Elämyspelit

Himos-Jämsän seutu mahdollistaa elämyspelit jokaisena vuoden aikana. Elämyspelejä löytyy laidasta laitaan jokaiselle lomailijalle, virkistyspäivistä kaveriporukan illanistujaisiin. Tarjolla on mysteerien ratkomista pakohuonepelissä, hurjastelua rallisimulaattorissa sekä hauskoja pelejä paintball- ja airsoft-kentillä. Kerää oma tiimisi kasaan ja lähde kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä!

Pakohuonepeli

Hauskoja elämyksiä mysteerejä ratkoen! Tunnin mittaisessa pakopelissä sinut suljetaan ryhmäsi kanssa huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Huoneessa ratkotaan monenmoisia arvoituksia ja mysteerejä, joissa ryhmältäsi tarvitaan tiimityöskentelyä, loogista päättelykykyä sekä heittäytymistä. Himoksella sijaitseva huonepakopeli sopii hyvin sekä erilaisten tapahtumapäivien että perhelomankin aktiviteetiksi.

Pakopeli WayOut Himos

Simulaattorimaailma

Viihdekeskus Simulaattorimaailmassa otetaan kavereista mittaa. Himoksen vieressä sijaitsevasta Simulaattorimaailmasta löytyy Suomen laajin kattaus racingsimulaattoreita ja Simulaattorimaailman motto kuuluukin ”kaahaa meillä, älä teillä”. Simulaattorimaailmassa jokainen pääsee tuntemaan moottoriurheilun huuman ja armottoman kisailun kavereita vastaan, täysin turvallisesti. Sieltä löytyy myös koukuttavat viihdepelit ampumasimulaatorista karaokeen, ferrarihenkinen saunaosasto ja kokoustilat. Nyt ryhmä kasaan ja lappu lattiaan.

Simulaattorimaailma

 

Himoswing Golfsimulaattorihalli

Jämsän keskustan läheisyydessä sijaitseva 200 neliön idylline simulaattorihalli tarjoaa huikeat mahdollisuudet nauttia golfista ympäri vuoden. Pelattavia kenttiä on yli 200. Innokkaimpien golffarien ei tarvitse pysyä poissa viheriöiltä talvellakaan golfsimulaattori Himoswingin ansiosta.

Himoswing

Airsoft

Armeijahenkisiä elämyspelejä ryhmille sekä pelitapahtumia, johon voivat osallistua niin harrastajat kuin aloittelijatkin. Airsoft on sotapeli, jossa vastustaja eliminoidaan muovi- tai biokuulia käyttävällä airsoft-aseella. Jämsän Juokslahdella sijaitsevat 48 hehtaarin monipuoliset metsämaastot ja linnoitukset takaavat loistavat puitteet pelaamiseen. Lähde kokemaan ikimuistoisia elämyksiä!

Jämsän Airsoft Games

Paintball

Vietä hauska lomapäivä paintball-pelien parissa! Himos-Jämsän seutu tarjoaa parhaat paintball-pelit vuoden ympäri erinomaisilla pelikentillä. Jämsän Alhojärveltä löydät Pohjoismaiden suurimmat paintball-kentät. Jämsän Paintballin kentillä mahtuu pelaamaan useampikin joukkue samanaikaisesti. Tarjolla on monenlaisia värikuulapelitapahtumia, tilauspelejä ryhmille ja kokeilunhaluisille sekä viikkopelejä harrastajille. Loppukesä huipentuu kansainväliseen Suurpeliin, jossa ei värikuulia ja tehosteita säästellä. Kokoa ryhmäsi kasaan ja lähtekää haastamaan toisenne riemukkaissa värikuulapeleissä.

Jämsän Paintball

Voisit olla kiinnostunut

Kesällä

Himos-Jämsän seutu sopii loistavasti aktiivisen kesäloman viettoon. Kesällä katseet suuntautuvat Himoksen lukuisiin kesätapahtumiin ja luontomatkailuun. Himoksen täysimittainen golfkenttä, Wanhan Witosen melontareitti, kalaisat vedet ja lumoava luonto luovat leppoisan loman lähellä palveluja. Poimi kesävinkit ja yhdistele lomaasi sinulle mieleisiä kesäaktiviteetteja.

Lue lisää

Talvella

Himos-Jämsän seutu tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja. Talvisin voit nauttia kauniista Keski-Suomen maisemista laskettelun, moottorikelkkailun tai esimerkiksi koiravaljakkoajelun parissa. Itsessään jo mahtavat maisemat ovat hyvä syy valita Jämsä talviloman kohteeksi, mutta ottamalla aikaa myös aktiviteeteille saat taatusti kaiken irti lomasta. Tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Lue lisää

Ryhmille

Porukalla viihtymään Jämsään? Hemmottelua tai hurvittelua koko ryhmälle? Sopivat tilat juhliin tai kokouksiin? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille - tutustu tarjontaan!

Lue lisää
Jaa