Edellinen
Seuraava

Glamping – Luksustelttailu

 

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa myös ympärivuotisesti. Nukut lämpimässä, mukavassa sängyssä, nauttien telttailun tunnelmasta. 

 

Jämsän sydän logo

Palvia Glamping

Palvia Glamping on hiljainen metsätila monipuolisine rakennuksineen Palviajärven rannalla. Ympärillä valtion monikäyttömetsät ja suojellut natura-alueet. Palvialla voit kokea perinteistä suomalaista maalaistunnelmaa asumismukavuuksilla. Tarjolla luonnonläheiset puitteet pienryhmille keskellä puhdasta luontoa omassa rauhassa. Palvia Glamping on varustettu 19-23 laadukkaalla nukkumapaikalla, joista 4 glampingteltassa. Päärakennuksessa on hyvät ruoanvalmistusvälineet sekä ryhmäpelejä.

Hidden House Pirttijärvi

Koe ainutlaatuinen glamping-tunnelma kaikilla mukavuuksilla Pirttijärvellä. Majoitut ylellisessä teltassa suojassa tuulelta ja sateelta, kirjaimellisesti luonnon keskellä. Pirttijärven asiakkaiden käytössä on uusittu sauna, suihku ja takkahuone aivan päärakennuksen vieressä.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Kasvun kahvit

28.05.2024

08:00 - 10:00

Jämsä Tehdas -etätyötila, Jämsä Tehdas -etätyötila, Koskentie 6, 42100 Jämsä

Toukokuun Kasvun kahvilla pureudutaan kasvun johtamiseen, alustajana yrittäjä ja yritysbuustaaja Hannu Savela. Kasvun kahvit on Jämsä Tehtaan tapahtuma, jossa innostutaan…

Melontaretket

27.05.2024 - 28.05.2024

Särkisaarentie 365, 42100 Jämsä

Opastettu melontaretki, kestoltaan n. 3 tuntia. Melontamatka 6-8 km, ryhmän vauhdin mukaan. Hintaan sisältyy kaikki tarvittavat varusteet, opastus sekä retkieväät.…

Hippoharkat

14.05.2024 - 04.06.2024

Paununkatu 7, 42100 Jämsä

Hippoharkoissa lapset juoksevat, hyppivät, heittävät sekä harjoittelevat ketteryyttä ohjatusti tunnin ajan! Harkkojen päätteeksi kaikki osallistujat palkitaan Hippo-tuotepalkinnolla ja viimeisen kerran…

Jaa