Edellinen
Seuraava

Elämyspelit

Tervetuloa Himos-Jämsän elämyspelien maailmaan! Tarjolla monipuolisia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina niin lomailijoille kuin yritysten virkistyspäiviin ja kaveriporukan illanistujaisiin. Valinnanvaraa on laajasta valikoimasta aktiviteetteja, jotka takaavat unohtumattomia kokemuksia. Kokoa tiimisi ja tule Himos-Jämsään nauttimaan ainutlaatuisista elämyksistä! Valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun ja luo muistoja yhdessä elämyspelien parissa!

 

Willi Länsi Himos

Keilaus

Willin Lännen kahdeksanratainen keilarata sopii hyvin perheille ja porukoille yhteiseksi tekemiseksi. Hohtokeilaus tuo lajiin hieman tunnelmaa ja ehkäpä myös ripauksen jännitystä. 

Golfsimulaattori Himoksella

Himoksen Willissä Lännessä koet golfin iloja vuoden ympäri simulaattori ympäristössä. Harjoittele svingiäsi tai järjestä rento golfturnaus ystävien kesken.

Simulaattorimaailma

Simulaattorimaailma on Suomen monipuolisin racingsimulaattorikeskus Himoksen Willissä Lännessä. Vetonaulana on huikea racingsimulaattorit, joita löytyy niin liikkuvana kuin kiinteänäkin. Simulaattorimaailman huikean Ferrarisaunan ja kokoustilat löydät Jämsän Patalahden tiloista.

Padel

Himoksen Willissä Lännessä pääset nauttimaan myös padelista, joka tarjoaa hauskaa liikuntaa ja sosiaalista yhdessäoloa upeissa maisemissa. Willin Lännen padelkentät ovat varattavissa kaikille, oli sitten kyseessä harrastuspelaaminen, rento ottelu ystävien kesken tai vaikka tiimisi virkistyspäivä.

Joukkuepelejä ja vauhdin hurmaa

Airsoft

Armeijahenkisiä elämyspelejä ryhmille sekä pelitapahtumia, johon voivat osallistua niin harrastajat kuin aloittelijatkin. Jämsän Juokslahdella sijaitsevat metsämaastot ja linnoitukset takaavat loistavat puitteet  Airsoftin pelaamiseen. 

Paintball

Suomen suurin paintball-pelialue löytyy Himos-Jämsästä! Jämsän Paintball tarjoaa parhaat pelit jopa 10 pelikentällä ympärivuotisesti vain 10-15 min päässä Himokselta. 

Rallikyyditys

Jos haluat ihan oikeaa rallin tuntua, rallikyyti aidossa ralliautossa ja oikealla pikataipaleella, niin nyt se on mahdollista. Rallikyydityksiä Himos-Jämsän alueella tarjoavat Simulaattorimaailma ja Kievari Rantapirtti.

Rallirata

Ajaminen tapahtuu monipuolisilla jääradoilla sekä turvallisilla ajoharjoittelualueilla, keskellä suomalaisen ralliautoilu”sydäntä”. Tutustu niin aloittelijalle kuin ammattilaisillekin räätälöityihin ralliohjelmiin!

Edellinen
Seuraava

Voisit olla kiinnostunut

Tekemistä talvella

Himos-Jämsän seudulla on monipuolinen valikoima aktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle sekä myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Kesällä

Himos-Jämsän seutu sopii loistavasti aktiivisen kesäloman viettoon. Kesällä katseet suuntautuvat Himoksen lukuisiin kesätapahtumiin ja luontomatkailuun. Poimi kesävinkit ja yhdistele lomaasi sinulle mieleisiä kesän aktiviteetteja.

Lue lisää

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Jämsässä tapahtuu

"Urkumusiikkia Suomesta ja muualta" -konsertti

03.03.2024

18:00 - 19:15

Koskentie 30b, 42100 Jämsä

Jämsän kirkossa pidettävässä konsertissa konsertoi Markku Heikinheimo (urut). Säveltäjäniminä konsertissa: Merikanto, Rheinberger, Stenius, Karllsson ja Franck. * * * Markku…

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Jaa