Edellinen
Seuraava

Erikoismyymälät

 

Himos-Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erityisiä elintarvikkeita, tilaviinejä ja upeita kädentaidon näytteitä. Perinteistä palvelua löydät täyden palvelun farkkukaupasta, tuhansien kenkäparien aarreaitasta, ekologisuutta ja eettisyyttä, ihastuttavia sisutustuotteita, kukkia, huopaa ja lankaa ja paljon muuta löydät Himos-Jämsän erikoisliikkeistä ja ihastuttavista pikku putiikeista.

 

Jämsän sydän logo

Elonen

Tule noutamaan uunituoreita herkkuja Elosen leipomon myymälästä! Jämsän leipomon yhteydessä sijaitsevasta myymälästä löydät sekä suolaisia että makeita herkkuja arkeen ja juhlaan, paikan päällä myös huikeita tarjouksia!

Jokilaakson Juusto

Jokilaakson Juusto on pienjuustola, jonka valikoimassa on monipuolisesti herkullisia juustovalmisteita. Lisäksi Jokilaakson Juusto kehittää Ilo-tuotemerkin vegaanisten tuotteiden valikoimaa Jämsässä suurella innolla.

Oui Baker

Oui Baker on monipuolinen tilausleipomo Jämsänkosken keskustan tuntumassa. Palveluun kuuluvat toiveiden mukaan täytekakut, voileipäkakut sekä muut makeat ja suolaiset herkut. 

Patapirtin viinimyymälä

Uusi-Yijälän tila valmistaa ja myy omia marjaviinejään. Suomen pienin ja Keski-Suomen ainoa viinitila pyrkii tuottamaan laadukkaita, korkean mehupitoisuuden ja pitkän kypsytysajan omaavia tuotteita. 

Jokilaakson luontaispuoti

Luontaispuodin valikoimasta löydät monipuoliset luontaistuotteet hyvinvointisi tueksi. Luontaistuotteiden lisäksi  löytyy myös lähituotteita ja kahvilapalvelut.

Kukkaverstas

Kukkaverstas on täyden palvelun kukkakauppa, josta löydät kukat elämän iloihin ja suruihin. Kukkaverstaalta löydät hieman erikoisemmatkin leikot sekä viherkasvit. Viherkasvivalikoima vaihtuu jatkuvasti ja jättikokoisia kasveja tilataan asiakkaan toiveesta. 

Hiisi Hill Collections

Design from Jämsä! Tervetuloa tekemään ihania design-löytöjä nettikauppaamme. Hiisi Hill Collections inspiroituu Suomen luonnosta ja kulttuurista. Löydät valikoimasta sukkia, korvakoruja, laudeliinoja, heijastimia ja printtituotteita.

Koi Design

Koi Design valmistaa koruja kauniin harmaaseen arkeen luottaen käsintekemiseen, kestävään muotoiluun ja viimeistelyn laatuun.

Laroona

Laroona on kivijalkamyymälä, josta löydät paikalisten käsityöläisten taidonnäytteitä, vintage-tuotteita sekä tavarakirppispöytiä.

 

Taikavakka

Taikavakan koko toiminnan punaisena lankana kulkee ekologisuus ja eettisyys. Nämä arvot näkyvät tuotevalikoimassa kautta linjan.

Pieni pihapuoti

Pihapuodista löydät niin astiat kuin huonekalutkin, valaisimia unohtamatta, sekä kaikkea kaunista, mitä kodeista on löytynyt. Pihapuodin aarteita löytyy antiikista 70-luvulle saakka. 

 

Sariske Savipaja

Savipaja valmistaa uniikkia keramiikasta valmistettuja kiuaskukkasia, kulhoja, koruja, koristelautasia ja paljon muuta kaunista.

Mäen huopaa ja lankaa

Myymälässä on monipuolinen valikoima neulelankoja, kankaankudonnan materiaaleja, matonkuteita, huovutusmateriaaleja ja käsityötarvikkeita.

 

Pajalan Kenkä

Pajalan Kenkä on tuhansien kenkäparien arre-aitta, lisäksi valikoimassa on takkeja, laukkuja sekä muita asusteita.

Vehkala Jeans Dealer

Vehkala on erikoistuneet farkkuihin. Runsaan ja monipuolisen valikoiman lisäksi saat perinteistä palvelua.

Witikkalan Kartano

Tunnelmallinen 1800-luvun Kartano Jämsän keskustassa. Kartanossa kahvila ja lifestylemyymälä. Tuotteitamme mm. Riviera Maison, Lexington ja Balmuir.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Nähtävää

Himos-Jämsä tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde nauttimaan lomastasi!

Lue lisää

Aktiviteetteja ryhmille

Olipa ryhmäsi iso tai pieni, olipa kyseessä työporukka, sukujuhlat, polttarit tai jotakin siltä väliltä, Himos-Jämsän alue tarjoaa uusia elämyksiä kaiken ikäisille ja kokoisille ryhmille. Miksi menisit muualle?

Lue lisää

Glamping

Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit vanhustenviikolla 2023

04.10.2023

13:00 - 15:00

Sairaalantie 11, 42120 Jämsä

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit keskiviikkona 4.10. klo 13 – 15 sairaalan auditoriossa, Sairaalantie 11, Jämsä. Ohjelma: klo 13.00 Aivoterveys klo 13.30 Ikäihmisten…

Kirjamessumatkalle Helsinkiin

07.09.2023 - 04.10.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Lähde kanssamme kirjamessuille Helsinkiin lauantaina 28.10. Hinta 45 euroa sisältää lipun ja matkan. Sitova ilmoittautuminen alkaa torstaina 7.9. ja päättyy…

Tehtaan Päiväkahvit

05.10.2023

12:00 - 12:45

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Tehtaan Päiväkahvit on Jämsä Tehtaan torstaiperinne. Ohjelma rakentuu tutustumisesta, ajankohtaisista aiheista ja usein joku tehdaslainen esittelee omaa tarinaansa hieman pintaa…

Jaa