Edellinen
Seuraava

Erikoismyymälät

 

Himos-Jämsässä valmistetaan hienoja savitöitä, erityisiä elintarvikkeita, tilaviinejä ja upeita kädentaidon näytteitä. Perinteistä palvelua löydät täyden palvelun farkkukaupasta, tuhansien kenkäparien aarreaitasta, ekologisuutta ja eettisyyttä, ihastuttavia sisutustuotteita, kukkia, huopaa ja lankaa ja paljon muuta löydät Himos-Jämsän erikoisliikkeistä ja ihastuttavista pikku putiikeista.

 

Jämsän sydän logo

Shoppailun helmiä

Hiisi Hill Collections

Design from Jämsä! Tervetuloa tekemään ihania design-löytöjä nettikauppaamme. Hiisi Hill Collections inspiroituu Suomen luonnosta ja kulttuurista. 

Kellari Kirppis & Cafe

Kellari Kirppikseltä teet löytöjä kauniiden vanhojen huonekalujen, astioiden ja koriste-esineiden joukosta. Ostosten lomassa voit nauttia kahvilan antimista.

Koi Design

Koi Design valmistaa koruja kauniin harmaaseen arkeen luottaen käsintekemiseen, kestävään muotoiluun ja viimeistelyn laatuun. KoiDesignin tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta.

 

Koskenpään Kammari

Koskenpään Kammarista löytyy jokaiselle jotakin, kuten ihastuttavaa Villeroy & Boch keramiikkatuotteita sekä kristallia. 

Mäen huopaa ja lankaa

Myymälässä on monipuolinen valikoima neulelankoja, kankaankudonnan materiaaleja, matonkuteita, huovutusmateriaaleja ja käsityötarvikkeita.

Pajalan Kenkä

Pajalan Kenkä on tuhansien kenkäparien arre-aitta, lisäksi valikoimassa on takkeja, laukkuja sekä muita asusteita.

Pasicopy

Pasicopy Oy on täyden palvelun mainos- ja kopiotalo, jossa valmistetaan valloittavia kuvatuotteita moneen lähtöön. Saatavilla on mm. personoidut mukit, t-paidat, canvastaulut, suurkuvatulosteet, kutsut ja kortit. Huom!! Palveluun kuuluu myös perus kopiot ja skannaukset!

Pieni pihapuoti

Pihapuodista löydät niin astiat kuin huonekalutkin, valaisimia unohtamatta, sekä kaikkea kaunista, mitä kodeista on löytynyt. Pihapuodin aarteita löytyy antiikista 70-luvulle saakka. 

Putiikki Karderoobi

Putiikki Karderoobi on viehättävä naistenvaateliike Jämsän keskustassa, joka tarjoaa klassisia ja kauden mukaisia vaatteita naisille. Nykyinen valikoima sisältää tunnetut merkit kuten Part Two, Marta du Chateau ja Knit Factory, sekä huolella valitut italialaiset tuontivaatteet.

Sariske Savipaja

Sariske Savipaja valmistaa uniikkia keramiikasta valmistettuja kiuaskukkasia, joita löytyy Mäen Huopaa ja Lankaa-myymälästä.

Taikavakka

Taikavakan koko toiminnan punaisena lankana kulkee ekologisuus ja eettisyys. Nämä arvot näkyvät tuotevalikoimassa kautta linjan.

Vehkala Jeans Dealer

Vehkala on erikoistuneet farkkuihin. Runsaan ja monipuolisen valikoiman lisäksi saat perinteistä palvelua.

Witikkalan Kartano

Tunnelmallinen 1800-luvun Kartano Jämsän keskustassa. Kartanossa kahvila ja lifestylemyymälä. Tuotteitamme mm. Riviera Maison, Lexington ja Balmuir.

Herkuttelun helmiä

Elonen

Tule noutamaan uunituoreita herkkuja Elosen leipomon myymälästä! Jämsän leipomon yhteydessä sijaitsevasta myymälästä löydät sekä suolaisia että makeita herkkuja arkeen ja juhlaan, paikan päällä myös huikeita tarjouksia!

Jokilaakson Juusto

Jokilaakson Juusto on pienjuustola, jonka valikoimassa on monipuolisesti herkullisia juustovalmisteita. Lisäksi Jokilaakson Juusto kehittää Ilo-tuotemerkin vegaanisten tuotteiden valikoimaa Jämsässä suurella innolla.

Jokilaakson luontaispuoti

Luontaispuodin valikoimasta löydät monipuoliset luontaistuotteet hyvinvointisi tueksi. Luontaistuotteiden lisäksi  löytyy myös lähituotteita ja kahvilapalvelut.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Nähtävää

Himos-Jämsä tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde nauttimaan lomastasi!

Lue lisää

Ryhmille

Jämsästä löytyy runsaasti tekemistä isommille ja pienemmille ryhmille. Aktiviteettitarjontaa löytyy kesällä ja talvella, TyKy-päivään työporukalle, polttariporukoille, syntymäpäiville tai muuten vaan.

Lue lisää

Glamping

Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa.

Lue lisää

Jämsän MLL Leikkipuisto treffit

05.06.2024 - 31.07.2024

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Jämsän MLL järjestää koko perheelle suunnatut Leikkipuisto treffit, Jämsän Liikennepuiston leikkipuistossa seuraavina päivinä klo.17.00-19:00 5.6.2024 19.6.2024 3.7.2024 17.7.2024 31.7.2024 Tapahtumaa…

HIMOS JUHANNUS 2024 - 3 PÄIVÄÄ K-18

20.06.2024

00:00 - 02:00

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Himos Juhannus Suomen suurin juhannusfestivaali bailataan taas ensi vuonna Himoksella 20.-22.6.! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman nettisivuja…

HIMOS JUHANNUS 2024 - 3 PÄIVÄÄ VIP K-18

20.06.2024

00:01 - 02:01

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Himos Juhannus Suomen suurin juhannusfestivaali bailataan taas ensi vuonna Himoksella 20.-22.6.! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman nettisivuja…

Jaa