Edellinen
Seuraava

Maauimalan liikuntapuisto

 

Nuoriso ikoniMaauimalan liikuntapuisto tarjoaa upeat mahdollisuudet liikkumiseen ja virkistäytymiseen kesäisin. Alueelta löytyy hiekkaranta, jossa voit nauttia kesäpäivistä uiden ja ottaen aurinkoa. Lisäksi voit rentoutua aurinkoterassilla vaikkapa eväitä nauttien. Liikunnallisemmille löytyy ulkokuntosalin laitteita ja lasten leikkikenttä, jossa pienet voivat leikkiä ja temmeltää. Puiston ylpeyksiin kuuluu Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice -harjoittelurata, joka tarjoaa mahdollisuuden harjoitella jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn taitoja. Lisäksi alueella on skeittiparkki ja pumptrack-rata, joilla voi hurjastella polkupyörällä tai skuutilla. Tule viettämään hauskaa ja aktiivista kesää Maauimalan liikuntapuistoon!

 

 

Katso video!

Skeittiparkki

Aurinkoterassi

Uimaranta

Pelikentät

Liikuntapuistossa voit harrastaa koripalloa ja beach-volleyta, sekä pienpelikentille sopivia lajeja, kuten boccia ja petanque. Aidatulla monitoimiareenalla saa pelattua joukkuepelejä, kuten jalkapalloa tai sählyä.

 

Kuntoiluvälineet

Liikuntapuistosta löytyy kivat ulkokuntoiluvälineet ja lasten leikkipaikka. Vauhdikkaampaa menoa kaipaaville voi suositella pumptrack-rataa, jossa voi kirmata pyörällä ja potkulaudalla. Kesäaikana radalla on kaupungin toimesta BMX-pyöriä, skuutteja ja kypärät.

Pumptrack-rata

Tule tasapainoilemaan pomppuisiin ja kallisteleviin kurveihin! Jämsän huippusuosittu mutkitteleva ja aaltoileva Pumptrack-rata löytyy aivan keskustan kupeesta. Tällä Suomen pisimmällä radalla voit tasapainoilla polkupyörillä, BMX-pyörillä, potkulaudoilla, skeittilaudoilla ja rullaluistimilla. Muistathan käyttää kypärää radalla liikkuessasi – ja suojukset kannattaa toki olla.

Bukk Off Ice-taitoharjoittelurata

Radalla voi treenailla itsekseen pallon kuljetusta omalla mailalla ja pallolla.  Jämsään on rakentunut Suomen ensimmäinen pysyvä Bukk off ice -harjoittelupaikka. Rata on käytössä vain kesäaikaan ja sitä voivat käyttää kaikenikäiset.

Voisit olla kiinnostunut

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Maatilatuotteet

Himos-Jämsän maatilat tuottavat runsaan valikoiman herkullista luomulihaa, luomuviljaa ja puutarhan antimia suoraan kuluttajille sekä ravintoloihin.

Lue lisää

Viisi vinkkiä minilomaan Jämsässä lasten kanssa

Kohteena maailma -blogin Rami Rajakallio vietti perheensä kanssa miniloman Himos-Jämsän alueella syyskuussa. Matkassa oli mukana puolison lisäksi kymmenen ja kahdeksanvuotiaat lapset. Heidän tarkoituksenaan oli tutustua Himos-Jämsän tarjontaan lapsiperheen näkökulmasta, ja…

Lue lisää

Jämsän MLL:n Ketjut Kuntoon-Tapahtuma

18.05.2024

10:00 - 14:00

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Tervetuloa koko perheen voimin juhlistamaan Jämsän MLL:n 10-vuotista Ketjut Kuntoon-Tapahtumaa Jämsän Liikennepuistoon❣️ Jo perinteeksi muodostunut Ketjut Kuntoon-tapahtumaa vietetään la 18.5.2024…

Jämsänkosken Vanhan Pappilan Kesäpäivä 18.5. klo 10-16

18.05.2024

10:00 - 16:00

Koskenväylä 6, 42300 Jämsä

Vanhan Pappilan Kesäpäivä pidetään Jämsänkoskella (Koskenväylä 6) lauantaina 18.5. klo 10-16. Tilaisuudessa pihakirppis (varaa kirppispaikka nrosta 7560652/Minna), kotieläimiä vuohia, pupuja…

Kevätjuhla + Benjamin

17.05.2024 - 18.05.2024

Himos Areena, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

Lippujen varausaika 2 päivää. Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Jaa