Kevään merkkejä HimosJämsässä

Keväinen HimosJämsän seutu sopii erilaisiin yhteisiin hetkiin, joita voidaan muistella vuodesta toiseen

Tahdoit sitten irrottautua arjesta ystävien kanssa juhlien tai retkeillä pienellä porukalla luonnossa, HimosJämsän kevät on sinun aikaasi. Pääsiäisloma tai talven vapaat kannattaa valita sijainniltaan helposti lähestyttävässä paikassa – eli keskeisellä paikalla Suomea. Parasta tekemistä HimosJämsän alueella on ystäväporukoiden yhteiset mökkiviikonloput, joita voi viettää helposti ilman sen suurempaa syytä. Myös polttarit ja perheen merkkipäivät ovat olleet menestys alueella. Mökkeilyyn voi liittää alueen tapahtumia, aktiviteettejä ja paikallisia palveluita. Alueen pienet ja idylliset putiikit yllättävät positiivisesti matkailijan, jos toisenkin.

Seudun luonto heräilee keväällä myös täyteen kauneuteensa – alueen uljaan maaston vuoksi voit kokea keväällä niin talven kuin kesänkin parhaat puolet. Tutustu alueen luontokohteisiin, pyöräily- tai retkeilyreitteihin. Lisää sykettä kevääseen tuo auki olevat rinteet ja talven viimeiset laskut lasketaan vasta vappuna.

Valitse itse vapaa-aikasi: yhdessäoloa luonnon syleilyssä tai mökkeilyä toiminnan ja sykkeen äärellä.

Tapahtumat

HimosJämsän seudulla koet tapahtumien sykettä ympärivuotisesti. Laadukkaita tapahtumia kulttuurin, urheilun tai musiikin ystäville.
Vietä vapaa-aikasi HimosJämsän seudulla nauttien tapahtumien sykkeestä.

 

Vuokramökit

Majoitu laadukkaasti mökissä tai hotellissa HimosJämsän seudulla. Kokoa ystäväsi ja varatkaa ikimuistinen mökkiloma.

 

Elämyspelit

Liikuntaa, jännitystä, kisailua ja paljon muuta löydät HimosJämsän tarjoamista elämyksistä. Tekemistä sisällä tai ulkona ympärivuotisesti. HimosJämsän seudulla järjestät helposti polttarit, ohjelmaa illanviettoon tai nostatat yhteishenkeä.

 

Liikuntapuisto

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Kesähelteillä voit pulahtaa uimaan ja viettämmään aikaa puiston nurmialueilla aurinkoa ottaen ja eväistä nauttien. Alueelta löytyy Suomen suurin ulkokäytössä oleva Bukk Off Ice- taitoharjoittelurata jääkiekon, kaukalopallon ja salibandyn oheisharjoitteluun.

Pyöräily

HimosJämsän seudulla pyöräily onnistuu ympärivuotisesti. Erilaisia pyöräilyreittejä ja kumpareinen Pumptrack-rata takaavat hauskan tavan haastaa itseään pyöräilyn parissa.

 

Retkeilyreitit

HimosJämsän seudulta löytyy erilasia retkeilyreittejä, joiden varsilla voi pysähtyä laavulle, kodalle tai eväitä syömään. Tutustu Isojärven kansallispuistoon tai kokeile polkujuoksua patikkareiteillä.

 

HimosLomat Oy

Hirvisafari mönkijöillä

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

HimosLomat Oy

Tutustumiskäynti Uusi-Yijälän tilalla

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

HimosLomat Oy

Patajokisafari mönkijöillä

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

HimosLomat Oy

Himoksen moottorikelkkasafari

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

HimosLomat Oy

Avantoseikkailu

McAhon Safarit

Kennelvierailu

HimosLomat Oy

Patikointi

HimosLomat Oy

Melontaretki

McAhon Safarit

Husky safari

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot

Voisit olla kiinnostunut

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

HimosJämsä @ Instagram

HimosJämsä @ Facebook

Nyt on hyvä tilaisuus mennä testaamaan vielä Himos Winter Trailin polkuja! Reittimerkinnät ovat lenkkeilijöiden hyödynnettävissä 2.2. asti.
24.01.2020
#Matka2020 -messut jatkuvat koko viikonlopun Helsingissä. Tervetuloa käymään osastollamme 6k1!
17.01.2020
Himoksen ja Jämsän mahdollisuuksia esitellään tulevana viikonloppuna 17. - 19.1. Matka2020 -messuilla. Laatu ja vapaa-aika julkaisu http://epaper.fi/read/5503/D2PsCoNG joka sisältää Himos-Jämsä artikkelin on tänään ilmestynyt muun muassa Ilta-Sanomien yhteydessä.
15.01.2020
Olemme mukana Matkamessuilla Lakeland - Jyväskylä Region -yhteisosastolla 6k1. Tervetuloa poikkeamaan!
15.01.2020
03.01.2020
Onnellista Uutta Vuotta 2020! Toivottavat Jämsän neuvonta ja Matkailuinfo
31.12.2019
Tulossa tapaninpäivänä Galleria Kivipassa Joulun tunnelmia kitaran sävelin konsertti. Tervetuloa virittäytymään joulun rauhalliseen tunnelmaan kitaran sävelin. Tomi Paldaniuksen uunituoreen Joulun tunnelmia kitaran sävelin 1 levyn kitarasovitukset saavat ensi-iltansa Galleria Kivipankissa, Jämsässä tapaninpäivänä to 26.12 klo.15. Ohjelmistona mm. Sylvian Joululaulu, Varpunen Jouluaamuna, Heinillä Härkien Kaukalon, White Christmas ja Snowman. Liput ennakkovarauksella 10€ osoitteessa www.tomipaldanius.com (ei edellytä ennakkomaksua / aikaa menee n. minuutti). Ovelta 15€
23.12.2019
Tänään vielä upea konsertti Jämsän kirkossa klo 18.00.
22.12.2019
Jämsän neuvonta ja matkailuinfo palvelevat sinua jouluna ja vuodenvaihteessa seuraavasti: ma 23.12. avoinna 9-12 ti-su 24.12.- 29.12. suljettu ma 30.12. avoinna 9-15 ti 31.12. avoinna 9-12 ke 1.1.2020 suljettu Rauhallista joulua! 🎄🎁🎄
16.12.2019
Miksi Jämsään kannattaa tulla talvella? Ota asiasta selvää uudelta videolta!
05.12.2019
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn