Palvelun kuvaus

Neliöt: 245 m2

Katetut terassit: 130 m2

Henkilömäärä: 12+4

Makuuhuoneet: 6

Kylpyhuoneet: 1 + 3 wc

Osoite: Ravinkankaantie 15

Pysäköintitilaa usealle autolle.

Loppusiivous sekä liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoitushintaan.

Ulkoporeammeen käyttö lisämaksusta.

Villa Kolibri tarjoaa tilaa ja erinomaista arkkitehtuurista suunnittelua. Laadukkaasti sisustetussa huvilassa on yhteensä kuusi makuuhuonetta. Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta, joista tilava master-makuuhuone on varustettu 160 cm parivuoteella ja sen yhteydessä on oma en-suite kylpyhuone. Kahdelle muulle yläkerran makuuhuoneelle on erillinen wc/kylpyhuone. Kukin makuuhuone on varustettu kahdella 90 cm vuoteella.

Alakertaan sijoittuu kolme makuuhuonetta. Kaikki ovat varustettuja kahdella 90 cm vuoteilla, lisäksi huvilassa on pari lisävuodetta. Alakerrasta löytyy myös viihtyisä oleskelutila, jossa nukkumiseenkin soveltuva avattava sohva. Lisäksi alakerrassa on kaksi erillistä WC-tilaa, joista toinen sijaitsee spa-osaston yhteydessä.

Huvila tarjoaa spa-kokemusta kolme suihkua kattavan kylpyhuoneen ja kahden saunan kera. Saat samassa paketissa laatua ja hyppysellisen luksustakin nauttiessasi valintasi mukaisesti joko tuoksuvasta höyrysaunasta tai perinteisestä saunasta. Vilvoitteluaueen kautta on käynti lasitetulle ja katetulle terassialueelle, jossa sijaitsee poreallas.

Himoksen Lintuvuoren alueen erityispiirre muihin Himoksen alueisiin verrattuna on sen sijainti. Täällä pystyt viettämään vapaa-aikaa, tekemään etätöitä, viettämään tiimipäivää omassa rauhassa luonnon ympäröimänä, mutta lähellä kaikkea mitä aktiivilomailulta voit odottaa. Viereisellä Himosvuorella, rinteiden päällä risteilee upeat patikointi, maastopyöräily ja mönkijäreitistöt – pääset niille suoraan pihasta. Ulkoilukengät jalkaan, kori mukaan ja patikoi Lintuvuoren tai Himosvuoren laelle, mikäli marjastus tai sienestys on sinun juttusi. Reitistöiltä löydät myös laavut ansaitulle tauolle.

Ei tupakointia sisällä huvilassa. Ei juhlia. Ota yhteyttä varaamökki.com -asiakaspalveluun. Päävaraajan ikäraja 24 v.

Huoletonta lomailua Himoksella!

Varaa kotisivuillamme ja kysy myös kokoustarjousta!

Kauppiaan tiedot

Varaamökki.com
Tuomipakkaintie 9, 85100 Kalajoki
Y-Tunnus: 3190900-6
p. 050 543 6605
e. info@varaamokki.com
Verkkosivut

Jaa