Kevään merkkejä Himos-Jämsässä

Keväinen Himos-Jämsän seutu sopii erilaisiin yhteisiin hetkiin, joita voidaan muistella vuodesta toiseen

Tahdoit sitten irrottautua arjesta ystävien kanssa juhlien tai retkeillä pienellä porukalla luonnossa, Himos-Jämsän kevät on sinun aikaasi. Pääsiäisloma tai talven vapaat kannattaa valita sijainniltaan helposti lähestyttävässä paikassa – eli keskeisellä paikalla Suomea. Parasta tekemistä Himos-Jämsän alueella on ystäväporukoiden yhteiset mökkiviikonloput, joita voi viettää helposti ilman sen suurempaa syytä. Myös polttarit ja perheen merkkipäivät ovat olleet menestys alueella. Mökkeilyyn voi liittää alueen tapahtumia, aktiviteettejä ja paikallisia palveluita. Alueen pienet ja idylliset putiikit yllättävät positiivisesti matkailijan, jos toisenkin.

Seudun luonto heräilee keväällä myös täyteen kauneuteensa – alueen uljaan maaston vuoksi voit kokea keväällä niin talven kuin kesänkin parhaat puolet. Tutustu alueen luontokohteisiin, pyöräily- tai retkeilyreitteihin. Lisää sykettä kevääseen tuo auki olevat rinteet ja talven viimeiset laskut lasketaan vasta vappuna.

Valitse itse vapaa-aikasi: yhdessäoloa luonnon syleilyssä tai mökkeilyä toiminnan ja sykkeen äärellä.

Tapahtumat

Himos-Jämsän seudulla koet tapahtumien sykettä ympärivuotisesti. Laadukkaita tapahtumia kulttuurin, urheilun tai musiikin ystäville.

Vietä vapaa-aikasi Himos-Jämsän seudulla nauttien tapahtumien sykkeestä.

Himos-Jämsän seudun tapahtumia

Vuokramökit

Majoitu laadukkaasti mökissä tai hotellissa Himos-Jämsän seudulla. Kokoa ystäväsi ja varatkaa ikimuistinen mökkiloma.

Mökkiloma Himos-Jämsän seudulla

Elämyspelit

Liikuntaa, jännitystä, kisailua ja paljon muuta löydät Himos-Jämsän tarjoamista elämyksistä. Tekemistä sisällä tai ulkona ympärivuotisesti. Himos-Jämsän seudulla järjestät helposti polttarit, ohjelmaa illanviettoon tai nostatat yhteishenkeä.

Elämykset Himos-Jämsän seudulla

Pyöräily

Himos-Jämsän seudulla pyöräily onnistuu ympärivuotisesti. Erilaisia pyöräilyreittejä ja kumpareinen Pumptrack-rata takaavat hauskan tavan haastaa itseään pyöräilyn parissa.

Pyöräily Himos-Jämsän seudulla

Retkeilyreitit

Himos-Jämsän seudulta löytyy erilasia retkeilyreittejä, joiden varsilla voi pysähtyä laavulle, kodalle tai eväitä syömään. Tutustu Isojärven kansallispuistoon tai kokeile polkujuoksua patikkareiteillä.

Luontoretkeily Himos-Jämsän seudulla

HimosLomat Oy

ALPPIHIMOS 12, ulko-ja sisäporeallas

HimosLomat Oy

Albatross

HimosLomat Oy

Aaria

HimosLomat Oy

Aurinkopaikka 7

HimosLomat Oy

Ketunkolo 1

HimosLomat Oy

Aamutähti

Himosmajoitus

AAVA 102 m² + parvi, 6-8 henkilöä

HimosLomat Oy

Koivula 18

HimosLomat Oy

Himosputteri 2

Voisit olla kiinnostunut

Ostokset

Jämsäläisiä maukkaita herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä. Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä, mutta kaupungista löytyvät myös suuret kauppaketjut. Paikallisia erikoisuuksia etsivien kannattaa piipahtaa lukuisissa pienemmissä ostospaikoissa - huopaliikkeissä, käsityö- ja erikoismyymälöissä, kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä.

Lue lisää

Hyvinvointi

Irrottaudu arjen hälinästä ja tule viettämään rentouttavaa lomaa. Himos-Jämsän seudulta löydät pehmeät löylyt, piristävät kuntoilumahdollisuudet sekä virkistävät hierojat ja hellät hemmotteluhoidot.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri Sinun lomaasi sopivat palvelut.

Lue lisää

HimosJämsä @ Instagram

HimosJämsä @ Facebook

"Kevyesti palkeilla"-Jämsän Seudun harmonikkapäivä Jämsän äijän aukiolla, Akuliinan terassilla ja Cafe Elosella la 18.5.2019. Kevyttä harmonikkamusiikkia yhdellä istumalla melkein seitsemän tuntia yhteensoittoon lastenkonsertista kansan- ja perinteiseen harmonikkamusiikkiin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Järjestäjinä Jämsän Junioriharmonikat toivovat tekevänsä tästä kivan kesän alun kaikille kaupunkilaisille ihan ilmaiseksi. Myynnissä on junioriharmonikkojen vohveleita, levyjä, makkaroita sekä arpoja, jossa huikeat voitot. Tervetuloa!
10.05.2019
Myös Keski-Suomen ja Jämsän vetovoimatekijöitä ovat puhdas luonto, suomalainen kulttuuri ja aitous!! Matkailuun kannattaa panostaa!
06.05.2019
Takatalvesta huolimatta kevään ja kesän retkiä voi jo suunnitella. Heretyn vanhan savottakämpän "terävässä päässä" eli huoneissa, joissa työnjohto ennen majoittui, on kaksi vuokrattavaa huonetta. Molemmissa huoneissa on kerrossänky, yksi erillissänky ja lisäpatja sekä tyynyt ja peitot neljälle. Yhteiskäytössä on puulämmitteinen sauna piharakennuksessa. Huoneet ovat vuokrattavissa touko-lokakuulle ja hinta on 55 € / vrk / huone. Varaukset: erataival(at)gmail.com, puh. 0445325955 (Minna) ja 044 049 5067 (Vesa). https://www.luontoon.fi/heretynvuokratupa
09.04.2019
Kevät tekee tuloaan Himos-Jämsän seudulla, mutta kurkistetaan vielä millainen talvi meitä on hemmotellut. Kaunista, eikö? 😊
08.04.2019
Juhlista kevään tuloa ja suuntaa Himokselle nauttimaan livemusiikista! 🎵 Evelina ja Antti Ketonen saapuvat Himos Areenalle 5.-6.4. viihdyttämään juhlakansaa. Näitä bileitä ei kannata missata! Varmista pääsysi näille odotetuille keikoille ja osta lippu verkkosivuiltamme. ⤵️ Ps. Muista varata samalla viikonlopuksi myös majoitus Himokselta!
25.03.2019
25.03.2019
20.03.2019
Miltä kuulostaisi keväinen mökkiviikonloppu kavereiden kesken? Poimi talteen Himos-Jämsän seudun vinkit 😎
20.03.2019
Tunniksi toiseen todellisuuteen? Tule kokemaan pakohuonepeli Himokselle! Kerää porukkasi ja vietä tunti, jota et ihan heti unohda!
12.03.2019
Lämpimät onnittelut uusille yrittäjille!
07.03.2019
Jaa