Kevään merkkejä Himos-Jämsässä

Keväinen Himos-Jämsän seutu sopii erilaisiin yhteisiin hetkiin, joita voidaan muistella vuodesta toiseen

Tahdoit sitten irrottautua arjesta ystävien kanssa juhlien tai retkeillä pienellä porukalla luonnossa, Himos-Jämsän kevät on sinun aikaasi. Pääsiäisloma tai talven vapaat kannattaa valita sijainniltaan helposti lähestyttävässä paikassa – eli keskeisellä paikalla Suomea. Parasta tekemistä Himos-Jämsän alueella on ystäväporukoiden yhteiset mökkiviikonloput, joita voi viettää helposti ilman sen suurempaa syytä. Myös polttarit ja perheen merkkipäivät ovat olleet menestys alueella. Mökkeilyyn voi liittää alueen tapahtumia, aktiviteettejä ja paikallisia palveluita. Alueen pienet ja idylliset putiikit yllättävät positiivisesti matkailijan, jos toisenkin.

Seudun luonto heräilee keväällä myös täyteen kauneuteensa – alueen uljaan maaston vuoksi voit kokea keväällä niin talven kuin kesänkin parhaat puolet. Tutustu alueen luontokohteisiin, pyöräily- tai retkeilyreitteihin. Lisää sykettä kevääseen tuo auki olevat rinteet ja talven viimeiset laskut lasketaan vasta vappuna.

Valitse itse vapaa-aikasi: yhdessäoloa luonnon syleilyssä tai mökkeilyä toiminnan ja sykkeen äärellä.

Tapahtumat

Himos-Jämsän seudulla koet tapahtumien sykettä ympärivuotisesti. Laadukkaita tapahtumia kulttuurin, urheilun tai musiikin ystäville.

Vietä vapaa-aikasi Himos-Jämsän seudulla nauttien tapahtumien sykkeestä.

Himos-Jämsän seudun tapahtumia

Vuokramökit

Majoitu laadukkaasti mökissä tai hotellissa Himos-Jämsän seudulla. Kokoa ystäväsi ja varatkaa ikimuistinen mökkiloma.

Mökkiloma Himos-Jämsän seudulla

Elämyspelit

Liikuntaa, jännitystä, kisailua ja paljon muuta löydät Himos-Jämsän tarjoamista elämyksistä. Tekemistä sisällä tai ulkona ympärivuotisesti. Himos-Jämsän seudulla järjestät helposti polttarit, ohjelmaa illanviettoon tai nostatat yhteishenkeä.

Elämykset Himos-Jämsän seudulla

Pyöräily

Himos-Jämsän seudulla pyöräily onnistuu ympärivuotisesti. Erilaisia pyöräilyreittejä ja kumpareinen Pumptrack-rata takaavat hauskan tavan haastaa itseään pyöräilyn parissa.

Pyöräily Himos-Jämsän seudulla

Retkeilyreitit

Himos-Jämsän seudulta löytyy erilasia retkeilyreittejä, joiden varsilla voi pysähtyä laavulle, kodalle tai eväitä syömään. Tutustu Isojärven kansallispuistoon tai kokeile polkujuoksua patikkareiteillä.

Luontoretkeily Himos-Jämsän seudulla

HimosLomat Oy

Askarteluparkki

HimosLomat Oy

Melontaretki

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Aktiviteetit

HimosLomat Oy

Koivula 18

WayOut Oy

Pakopeli WayOut Himos

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot
Koskentien kotimajoitus

Koskentien kotimajoitus

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

HimosLomat Oy

Ketunkolo 1

HimosLomat Oy

Himosputteri 2

HimosLomat Oy

Golfia Vesirangella

HimosLomat Oy

Hirvisafari

HimosLomat Oy

Patajokisafari Mönkijöillä

HimosLomat Oy

Patikointi

HimosLomat Oy

Albatross

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

Himosmajoitus

AAVA 102 m² + parvi, 6-8 henkilöä

HimosLomat Oy

Murrin Moottorikelkkaretki

HimosLomat Oy

Tutustumiskäynti Uusi-Yijälän tilalla

HimosLomat Oy

Bileviikonloppu

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Riippumattovaellus

99.00€ / vrk Lisätiedot
HimosLomat Oy

Melonta tai SUP-lautailu

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

HimosLomat Oy

Avantoseikkailu

HimosLomat Oy

Aurinkopaikka 7

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

HimosLomat Oy

Aaria

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

HimosLomat Oy

Eräruokaa luonnossa

HimosLomat Oy

Aamutähti

McAhon Safarit

Husky safari

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Aistien polku – tarinoita luonnosta

40.00€ / 4 h Lisätiedot
HimosLomat Oy

ALPPIHIMOS 12, ulko-ja sisäporeallas

McAhon Safarit

Kennelvierailu

Kahvila Akuliina

Akuliinan keikkakesä 2019

HimosLomat Oy

Vierailu Hirvikartanolla

Voisit olla kiinnostunut

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

HimosJämsä @ Instagram

HimosJämsä @ Facebook

James Koskisen vapaapäivä hemmottelee: Jameksen toimistolla vietetään torstaina 25.7. hemmottelupäivää. Luvassa erilaisia hemmotteluhoitoja iholle, hiuksille ja mielelle. Mukana myös maukasta teetä ja rentoa yhdessäoloa.
21.07.2019
"Hurmaava miljöö, aitoja ajatuksella valmistettuja herkkuja ja sydämellinen vastaanotto! Iso suositus!" Eikä tuossa paljon liioittelun makua ole, kun astuu sisään Maivian pitoihin ja katselee ympärilleen, näkee pitopöydän ja tapaa paikan kapellimestarin. Maivian pidot on tunnelmallinen vanhan ajan juhlatalo, jossa nyt kesäaikaan tarjoillaan myös keittolounaita. Aarin kokoinen pirtti ja pikkukammarit vetävät yhteensä noin 150 juhlavierasta, mutta pienemälläkin porukalla voi juhlia, pitää konsertteja, kokouksia tai näyttelyitä. Maivian juhlapöytien menut suunnitellaan käyttäen mahdollisimman paljon Längelmäen peltojen ja metsien puhdasta satoa unohtamatta itseleivottuja kuuluisia leipiä. Vielä tänä kesänä on mahdollisuus pistäytyä keittolounaalle, rauhoittua ja nauttia idyllisestä maalaismiljööstä maalaistuvan pöydän ja maittavan ruoan äärellä. https://www.facebook.com/Maivian-Pidot-470096606378823/
21.07.2019
Jameksen mukana on varmasti hauskaa keskiviikkona 24.7. klo 13-16, sillä Jämsän maauimalassa urheillaan jättivälineillä. Tule mukaan pitämään hauskaa!
21.07.2019
Matkailuneuvoja törmäsi mäkiautokisoissa kahteen sporttiseen pikkumieheen. Unto ja Olavi olivat tulleet mummolaan, ja sopivasti aikatauluihin sopi alamäkiajot Ilveslinnalla ennen mökille menoa. Pojilla oli hienot omatkin ajopelit, joita he nostelivat ilmaan kertoen omista voimistaan. Peukku nostettiin mukavalle tapahtumalle.
20.07.2019
Himos-Jämsän alueella sijaitseva Uusi-Yijälän tila tarjoaa sinulle ainutlaatuisen elämyksen päästä maistelemaan luomutilan omia viinejä sekä muita herkkuja. Voit majoittua myös maaseutuhotellissa ja ruokailla ravintola Patapirtissä, joka on tunnettu alueen parhaana ruokapaikkana. Tule tutustumiskäynnille tai pidemmäksi aikaa! Katso lisää: https://bit.ly/2JOqrph
20.07.2019
Jämsänkoskipäivän mäkiautokisat huristeltiin taas tänä vuonna Ilveslinnan kupeessa. Aurinko helli yleisöä ja osanottajia melko kuumasti porottamalla. Voittajakuskit palkittiin ja lisäksi yleisö sai äänestää kisojen hauskinta ja hienointa autoa. Sininen auto voitti hienoimman auton tittelin aivan oikeutetusti ja samoin hauskimman auton hainhampainen punainen menopeli.
20.07.2019
Jämsästä löytyy hienoja pyöräilyreittejä ajettavaksi ja tutkittavaksi erilaisissa luontokohteissa, esimerkiksi Isojärvellä. Himokselle suuntaavat vaativampien reittien perässä maastopyöräilijät. Jämsän alueella onnistuu maastopyörien vuokrauskin, niille jotka eivät vielä ole kokeilleet tuota upeaa lajia. Lue lisää reiteistä ja vuokrauksesta https://www.himosjamsa.fi/tekemista/luontoretkeily/pyoraily/
20.07.2019
James Koskisen vapaapäivä järkkää jälleen: Tiistaina 23.7. on vuorossa maksutonta parkouria Paunun koululla klo 13-16. Toiminta on kaikille avointa ja lapsiperheille sopivaa. Kaikki mukaan!
20.07.2019
20.07.2019
Jämsänkosken markkinoilla on tänään auringonpaisteen lisäksi tarjolla lettuja, makkaroita, korvapuusteja, lakua ja musiikkia. Hyvin väki viihtyy markkinoilla. Julia valitsi markkinaherkukseen mansikkapehmiksen, joka näkyi maistuvan monelle muullekin. Weikka ja Frida vasta miettivät ostoksiaan. Ainakin mansikoita ja lakua oli heillä mielessä. Makoisia molemmat! Pekko päätyi suolaiseen herkkuun: muikkuihin. Varmasti jokaiselle jotakin löytyy markkinahumusta, sillä jos edellisistä ei mikään natsannut, niin illalla ehkä natsaa. Iltaohjelman pääesiintyjä on nimittäin Arttu Wiskari. Konsertin tarjoaa Jämsänkosken Yrittäjät ja se on ilmainen. Sinne jammailemaan!
19.07.2019
Jaa