Edellinen
Seuraava

Juhla- ja kokoustilat

 

Himos-Jämsä on erinomainen paikka kokousten ja juhlien  järjestämiseen. Suunnitteletko perhetapahtumaa, merkkipäivää tai häitä, Himos-Jämsän seudulla on useita erilaisia juhla- ja kokoustiloja ravintoloissa, kylätaloissa, vanhoissa kouluissa ja kartanoissa. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista liittää tarjoilu ja aktiviteettejä sekä muita ohjelmapalveluja. Tarpeisiisi räätälöidyt kokous- ja ohjelmapalvelut ovat käden ulottuvilla, unohtamatta majoitusta ja ruokailupalveluja. Monipuolisesta valikoimasta löydät vuokrattavia juhlatiloja kaikkiin elämänkaaren juhliin.

 

Jämsän sydän logo

Juhla- ja kokoustilat Himos-Jämsä

Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Kokoustila on à la carte ravintolan yhteydessä aivan Jämsän keskustassa 30-50 hengelle. Osoite: Keskuskatu 2-4, 2.krs, 42100 Jämsä

HimosLomat

Kokouspaketteja Himoksen luksusmökeissä ja laadukkaissa kokoustiloissa. Räätälöidyt kokouspalvelut, ohjelmapalveluja, majoitusta ja ruokailupalveluja myöten.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

Hirvikartano

Ravintola Hirvikartano on tunnelmallinen ruokaravintola, joka tarjoaa vierailleen ammattitaidolla tehtyä, konstailematonta maalaisgourmet-ruokaa.

Kievari Rantapirtti

Juhla- ja kokouspalvelut 90 paikkaisessa ravintolassa. Kesäisin mahdollisuus jopa 200 asiakaspaikkaan. Pitopalvelu, saunat, majoitus ja aktiviteettejä. 

 

Kuokkalan Kylätalo

Kuokkalan kylätalo on idyllinen juhla- ja kokouspaikka keskellä maalaismaisemaa Kuoreveden rannalla. Häät, syntymäpäivät, sukukokoukset, sekä muut tapahtumat onnistuvat 1900-luvulla rakennetussa, isossa hirsitalossa jopa 150 hengelle.Osoite: Kuorevedentie 1556A, 35820 MänttäTiedustelut ja varaukset: Minna Hietala puh. 0400 804 445

Liiteri

Ravintola Liiterin tuhti rustiikkinen menu tarjoilee yksinkertaisia suomalaisia makuja parhaimmillaan. Mahdollisuus myös yksityistilaisuuteen.

Maivian pidot

Tunnelmallinen talonpoikaiskartano häitä, juhlia ja kokouksia varten Länkipohjassa.
Osoite: Hiukkaan kylätie 245, 35400 Längelmäki

Morva

Morvan päärakennuksen juhlasali palvelee ympärivuotisesti. Kesällä maalaishotellin kaunis pihapiiri ja tunnelmallinen riihi sopivat myös juhlien viettoon.

Ravintola Patapirtti/ Uusi-Yijälän tila

Viinitila ja viihtyisä à la carte ravintola Patalahden rannalla Pohjois-Himosta vastapäätä. Asiakaspaikkoja 50 + 16, lasitettu terassi.

 

Patalahden Liikenneasema

Catering-palvelut pieneen ja suureen juhlaan. Asiakkaan mieltymykset ja tarpeet huomioiden, asiakkaan on mahdollista rakentaa tarjoilu toiveidensa mukaisesti. Suunnittelemme myös valmiita menukokonaisuuksia tilaisuuksiin. 

Patajoen Maamiesseurantalo

Upealla paikalla Päijänteen rantakalliolla sijaitseva 1950-luvun seuratalo, jonka tunnelmalliset hirsiseinät luovat puitteet juhlille, illanvietoille tai harrastustapahtumille.
Osoite: Sammallahdentie 18, Jämsä

Piilopirtti

Piilopirtti on kävelymatkan päässä Himoksen palveluista sijaitseva saunallinen juhla- ja kokoustila. Istumapaikkoja kabinetissa on 20, kokonaisuudessaan tiloihin mahtuu 30 hlöä. Piilopirtti sopii syntymäpäivien, polttareiden ja kokousten järjestämiseen.

Ravintola Rinne

Buffet ryhmille, kokoustilat ja -palvelut sekä saunatilat ulkoporealtaineen illanviettoihin tilauksesta.
Osoite: Länsikeskuksentie 6, 42100 Jämsä

Ruotsulan Hovi

Juhla- ja kokoustiloja, huonemajoitusta, lounaskahvila ja tilausravintola pitopalveluineen lähellä Himosta ja Jämsän keskustaa. Edustussauna ja useita erilaisia koulutus- ja kokoustiloja 5-100 hengelle, juhlasali 90 hengelle. 

Simulaattorimaailma

Kokoukset, yksityistilaisuudet ja saunaillat rallihenkisten ohjelmapalveluiden kera.

 

Särkisaaren Leiri- ja kurssikeskus

Viihtyisä leirikeskus luonnonkauniilla Päijänteen rannalla. Päärakennuksessa nykyaikainen 70 hengen kokoustila, 50 hengen ruokasali sekä iso takkahuone, jotka saadaan rajattua kukin omaksi tilaksi tai yhdeksi isoksi tilaksi. Osoite: Särkisaarentie 365, 42100 Jämsä

Savion Hovi

Savion Hovi tarjoaa upeat kartanomaiset ja juhlavat puitteet häille ja muille perhejuhlille. Talon omat kokit valmistavat monipuoliset maistuvat buffet-ateriat.

 

Salinmäki

Tilausravintola, juhla- ja kokouspaikka Alhojärven viihtyisässä maalaismiljöössä, keskustan ja Himoksen läheisyydessä. Laadukas ja persoonallisesti remontoitu vanha talli tarjoaa kauniit puitteet yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Sammallahden koulu

Historiallinen vanha kyläkoulu Sammallahden kauniissa maalaismaisemissa, Päijänteen tuntumassa. Toimii nykyään juhlapaikkana, kokoustilana sekä harrastustapahtumien pitopaikkana. 

Villa Klubiranta

Kaunis kartanomainen paikka juhlien ja kokousten järjestämiseen noin 30 hengelle. Tunnelmallinen ja sydämellä sisustettu boutiquehotelli ja kahvila Jämsän Hallissa.

 

Witikkalan Kartano

Kartanokahvilan tunnelmallisia tiloja vuokrataan juhlatilaisuuksia varten. Historiallisessa miljöössä on vuosien varrella vietetty erilaisia tilaisuuksia, joihin tarjoilut ja somistus hoituvat kartanon toimesta isoille ja pienille ryhmille.

Villa Ristivehmas

Hyvin varustellut kokoustilat, edustussauna, majoitusta, pitopalvelu.
Osoite: Mäntäntie 650, 42100 Jämsä
Puh. 0500 647 903
villa ristivehmas

 

Porkkalan kylätalo

Juhla- ja kokoustilat 130 hengelle, yöpymismahdollisuus.
Osoite: Keuruuntie 766, 42440 Koskenpää
Puh. 040 550 8710
porkkalankyläyhdistys

Ritarinkangas

Kokous-/juhlatila 60 hengelle sekä pitopalvelu.
Osoite: Haaralantie 133, 42100 Jämsä
Puh. 040 744 589
Email: ritarinkangas@gmail.com
@Ritarinkangas

Catering-palvelut

Oui Baker

Oui Baker on monipuolinen tilausleipomo Jämsänkosken keskustan tuntumassa. Palveluun kuuluvat toiveiden mukaan täytekakut, voileipäkakut sekä muut makeat ja suolaiset herkut. 

 

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Nähtävää

Himos-Jämsä tarjoaa mielenkiintoista nähtävää hirvitarhasta huopakulttuuriin – valitse suosikkisi ja lähde nauttimaan lomastasi!

Lue lisää

Tapahtumat

Himos-Jämsä tarjoaa vilinää ja vilskettä jokaiseen makuun, tapahtumia riittää jokaiselle viikonlopulle ja parhaimpaan sesonkiaikaan monenlaisia elämyksiä on jokaiselle päivälle.

Lue lisää

Jämsän tapahtumakalenteri

Työnäytös joulukranssien tekemisestä

07.12.2022

15:00 - 17:00

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Gradian opiskelijat esittelevät puutarhaopintoja ja tekevät joulukransseja pääkirjastossa keskiviikkona 7.12. klo 15-17.

Evankeliumia adventin aikaan

30.11.2022 - 13.12.2022

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Raamattua luetaan ääneen Jämsän seurakuntien järjestämässä tapahtumassa. Tule kuulemaan maailman levinneimmän kirjan sanomaa tähän aikaan!

Riemurahat

03.12.2022 - 12.01.2023

Teatteri Tenho, Säterintie 1, 42100 Jämsä

Teatteri Tenhon riemukas farssi

Jaa