Palvelun kuvaus

BodyMind Energy Balancing Method -energiahoito on erittäin tehokas ja turvallinen hoitomuoto kroonisen stressin hoidossa ja vaikuttaa rauhoittavasti autonomiseen hermostoon. 

Hoidot auttavat monentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputiloissa, psyykkisissä ja tunnetason ongelmissa, kroonisessa stressitilassa, autoimmuunihäiriöissä, immuunijärjestelmän heikkouksissa, elimellisissä häiriöissä ja kehon asentovirheissä.

Hoidolla pystytään laukaisemaan kroonistunut sympaattisen hermoston aktivaatiotila, joka voi jäädä päälle esimerkiksi pitkällisen stressin seurauksena tai voimakkaan traumaattisen kokemuksen jälkeen.

Asentovirheitä korjataan energeettisellä jäsenkorjauksella. Kehon asentovirheet voidaan todeta mittaamalla, ja ne korjataan tehokkaita energiahoitotekniikoita käyttäen. Hoitotekniikka on turvallinen mutta samalla tehokas, sillä se vapauttaa syvien lihasten kroonisia jännitystiloja, jotka ovat monien asentovirheiden perimmäinen syy.

Tunnepuolen ongelmiin käytämme erityisesti hermostoon vaikuttavia tekniikoita. Hoidoilla ollaan saatu loistavia tuloksia mm. vaikeissa masennuksissa, paniikkihäiriössä, fobioissa ja ahdistuksissa. 

 Lisätietoa energia hoidosta ja sen vaikutuksista löydät www.suomenenergiahoitajat.fi

 

Access bars hoidosta löydät lisätietoa osoitteesta www.accessconsciousness.com

Kraniosakraaliterapia hoidoista löydät lisätietoa osoitteesta www.upledger.fi

Vapaita hoitoaikoja voit tiedustella numerosta 0407041539 tai sähköpostilla bmbnaturalhealing@gmail.com

Löydät meidät myös instagrammista @bmbnaturalhealing

 

Kauppiaan tiedot

BMB natural healing
Koivutie 4 A LH 11 , 42300 Jämsänkoski
Y-Tunnus: 3275498-2
p. 0407041539
e. bmbnaturalhealing@gmail.com

Katso myös

A1 Kiinteistöt Oy

Ranta Villa

Lisätiedot
Maalaishotelli Morva Oy

Morvan Lammenranta

Lisätiedot
Lycky Fish

VENETAKSI

40.00€ Lisätiedot
Jaa