Edellinen
Seuraava

Luistelu

 

Haluatko retkiluistella kauniissa maisemissa, kokea jääkiekon vauhdin tai oppia curlingin salat? Himos-Jämsä tarjoaa monipuolisesti jäällä vietettävää lomaa. Himos-Jämsässä voit testata curlingia tai vaihtaa sen jääkiekko-otteluun ulkojääkentillä ja jäähalleissa. Retkiluistelijoille löytyy upeita jääreittejä Patalahdelta ja Kankarisvedeltä. Kiekkokaukaloiden ja ulkojääkentät kunnostetaan sääolosuhteiden salliessa. Pue luistimet jalkaan ja nauti jäällä liikkumisesta! Muistathan aina tarkistaa sääolosuhteet ennen jäälle lähtöä ja välttää heikkoja jäitä. Turvallista jäällä liikkumista!

 

Jämsän sydän logo

Retkiluistelu

Retkiluistelu on loistava tapa viettää talvipäivää, sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Patalahdella ja Kankarisvedellä odottavat upeat reitit. Kankarisveden jäärata on jopa 15 km pitkä ja tarjoaa upeita maisemia ulkoiluun. Patalahden jääradalla taas matkaa kertyy noin 1.5 km, lyhyempi mutta yhtä ihana kokemus. Himos Safarit tarjoavat retkiluisteluun välineitä vuokralle sekä oppaanjohdolla retkiluistelukoulua.. Nyt vain luistimet jalkaan ja nauttimaan talvihetkestä luonnon jäällä!

Muistutamme, että jääradat aurataan vapaaehtoisvoimin ja vain silloin, kun sääolot sen sallivat. Olethan varovainen, etkä mene heikoille jäille. Turvallista luistelua!

Alppicurling

Himos Safarit järjestää talvisin curling-lajin niin kutsuttua sisarlajia, alppicurlingia. Alppicurling on mahdollisesti maailman vanhin jääpeli. Alppicurling eroaa tunnetummasta curlingista siinä, että maalina on ”kiekko” eikä jään alle piirretty pelialue. Curling on taitoa ja älyä vaativa laji, joka sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Kaiken lisäksi curling on myös älyttömän hauska

Jäähallit ja luistelukentät

 

Kiekkokaukaloiden ja ulkojääkenttien kunto ja kunnostusajat löydät sometecin palvelusta.

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Hiihto

Hiihdon ystävät viihtyvät lomalla Jämsässä. Himos-Jämsän seudulta löytyy vaihtelevia ja luonnonkauniissa maastoissa mutkittelevia hiihtolatuja yhteensä yli 100 kilometriä.

Lue lisää

Huopakulttuuri

Huopatossuja ja huopikkaita, villaneuleita ja huovutusvillaa… Jämsän alue tunnetaan ainutlaatuisesta huopataiteesta ja käsityöperinteistä. ”Suomen Huopalaaksoksi” kutsutulta seudulta löydät huopamyymälät, tehdasvierailut, huovutuskurssit sekä huopanäyttelyt.

Lue lisää

Saunat

Tervetuloa virkistäytymään pehmeisiin löylyihin Suomen Saunamaakuntaan. Keski-Suomen etelälaidalla sijaitsevassa Jämsässä suomalaisella saunakulttuurilla on pitkät perinteet.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

Pelti Auki

12.04.2024 - 14.04.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

PELTI AUKI HIMOS AREENALLA! Nyt lähdetään liikkeelle siitä, et liika on liikaa. Näillä sähkön hinnoilla ei ole varaa näppäillä pitkään, joten…

Kestikievarin Tuhkimo

06.04.2024 - 09.05.2024

J+J Teatteri, Kauppakuja 3, 42300 Jämsänkoski

Rakkautta ilmassa! Näytelmä pohjautuu löyhästi Tuhkimo-satuun, mutta kyseessä ei ole perinteinen satunäytelmä, vaan se ottaa mallia viimeisimmistä Tuhkimo-elokuvista. Näytelmän sijoittuu…

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely

03.04.2024 - 28.04.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jämsän 4H-yhdistyksen näyttely on esillä pääkirjaston vitriineissä 3.-28.4. Yhdistys esittelee toimintaansa kirjastossa tiistaina 16.4. kello 10-12 ja 14-18. Tervetuloa!

Jaa