Palvelun kuvaus

Särkisaari on Jämsän seurakunnan omistama leiri-ja kurssikeskus. Särkisaari tarjoaa Päijänteen upeissa rantamaisemissa mahdollisuuden moniin eri tilaisuuksiin; edullisen ja rauhallisen yöpymispaikan ja tilat perhejuhlien viettoon. Mahdollisuuksia on juhla- ja kokoustilojen vuokraamisesta aina täyshoitoon saakka. Tiloina löytyy päärakennus ja takkatupa. Yöpyminen tapahtuu 4-6hlö:n majoitushuoneissa. 

Pitopalvelu 

Särkisaaren päärakennuksen sali ja rantasaunan takkatupa soveltuvat juhlatiloksi erilaisille juhlille ja myöskin monelaisiin koulutus- ja kokoustilaisuuksiin. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja pystyy järjestämään monenlaisia juhlia vuosien kokemuksella. Haluamme luoda juhlaan aidon tunnelman sekä tehdä tilaisuudestanne muistorikkaan. Valmistamme herkullisia itse tehtyjä ruokia ja leivonnaisia erilaisiin tilaisuuksiin.  

Historia

Leirikeskuksen päärakennus on arkkitehti Antti Eskelisen suunnittelma ja se on valmistunut vuonna 1978. Majoitustilat ovat valmistuneet vuonna 1978, peruskorjaus ja laajennus on tehty vuosina 1998-1999. Rantasauna valmistui 1993. Saarikirkko valmistui 2001.

Linkistä pääset katsomaan meidän nettisivumme: 

https://www.jamsanseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/sarkisaaren-leirikeskus1

Kauppiaan tiedot

Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus
Särkisaarentie 365, 42100 Jämsä
Y-Tunnus: 1636878-2
p. 0408050045
e. sarkisaari.jamsa@evl.fi
Verkkosivut

Katso myös

Ravintola Rinne

Ravintola Rinne

Lisätiedot
Hirviravintolat Oy

Elämysravintola

Lisätiedot
Eepos Group Oy/Ruotsulan Hovi

Ruotsulan Hovi

Lisätiedot
Himos-Yhtiöt Oy

Laskettelu

Lisätiedot
Jaa