Edellinen
Seuraava

Glamping – Luksustelttailu

 

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa myös ympärivuotisesti. Nukut lämpimässä, mukavassa sängyssä, nauttien telttailun tunnelmasta. 

 

Jämsän sydän logo

Palvia Glamping

Palvia Glamping on hiljainen metsätila monipuolisine rakennuksineen Palviajärven rannalla. Ympärillä valtion monikäyttömetsät ja suojellut natura-alueet. Palvialla voit kokea perinteistä suomalaista maalaistunnelmaa asumismukavuuksilla. Tarjolla luonnonläheiset puitteet pienryhmille keskellä puhdasta luontoa omassa rauhassa. Palvia Glamping on varustettu 19-23 laadukkaalla nukkumapaikalla, joista 4 glampingteltassa. Päärakennuksessa on hyvät ruoanvalmistusvälineet sekä ryhmäpelejä.

Hidden House Pirttijärvi

Koe ainutlaatuinen glamping-tunnelma kaikilla mukavuuksilla Pirttijärvellä. Majoitut ylellisessä teltassa suojassa tuulelta ja sateelta, kirjaimellisesti luonnon keskellä. Pirttijärven asiakkaiden käytössä on uusittu sauna, suihku ja takkahuone aivan päärakennuksen vieressä.

Kievari Rantapirtti

Kesä aikaan voi majoittua järven rannalla ihanassa kahden hengen glamping-teltassa. Varauksen voi tehdä soittamalla tai laittamalla viestiä isännälle timo.niinimaki@kp-rantapirtti.fi Puh. +358 400 323 854.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

"Urkumusiikkia Suomesta ja muualta" -konsertti

03.03.2024

18:00 - 19:15

Koskentie 30b, 42100 Jämsä

Jämsän kirkossa pidettävässä konsertissa konsertoi Markku Heikinheimo (urut). Säveltäjäniminä konsertissa: Merikanto, Rheinberger, Stenius, Karllsson ja Franck. * * * Markku…

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Jaa