Edellinen
Seuraava

Glamping – Luksustelttailu

 

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa myös ympärivuotisesti. Nukut lämpimässä, mukavassa sängyssä, nauttien telttailun tunnelmasta. 

 

Jämsän sydän logo

Kievari Rantapirtti

 

 

 

 

Kievari Rantapirtti

Kievari Rantapirtti sijaitsee luonnonkauniissa keskisuomalaisessa erämaisemassa Koskenpäällä, Salosveden rannalla. Rantapirtti on suosittu juhlien ja erilaisten tilaisuuksien pitopaikka. Huone- ja mökkimajoituksen lisäksi Rantapirtillä voi majoittua myös luksusteltassa tai AuroraHut luksusmajoituksessa. Lisätietoja majoituksesta saa timo.niinimaki@kp-rantapirtti.fi tai puh. +358 400 323854.

Hidden House Pirttijärvi

Hidden House Pirttijärvi

Koe yksilöllinen telttailun tunnelma kaikilla mukavuuksilla Pirttijärven rannalla. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa, nukut oikeassa sängyssä, ja silti olet sananmukaisesti keskellä luontoa. Hidden House Pirttijärven luksusteltta on täysin varusteltu: siinä on sähköt, kalusteet, astiat, kahvin- ja vedenkeitin, teetä ja kahvia talon puolesta, moderni, pakastava kuivakäymälä sekä Wi-Fi. Ilmalämpöpumppu pitää teltan ihanan viileänä kesällä, mukavan lämpöisenä talvella. Päärakennuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsee majoittujien käytössä oleva täysin remontoitu sauna, suihku ja takkahuone. Luksusteltta on ympärivuotisessa käytössä.

Palvia Glamping

Palvia Glamping

Palvia glamping on pieni ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. ​Rauhallinen 3,8 ha metsätila Palviajärven rannalla, ympärillä laajat valtion monikäyttömetsät natura-alueineen.​

Erinomainen paikka luonnossa virkistymiseen. Retkeilyä, kuntoilua, marjastusta, sienestystä ja kalastusta.
Mainio paikka yritysten ja erilaisten ryhmien kehittely-yhteishenki alueeksi. ​
Hyvä paikka järjestää erilaisia perhetapaamisia ja juhlia.

​​Tervetuloa suomen luontoon haluavat lapsiperheet ja perhekunnat, ​ystäväporukat jotka haluavat pois kaupungin vilskeestä sekä kaikki ne, jotka etsivät hiljaista ympäristöä ja rauhaa. ​Juhla- ja leiritapahtumat, sekä yritysten TYKY-päivät myös tervetulleita.
Saat yksin käyttöösi koko ison pihapiirin(3,8 ha) rakennuksineen (asiakastiloja n. 300m2). Ei muita asiakkaita eikä lähinaapureita. Päätalo jossa alakerrassa yksi makuuhuone, tv/takkatupa, wc/suihku, keittiö sekä iso aurinkoterassi/grillikatos. Talviaikaan on varattavissa myös päätalon yläkerta jossa yksi iso huone ja wc/suihku. Pihapiirissä on lisäksi kolme pikkumökkiä, luksusteltta, rantasauna, savusauna, varasto/puuvaja, ulko-wc. Käytössä on 3-4 sisä wc/suihkua, polttopuut, 3 venettä ja sup-lautaa, pelejä ja wifi. Varustelu vaihtelee vuodenajasta riippuen.

Nukkumapaikkoja maksimissaan 21. Talvella päätalon alakerran makuuhuoneessa 2 ja yläkerrassa 4, vuodesohvilla 3, mökeissä 12. Kesällä päätalon alakerran makuuhuoneessa 2, vuodesohvilla 3, mökeissä 12 ja teltassa 4. Yöpyminen teltassa voi olla upea kokemus. Kesäaikaan teltassa on 4 sänkyä, pöytäryhmä, säilytyskaappi ja naulakko. Talviaikaan 3 retkisänkyä joihin patjat ja peitot otetaan lämpimästä jos siellä halutaan nukkua.

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa

Auta meitä kehittämään Himos-Jämsän matkailua!

Vastaa matkailijakyselyyn ja voit voittaa 100 €:n lahjakortin vapaavalintaiseen Himos-Jämsän matkailuyritykseen.

Vastaa kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 min.