Kevään merkkejä Himos-Jämsässä

Keväinen Himos-Jämsän seutu sopii erilaisiin yhteisiin hetkiin, joita voidaan muistella vuodesta toiseen

Tahdoit sitten irrottautua arjesta ystävien kanssa juhlien tai retkeillä pienellä porukalla luonnossa, Himos-Jämsän kevät on sinun aikaasi. Pääsiäisloma tai talven vapaat kannattaa valita sijainniltaan helposti lähestyttävässä paikassa – eli keskeisellä paikalla Suomea. Parasta tekemistä Himos-Jämsän alueella on ystäväporukoiden yhteiset mökkiviikonloput, joita voi viettää helposti ilman sen suurempaa syytä. Myös polttarit ja perheen merkkipäivät ovat olleet menestys alueella. Mökkeilyyn voi liittää alueen tapahtumia, aktiviteettejä ja paikallisia palveluita. Alueen pienet ja idylliset putiikit yllättävät positiivisesti matkailijan, jos toisenkin.

Seudun luonto heräilee keväällä myös täyteen kauneuteensa – alueen uljaan maaston vuoksi voit kokea keväällä niin talven kuin kesänkin parhaat puolet. Tutustu alueen luontokohteisiin, pyöräily- tai retkeilyreitteihin. Lisää sykettä kevääseen tuo auki olevat rinteet ja talven viimeiset laskut lasketaan vasta vappuna.

Valitse itse vapaa-aikasi: yhdessäoloa luonnon syleilyssä tai mökkeilyä toiminnan ja sykkeen äärellä.

Tapahtumat

Himos-Jämsän seudulla koet tapahtumien sykettä ympärivuotisesti. Laadukkaita tapahtumia kulttuurin, urheilun tai musiikin ystäville.
Vietä vapaa-aikasi Himos-Jämsän seudulla nauttien tapahtumien sykkeestä.

 

Vuokramökit

Majoitu laadukkaasti mökissä tai hotellissa Himos-Jämsän seudulla. Kokoa ystäväsi ja varatkaa ikimuistinen mökkiloma.

 

Elämyspelit

Liikuntaa, jännitystä, kisailua ja paljon muuta löydät Himos-Jämsän tarjoamista elämyksistä. Tekemistä sisällä tai ulkona ympärivuotisesti. Himos-Jämsän seudulla järjestät helposti polttarit, ohjelmaa illanviettoon tai nostatat yhteishenkeä.

 

Pyöräily

Himos-Jämsän seudulla pyöräily onnistuu ympärivuotisesti. Erilaisia pyöräilyreittejä ja kumpareinen Pumptrack-rata takaavat hauskan tavan haastaa itseään pyöräilyn parissa.

 

Retkeilyreitit

Himos-Jämsän seudulta löytyy erilasia retkeilyreittejä, joiden varsilla voi pysähtyä laavulle, kodalle tai eväitä syömään. Tutustu Isojärven kansallispuistoon tai kokeile polkujuoksua patikkareiteillä.

 

HimosLomat Oy

Avantoseikkailu

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

HimosLomat Oy

Hirvisafari mönkijöillä

McAhon Safarit

Husky safari

Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

HimosLomat Oy

Tutustumiskäynti Uusi-Yijälän tilalla

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

HimosLomat Oy

Melontaretki

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

McAhon Safarit

Kennelvierailu

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot
Liljendahl Maarit Matkailuopas

Maarit Matkailuopas

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

HimosLomat Oy

Patikointi

HimosLomat Oy

Himoksen moottorikelkkasafari

HimosLomat Oy

Bileviikonloppu

HimosLomat Oy

Patajokisafari Mönkijöillä

Voisit olla kiinnostunut

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

HimosJämsä @ Instagram

HimosJämsä @ Facebook

Taidetta tarjolla Kivipankilla!
15.11.2019
Juhlatilat hakusessa? Ei hätää! Himos-Jämsän seudulta löytyy monia upeita paikkoja järjestää vuosisadan juhlat. Esimerkiksi Savion Hovi Jämsänkoskella tarjoaa luonnonhelmassa upeat kokous- ja juhlatilat juuri toiveisiisi. Tutustu tarjontaan Himos-Jämsän sivuilta: https://bit.ly/2NKavaM
15.11.2019
Ja tähän perjantaihin lisää huippu-uutisia! Valtaosa kevätkauden 2020 artististikattauksesta on nyt julkaistu ja liput päräytetty myyntiin!! 🤩🆘 Luvassa ihan mahtavia bileitä mm. Michael Monroen, Erinin, Vesalan, Gettomasan, Steve 'n' Seagullsin sekä Pikku G:n kanssa! Kai sinäkin olet mukana? 😉 Bileviikonloput tulevat online-myyntiin ensi tiistaina 12.11., mutta kiireisimmille niitä on toki tarjolla Himos keskusvaraamosta puhelimen tai sähköpostin kautta varaamalla (puh. 020 711 9200 tai himoslomat@himoslomat.fi). Tsekkaa kaikki julkaistut keikat ➡️ https://himosareena.fi/ohjelmisto/
14.11.2019
Jämsän joulun avausta vietetään 30.11.
13.11.2019
Keski-Suomen Matkailuparlamentin aiheina tänään mm.Matkailun globaalit kuluttajatrendit, digitaalisuus ja kestävä matkailu.
13.11.2019
Joulutunnelmaa Himoksella. 🎅
12.11.2019
Haluatko päästä kokemaan Husky-safarin, mutta et jaksaisi matkustaa Lappiin asti? Tule McAhon safareille Himos-Jämsään! Husky-safarin lisäksi pääset halutessasi leikkimään huskien kanssa kennelvierailulla. Tutustu lisää Himos-Jämsän sivuilta: https://bit.ly/34QhSmY
11.11.2019
05.11.2019
Himoksella tykitetään nyt lunta. Talvi saa tulla. ❄️☃️
04.11.2019
Hotelli Hiisi Hill on elegantti putiikkihotelli Himos-Jämsässä, jossa jokainen huone on sisustettu luontoteemalla. Upea miljöö tarjoaa mahtavan tilaisuuden rentoutua matkallasi. Tervetuloa lomailemaan lyhyelle tai pidemmällekin visiitille! Tutustu lisää: https://bit.ly/2PkJY52
30.10.2019
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn