Kesäaktiviteetit

Himos-Jämsän seutu sopii loistavasti aktiivisen kesäloman viettoon. Kesällä katseet suuntautuvat Himoksen lukuisiin kesätapahtumiin ja luontomatkailuun. Himoksen täysimittainen golfkenttä, Wanhan Witosen melontareitti, kalaisat vedet ja lumoava luonto luovat leppoisan loman lähellä palveluja. Poimi kesävinkit ja yhdistele lomaasi sinulle mieleisiä kesäaktiviteetteja.

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat melonnan ystäville parastaan. Kirkkaissa vesistöissä ja kauniissa maisemissa kelpaa lähteä melomaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen luonnon parhaimmistosta.

Kesäloma Himoksella

Himoksella riittää tekemistä koko perheelle. Tutustu Himoksen laajaan majoitusvalikoimaan, patikkareitteihin, paikallisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin Himos-Jämsän alueella!

 

Pyöräily

Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Himos-Jämsän seudulla luonnistuu niin retkipyöräily kuin maastopyöräily. Polkupyörien vuokraus on mahdollista Himos Centerin vastaanotosta.

 

Vesille

Järvi-Suomen vesistöt kutsuvat nauttimaan kesälomasta Jämsässä huaskojen vesiaktiviteettien, kastamisen, rentouttavan rantapäivän tai leppoisan veneilyn merkeissä.

Golf

Vaihtelevat väylät ja vehreät viheriöt kutsuvat tutustumaan Himoksen golfkenttään . Himoksen täysimittainen, PAR 72 -kenttä tarjoaa haastetta sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Vaihtelevat korkeuserot mahdollistavat pelaamisen monipuolisessa maastossa, josta avautuu hulppeat näkymät Himoksen rinteille.

Frisbeegolf

Lennokkaita frisbeekaaria ja reippailua raikkaassa ulkoilmassa. Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita ilmaisia frisbeegolfratoja, joista löytyy haastetta myös melko vaativaan makuun. Frisbeegolf sopii loistavasti kesälomapäivien ohjelmaksi, sillä laji sopeutuu isommalle ja pienemmälle porukalle sekä myös lapsiperheille.

 

Mönkijäajelut

Jämsästä löytyy tekemistä hurinan ja vauhdin ystäville. Himos Safareiden järjestämät ohjatut mönkijäsafarit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Himoksen jylhissä maisemissa. Mönkijäsafareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa. Halutessasi saat vuokrattua mönkijän myös omaan käyttöön ja lähteä omatoimiselle ajelulle. Hyppää mönkijän kyytiin ja lähde tutustumaan Himoksen mahtaviin maastoihin.

Uinti

Vietä lomapäiväsi polskien! Himos-Jämsän seudun uimarannat sekä paikallinen uimahalli tarjoavat loistavat uintimahdollisuudet isommille ja pienemmille vesipedoille. Jämsä sijaitsee keskellä ihaninta Järvi-Suomea. Kesällä pääset nauttimaan rantaelämästä seudun lukuisilla uimarannoilla. Jämsän paikallisessa uimahallissa polskitaan vuoden ympäri.

HimosLomat Oy

Savusauna Saunakylässä

HimosLomat Oy

Areenan 3-kamppailu

McAhon Safarit

Kennelvierailu

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Elämysravintola

HimosLomat Oy

Eräruokaa luonnossa

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Melonta

Alk. 40.00€ / 2 h Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Simulaattorimaailma

Liljendahl Maarit Matkailuopas

Kulttuuria ja Kulinarismia, opastettu kierros ryhmille

HimosLomat Oy

Hirvisafari mönkijöillä

HimosLomat Oy

Hirviesittely Hirvikartanolla

HimosLomat Oy

Melonta tai SUP-lautailu

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Koti-ja eläinpalvelu Nurmolandia

Hirviravintolat Oy, Bistro & Pub Hilpeä Hirvi

Catering-palvelut

Eräopaspalvelu Talvi T:mi

Aistien polku – tarinoita luonnosta

40.00€ / 4 h Lisätiedot
HimosLomat Oy

Patajokisafari Mönkijöillä

Himos Trail

Himos Trail-polkujuoksuelämys 2019

Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

HimosLomat Oy

Golfia Vesirangella

HimosLomat Oy

Melontaretki

Voisit olla kiinnostunut

Luontoretkeily

Lumoava luonto, mahtavat maastot ja välkehtivät vesistöt – Jämsän seutu tarjoaa monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Himos, Päijänne ja Isojärven kansallispuisto kutsuvat matkailijoita nauttimaan Järvi-Suomen luonnon kauneudesta.

Lue lisää

Lapsille

Suomen sydämestä tekemistä löytävät myös perheen pienimmät – Jämsä tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille. Lasten kesäsuosikiksi on noussut lasten liikennepuisto, eläinten ystävien suunnistaessa Hirvikartanon hirvitarhalle tai kotieläinpuistoon. Vesileikeistä nauttivat pääsevät polskimaan uimahalliin tai uimarannalle. Talvella Himoksen laskettelurinteillä järjestetään runsaasti lapsille suunnattua oheisohjelmaa.

Lue lisää

Ryhmille

Porukalla viihtymään Jämsään? Hemmottelua tai hurvittelua koko ryhmälle? Sopivat tilat juhliin tai kokouksiin? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille - tutustu tarjontaan!

Lue lisää
Jaa

Verkkosivuston asiakaskokemus

Palautteesi on meille tärkeää. Täyttämällä asiakaskokemuskyselymme voit auttaa meitä parantamaan sivustoamme. Kyselyn täyttäminen vie vain hetken. Kiitos!

 

Vastaa asiakaskokemuskyselyyn