Edellinen
Seuraava

Glamping – Luksustelttailu

 

Himos-Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa myös ympärivuotisesti. Nukut lämpimässä, mukavassa sängyssä, nauttien telttailun tunnelmasta. 

 

Jämsän sydän logo

Palvia Glamping

Uniikki lomapaikka Palvia Glamping on pieni ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. Rauhallinen 3,8 ha metsätila Palviajärven rannalla, ympärillä laajat valtion monikäyttömetsät natura-alueineen. Pihapiirissä on päätalo, kolme mökkiä sekä luksusteltta, joissa majoittuu hyvin yli kymmenen henkeä. Alue on varattavissa ryhmille.

 

Hidden House Pirttijärvi

Koe ainutlaatuinen glamping-tunnelma kaikilla mukavuuksilla Pirttijärvellä. Majoitut ylellisessä teltassa suojassa tuulelta ja sateelta, kirjaimellisesti luonnon keskellä. Pirttijärven asiakkaiden käytössä on uusittu sauna, suihku ja takkahuone aivan päärakennuksen vieressä.

Kievari Rantapirtti

Kesä aikaan voi majoittua järven rannalla ihanassa kahden hengen glamping-teltassa. Varauksen voi tehdä soittamalla tai laittamalla viestiä isännälle timo.niinimaki@kp-rantapirtti.fi Puh. +358 400 323 854.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Himos-Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä sekä myös suuret kauppaketjut.

Lue lisää

Ravintolat

Himos-Jämsän monipuolinen ravintolatarjonta vie makumatkalle perinneruokien ja eksoottisten makujen maailmaan. Voit nauttia paikallisen viinitilan viinejä sekä lähiruokaa idyllisen maiseman ympäröimänä.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit vanhustenviikolla 2023

04.10.2023

13:00 - 15:00

Sairaalantie 11, 42120 Jämsä

Vanhustenviikon hyvinvointivinkit keskiviikkona 4.10. klo 13 – 15 sairaalan auditoriossa, Sairaalantie 11, Jämsä. Ohjelma: klo 13.00 Aivoterveys klo 13.30 Ikäihmisten…

Kuvanveistäjä Heikki Häiväojan mitalinäyttely

28.02.2023 - 31.12.2023

Pässinmäki, Tiilikantie 5, 42300 Jämsä

Kuvanveistäjä Heikki Häiväojan (1929-2019) yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille suunnittelemien erikoismitalien näyttely. Taidetalo Pässinmäen pohjakerros.

Kirjamessumatkalle Helsinkiin

07.09.2023 - 04.10.2023

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Lähde kanssamme kirjamessuille Helsinkiin lauantaina 28.10. Hinta 45 euroa sisältää lipun ja matkan. Sitova ilmoittautuminen alkaa torstaina 7.9. ja päättyy…

Jaa