Palvelun kuvaus

Neliöt: 223 m2

Henkilömäärä: 10+7

Makuuhuoneet: 5

Kylpyhuoneet: 2 + 3 wc

Osoite: Vahverontie 15

Pysäköintitilaa jopa 8 autolle.

Loppusiivous sisältyy hintaan

Ajankohdasta riippuen liinavaatteet ja pyyhkeet valmiiksi pedattuina sisältyvät hintaan

Ulkoporeamme lisämaksusta

BestVillas soveltuu niin edustushuvilaksi tai kokouspaikaksi isommille ja pienemmille ryhmille kuin myös lomanviettopaikaksi laatua arvostaville lomailijoille. BestVillas on rakennettu tyylikkääksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi, jossa vietät onnistuneen loman.

Sisääntulokerroksessa on avara olohuone, hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, kolme makuuhuonetta (yksi parivuoteella ja kaksi erillisillä vuoteilla) sekä wc ja suihku. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta (erillisillä vuoteilla), olohuone, saunatilat sekä kulku terassille ja ulkoporealtaalle. Alakerran olohuoneessa on reilut tilat viihtyisään vapaa-ajanviettoon ja vuodesohvat sekä vuodenojatuolit takaavat majoitus mahdollisuuden isommallekin seurueelle. Tilavasta saunasta pääset ihailemaan maisemia alakerran takaterassille. Ulkoporeammeen terassiosio on kokonaan lasitettu, mikä tuo suojaa sateella sekä lisää myös kivasti yksityisyyttä tehden ulkoporeiden nautinnosta täydellisen.

Yläkerran lasitetulla terassilla voi nauttia kesäilloista, etäohjattava ilmalämpöpumppu pitää huolen, että lämpötila pysyy miellyttävänä myös kuumimmilla kesähelteillä ja sähköinen avaimeton lukitus tekee vierailusta huoletonta. Huvilalla käytössä myös matkasänky ja syöttötuoli perheen pienimmälle.

Löydät kävelytäisyydeltä mm. Himoksen laskettelurinteet ja golfkentän, Himos Areenan ravintoloineen sekä patikointi- ja maastopyöräilyreitit.

Tervetuloa lomailemaan BestVillakseen!

Ei tupakointia sisällä huvilassa. Ei juhlia. Lemmikeistä on mahdollista sopia erikseen omistajan kanssa. Ota yhteyttä varaamökki.com -asiakaspalveluun. Päävaraajan ikäraja 24 v.

Huoletonta lomailua Himoksella!

Varaa kotisivuillamme ja kysy myös kokoustarjousta!

Kauppiaan tiedot

Varaamökki.com
Tuomipakkaintie 9, 85100 Kalajoki
Y-Tunnus: 3190900-6
p. 050 543 6605
e. info@varaamokki.com
Verkkosivut

Jaa