Shoppailun helmiä

Himos-Jämsästä löydät maukkaita herkkuja ja laadukkaita käsitöitä. Alueella on monia pieniä erikoisliikkeitä ja kauppaketjut, kuten Citymarket, S-Market, Alko, Lidl, Löytötex ja Tokmanni. Paikallisia erikoisuuksia ovat Huopatehtaiden myymälät, Toffee Tupa, Jokilaakson juusto, Uusi-Yijälän viinitila sekä kirpputoreja ja antiikkiliikkeitä. Shoppailun helmistä saat ihania lahjaideoita ja herkkuja juhlapöytään.

Huopamyymälät

Kiehtooko shoppailuretki aitojen huopatuotteiden keskelle? Jämsän huopatehtaiden myymälälöissä on ainutlaatuisia ja laadukkaita huopatuotteita. Suomen ainoat huopatehtaat Huopatehdas J.Alho ja Huopaliike Lahtinen valmistavat maankuuluja huopatuotteita Jämsän Partalan kylällä. Huopamyymälöiden valikoimassa on muun aitoja huopikkaita, sisustustuotteita sekä villaneuleita ja shaaleja. Tee retki huopatuotteiden pariin ja löydä huopa-aarteita.

 

 

 

Huopaliike Lahtinen

Erikoismyymälät

Himos-Jämsän alueella on monenlaisia erikoisliikkeitä ja ihastuttavia pikku putiikkeja. Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erikoisen elintarvikkeita, tilaviinejä ja upeita kädentaidon näytteitä. Perinteisten urheiluliikkeiden lisäksi löytyy myös eri harrastuslajeihin erikoistuneita liikkeitä.

Katiska ja Krumeluuri

Pieni Pihapuoti

Sariske Savipaja

Jokilaakson Juusto

Jokilaakson luontaispuoti

Maatilatuotteet

Jämsän alueella toimii tiloja, puutarhoja ja leipomoja, jotka valmistavat puhtaasti tuotettuja tuotteita. Herkullista Highland luomulihaa kaikissa eri muodoissaan, runsas valikoima luomuviljatuotteita, laidunkaritsalihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloihin. Maukkaat mansikat, herneet, vadelmat ja muut vihannekset kesäpäiviin. Erikoishilloja herkkusuille, gluteeniton kauratalkkuna leivonnaisiin ja ruuan laittoon. Upeita kakkuja ja kukkia ilon ja surun juhliin sekä rakkaudella valmistetut marjamehut.

Kirpputorit

Jämsässä on useita vaihtoehtoja kirppisten ystävälle. Jämsän kirpputoreilta löytyy vaatteita, astioita ja huonekaluja, koriste-esineitä unohtamatta. Tule ihastelemaan tarjontaa ja tee edullisia löytöjä upeiden aarteiden pariin.

Pelastusarmeijan/iCare

Koskentie 3
42100 Jämsä
p. 044 7577958

Vadelmatarha Jämsä

Koivutie 2, 42300 Jämsänkoski
Puh.  045 870 4684

Kirpputori Menneentuulahdus

Teollisuuskatu 1 E, 42100 Jämsä
Puh. 040 507080

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Huopakulttuuri

Alueesta on tullut merkittävä huopateollisuuden, huovuttajien, huopataiteilijoiden ja huopa-alan keskittymä. Kesäisin huopaa juhlitaan kansainvälisellä Huopanäyttelyllä. Huopatehtaiden myymälöistä löydät muistoksi aitoja huopikkaita ja hauskoja huopatuotteita.

Lue lisää

Ravintolat

Tasokkaiden ravintoloiden lisäksi Jämsässä on lukuisia lounasravintoloita, elämyksellisiä à la carte ravintoloita, nopeaan nälkään pikaruokaravintoloita sekä herkullisia aasialaisia makuja.

Lue lisää
Jaa