Shoppailun helmiä

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja, sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut, kuten Citymarket, S-Market, Alko, Lidl, Löytötex ja Tokmanni. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa – viinimyymälässä, huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä. Moni hieno ostoshelmi on ovelasti piilossa, joten vilkaise vinkkejämme ja lähde kunnolla shoppailukätköilemään. Suklaatehtaan, jäätelötehtaan, pienjuustotehtaan, viinitilan ja käsityötaiteilijoiden tuotteista saat ihania lahjaideoita ja herkkuja juhlapöytään.

 

ostokset

Huopamyymälät

Kiehtooko shoppailuretki aitojen huopatuotteiden keskelle? Jämsän huopatehtaiden myymälät tarjoavat ainutlaatuisia ja laadukkaita huopatuotteita. Suomen ainoat huopatehtaat Huopatehdas J.Alho ja Huopaliike Lahtinen sijaitsevat Jämsän Partalan kylällä. He valmistavat maankuuluja huopatuotteita. Huopamyymälöiden valikoimasta löydät muun muassa aitoja huopikkaita, kauniita sisustustuotteita sekä lämpimiä villaneuleita ja shaaleja. Tee tutustumisretki huopatuotteiden pariin ja löydä huopa-aarteita kotiin viemisiksi.

 

 

 

Huopatehdas J.Alho

Huopaliike Lahtinen

Huopaliike Lahtinen

Huopatehdas J.Alho

Maatilatuotteet

Jämsän alueella toimivia tiloja, puutarhoja ja leipomoja. Yritykset valmistavat maatilatuotteita, kuten herkullinen Highland luomuliha kaikissa eri muodoissaan, runsas valikoima luomuviljatuotteista leivontaan, laidunkaritsalihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloihin, puhtaasti tuotetut maukkaat mansikat, herneet, vadelmat ja muut vihannekset kesäpäiviin, erikoishillot herkkusuille, gluteeniton kauratalkkuna leivonnaisiin ja ruuan laittoon, upeat kakut sekä kukat ilon ja surun juhliin ja rakkaudella valmistetut marjamehut. 

Erikoismyymälät

Himos-Jämsän alueelta löydät monenlaisia erikoisliikkeitä ja ihastuttavia pikku putiikkeja. Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erikoisen herkullisia elintarvikkeita, tilaviinejä ja ihania kädentaidon näytteitä. Perinteisten urheiluliikkeiden lisäksi löytyy myös eri harrastuslajeihin erikoistuneita liikkeitä.

Katiska ja Krumeluuri

Kirpputorit

Jämsän kirpputorivalikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja kirppisten ystävälle. Jämsän kirpputoreilta löydät niin vaatteet kuin astiatkin, huonekaluja ja koriste-esineitä unohtamatta. Tule ihastelemaan kattavaa tarjontaa ja tekemään edullisia löytöjä upeiden aarteiden pariin.

Pelastusarmeijan Kirpputori

Keskuskatu 3, Jämsä

SPR Kirppis

Koskentie 9, 42100 Jämsä
Puh. 040 832 5446

Vadelmatarha Jämsä

Koivutie 2, 42300 Jämsänkoski
Puh.  045 870 4684

Kirpputori Menneentuulahdus

Teollisuuskatu 1 E, 42100 Jämsä
Puh. 040 507080

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

Mäen Huopaa ja Lankaa

Mäen Huopaa ja Lankaa

Pia-Maria Art & Design

Santtu-tontun matka Suomen sydämessä

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

Vehkala Jeans Dealer / farkkukauppa.fi

Koe aito farkkukauppa – tule palveltavaksi!

Elosen Konditoria Oy

Elosen Leipomon myymälä

Taikavakka

Taikavakka

Kynsistudio Your Nails

Kynsistudio Your Nails

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

Pia-Maria Art & Design

Santtutontun Satuseikkailu

Kukkaverstas Oy

kukkaverstas

Jämsän Patalahti Oy

Patalahti

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

Huopakulttuuri

Huovalla on Jämsässä pitkät juuret. Pelkästään Partalan kylällä toimi aikoinaan seitsemän huopatehdasta ja vieläkin Jämsässä on kolme huopatehdasta toiminnassa. Alueesta on tullut merkittävä huopateollisuuden, huovuttajien, huopataiteilijoiden ja huopa-alan keskittymä. Kesäisin huopaa juhlitaan kansainvälisellä Huopanäyttelyllä. Huopatehtaiden myymälöistä löydät muistoksi aitoja huopikkaita ja hauskoja huopatuotteita.

Lue lisää

Ravintolat

Hotellien tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsästä löytyy lukuisia maukkaita lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn