Palvelun kuvaus

Action Sports ry

Jämsäläinen Action Sports ry perustettiin 2000-luvun alussa mahdollistamaan ja kehittämään tervehenkistä harrastustoimintaa Lumilautailun, Maastopyöräilyn, Moottoripyöräilyn, Purjelautailun, Leijalautailun, Vesilautailun, Rullalautailun ja Seikkailu- sekä Kiipeilytoiminnan parissa.

Action Sports ry on Suomen Liikunnan ja Urheilun (SLU) sekä Suomen Lumilautaliiton (FSA) virallinen jäsenseura.

Action Sports ry:tä perustamassa oli kolme Jämsäläistä nuorukaista Mika Salminen, Ville Virtanen sekä Johan Lahnamäki, joilla kaikilla on kokemusta näistä eri lajeista sekä tapahtumien järjestämisestä.

Alussa toiminta oli pääosin omassa porukassa harrastamista. Sittemmin kavereiden tiet ovat vieneet eri puolille maailmaa eikä seuratoimintaa ole ollut aikoihin, mutta kesästä 2019 alkaen toiminta on taas aktivoitunut. Uusi sukupolvikin jo tulossa mukaan kuvioihin ja mahdollisuudet toiminnan levittämiseen oman porukan ulkopuolellekin ovat huomattavasti paremmat.

Tiistaina 25.6.2019 seura otti roiman askeleen eteenpäin kun sen toiminnan johtajaksi valittiin tällä hetkellä Hämeenlinnassa asuva pitkän linjan Action Sports -veteraani Sami Kemppainen. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus seuratoiminnasta, kilpailemisesta sekä tapahtumien ja leirien järjestämisestä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Samalla alusta asti seuran toiminnan johtajana toiminut Mika Salminen vaihtoi roolinsa hallituksen puheenjohtajaksi.

Mika Salminen: “Tällaiselle toiminnalle tuntuu todella olevan tilausta Jämsän alueella. Himoksella ei ole ollut Lumilautaseuratoimintaa vuosiin ja kaupungillakin monet nuoret tuntuvat valittavan, että Jämsä olisi tylsä paikka. Hienoa että vanha ystäväni Sami Kemppainen halusi lähteä mukaan tähän projektiin. Toivottavasti saisimme yhteistyökumppaneita niin paljon että pystyisimme palkkaamaan hänet täysipäiväisesti kehittämään ja johtamaan toimintaa. Ja olisihan se ihan loistavaa, jos koko perheellekin löytyisi täältä niin mielekäs kokonaisuus, mikä saisi heidät muuttamaan tänne Jämsän seudulle.”

Sami Kemppainen: “Olen erittäin iloinen näistä ajatuksista nostaa Action Sports ry taas toimintaan sekä todella otettu siitä, että kaverit halusivat minut johtamaan toimintaa ja koordinoimaan sen kehitystä. Sydämelläni on ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonnollisesti tavoitteenamme on auttaa ihmisiä mielekkään harrastustoiminnan lisäksi myös kohti parempaa elämää sen kaikilla osa-alueilla. Vaimoni on sosiaalialan monipuolinen ammattilainen ja olisihan se mielenkiintoista ajatella sitäkin vaihtoehtoa, jos täältä löytyisi mielekästä tekemistä meille molemmille. Luonnollisesti tällainen seuratoiminnan kehittäminen on useamman vuoden projekti, mutta mielenkiinnolla odotan kuinka asiat lähtevät käyntiin. Alkuun aikaa menee perustan luomiseen, yhteistyökumppanien kartoittamiseen sekä uusien ohjaajien löytämiseen sekä kouluttamiseen. Kun perusta on kunnossa, niin mahdollisuudet kestävälle kehitykselle ovat aivan erilaiset, kuin jos vain liian nopeasti koittaisimme saada mahdollisimman paljon toimintaa aikaiseksi.”

www.freetoride.fi, actionsportsry@gmail.com, +358 40 7770078

Kauppiaan tiedot

Action Sports ry
Rekkatie 1, 42300 Jämsänkoski
Y-Tunnus: 3055527-7
p. 0407770078
e. info@freetoride.fi
Verkkosivut

Katso myös

Jaa