Palvelun kuvaus

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on erittäin tehokas ja turvallinen hoitomuoto kroonisen stressin hoidossa ja vaikuttaa rauhoittavasti autonomiseen hermostoon. 

Hoito auttaa monentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, psyykkisissä ja tunnetason ongelmissa, kroonisessa stressitilassa, autoimmuunihäiriöissä, immuunijärjestelmän heikkouksissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä.

Hoidolla pystytään laukaisemaan kroonistunut sympaattisen hermoston aktivaatiotila, joka voi jäädä päälle esimerkiksi pitkällisen stressin seurauksena tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen jälkeen.

Asentovirheitä korjataan Energeettisellä jäsenkorjauksella. Kehon asentovirheet voidaan todeta mittaamalla, ja ne korjataan tehokkaita energiahoitotekniikoita käyttäen. Hoitotekniikka on turvallinen mutta samalla tehokas, sillä se vapauttaa syvien lihasten kroonisia jännitystiloja, jotka ovat monien asentovirheiden perimmäinen syy.

Tunnepuolen ongelmiin käytämme erityisesti hermostoon vaikuttavia tekniikoita. Hoidoilla ollaan saatu loistavia tuloksia mm. vaikeissa masennuksissa, paniikkihäiriössä, fobioissa ja ahdistuksissa. 

 

Lisätietoa hoitomuodosta ja sen vaikutuksista https://suomenenergiahoitajat.fi/

 

Ajanvarauksia numerosta 0407041539 tai sähköpostilla bmbnaturalhealing@gmail.com

Löydät meidät myös instagrammista @bmbnaturalhealing

 

Kauppiaan tiedot

BMB natural healing
Koivutie 4 A LH 11 , 42300 Jämsänkoski
Y-Tunnus: 3275498-2
p. 0407041539
e. bmbnaturalhealing@gmail.com

Katso myös

A1 Kiinteistöt Oy

Ranta Villa

Lisätiedot
Elon Palo Osk

Eläinkommunikointi

40.00€ Lisätiedot
Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 45.00€ / 2 h Lisätiedot
Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren aktiviteetit

Lisätiedot
Jaa