopikkaita ja hauskoja huopatuotteita.

Lue lisää

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää
Jaa