Shoppailun helmiä

Himos-Jämsästä löydät maukkaita herkkuja ja laadukkaita käsitöitä. Alueella on monia pieniä erikoisliikkeitä ja kauppaketjuja, kuten Citymarket, S-Market, Alko, Lidl, Löytötex ja Tokmanni. Paikallisia erikoisuuksia ovat Huopatehtaiden myymälät, Jokilaakson juusto, Uusi-Yijälän viinitila, Elosen leipomon myymälä sekä kirpputoreja ja antiikkiliikkeitä. Shoppailun helmistä saat ihania lahjaideoita ja herkkuja juhlapöytään.

 

farkkukauppa-vehkala-markku-vehkala esittelee farkkujen valikoimaa huopamyymälä viivitilan-valikoimaa orvokkeja

Huopamyymälät

Kiehtooko shoppailuretki aitojen huopatuotteiden keskelle? Jämsän huopatehtaiden myymälöissä on ainutlaatuisia ja laadukkaita huopatuotteita. Suomen ainoat huopatossutehtaat Huopatehdas J. Alho ja Huopaliike Lahtinen valmistavat maankuuluja huopatuotteita Jämsän Partalan kylällä. Huopamyymälöiden valikoimassa on muun aitoja huopikkaita, sisustustuotteita sekä villaneuleita ja shaaleja. Tee retki huopatuotteiden pariin ja löydä huopa-aarteita.

 

 

 

Erikoismyymälät

Himos-Jämsän alueella on monenlaisia erikoisliikkeitä ja ihastuttavia pikku putiikkeja. Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erityisiä elintarvikkeita, tilaviinejä ja upeita kädentaidon näytteitä. Perinteisten urheiluliikkeiden lisäksi löytyy myös eri harrastuslajeihin erikoistuneita liikkeitä.

Kirpputorit

Jämsässä on useita vaihtoehtoja kirppisten ystävälle. Jämsän kirpputoreilta löytyy vaatteita, astioita ja huonekaluja, koriste-esineitä unohtamatta. Tule ihastelemaan tarjontaa ja tee edullisia löytöjä upeiden aarteiden pariin.

Pelastusarmeijan/iCare

Koskentie 3, 42100 Jämsä
Puh. 044 7577958

Vadelmatarha Jämsä

Koivutie 2, 42300 Jämsänkoski
Puh.  045 870 4684

Kirpputori Menneentuulahdus

Teollisuuskatu 1 E, 42100 Jämsä
Puh. 040 70 44697

Maatilatuotteet

Jämsän alueella toimii tiloja, puutarhoja ja leipomo, jotka valmistavat puhtaasti tuotettuja tuotteita. Herkullista Highland luomulihaa kaikissa eri muodoissaan, runsas valikoima luomuviljatuotteita, laidunkaritsalihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloihin. Maukkaat mansikat, herneet, vadelmat ja muut vihannekset kesäpäiviin. Erikoishilloja herkkusuille, gluteeniton kauratalkkuna leivonnaisiin ja ruuan laittoon. Upeita kakkuja ja kukkia ilon ja surun juhliin sekä rakkaudella valmistetut marjamehut.

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Liikuntapuisto ja Pumptrack-rata

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka

Lue lisää
Jaa