Edellinen
Seuraava

Kesällä

 

Himos-Jämsän seutu sopii loistavasti aktiivisen kesäloman viettoon. Kesällä katseet suuntautuvat Himoksen kesätapahtumiin ja luontomatkailuun. Himoksen täysimittainen golfkenttä, Wanhan Witosen melontareitti, kalaisat vedet ja kaunis luonto luovat edellytykset rentouttavan loman viettoon palveluiden lähellä. Poimi kesävinkit ja yhdistele lomaasi mieleisiä kesäaktiviteetteja. Himos-Jämsään kannattaa jäädä pidemmäksi aikaa, koska Jämsä jää sydämeen!

 

 

Saunakylä

Saunakylä tarjoaa ainutlaatuisen matkan suomalaisen saunan kiehtovaan historiaan ja autenttiseen saunaelämykseen. Saunakylä sijaitsee vain reilun 5 minuutin ajomatkan päässä Himokselta ja 12 kilometrin etäisyydellä Jämsän keskustasta. Jämsä Sauna Day 5.6.2024!

Nuotio ikoniLuontoretkeily

Himos-Jämsän alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luontoretkeilyyn. Vuokraa pyörä ja tutustu alueen luontonähtävyyksiin, pelaa frisbeegolfia tai bongaa lintuja lintorneissa tai lähde vaikkapa melomaan. 

Golf

Himoksen täysimittainen golfkenttä tarjoaa haastetta sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Vaihtelevat korkeuserot mahdollistavat pelaamisen monipuolisessa maastossa, josta avautuu hulppeat näkymät Himoksen rinteille.

Mönkijäajelut

Himos-Jämsä tarjoaa vauhdin hurmaa rakastaville mönkijän kyydissä unohtumattoman elämyksen kauniissa maastossa! Vuokraa mönkijä ja lähde omatoimiselle seikkailulle alueen upeisiin maisemiin.

 

Nuoriso ikoniKesäpuuha lapsille

Tervetuloa Himos-Jämsään, jossa seikkaillaan iloisen kesäpuuhan parissa! Katso mitä kaikkea kivaa kesäpuuhaa tarjoaa lapsille ja lapsenmielisille.

Ryhmille

Haluaisitko tulla nauttimaan Himos-Jämsästä ryhmänä? Tarvitsetko tauon arjesta hemmottelua varten tai aktiviteettien merkeissä? Etsitkö kenties sopivaa tilaa polttareille, juhlaan tai kokousta varten tai sopivaa majoitusta – Kaikki tämä löytyy Himos-Jämsästä!

näe ikoniNähtävää

Himos-Jämsässä on paljon nähtävää kesällä. Galleria kivipankissa pyöriin vaihtuvien taidenäyttelyiden lisäksi Kansainvälinen huopanäyttely. Monet museot ja kesäteatteri avautuvat kesällä. Kesäisenä päivänä luontokohteet ovat parhaimmillaan auringon paistaessa puiden oksien lomasta. Ja muuten, oletko koskaan pussannut oikeaa hirveä? 

Tapahtumat ikoniTapahtumat

Himos-Jämsässä järjestetään runsaasti tapahtumia, jotka sopivat niin perheille, ystäväporukoille kuin aktiivilomailijoillekin. Viikonloppuisin voit nauttia teatteriesityksistä, taidenäyttelyistä, elokuvista ja urheilutapahtumista. Lisäksi alueen konsertit saavat sydämen sykkimään ja jalat vipattamaan.

Uimahalli ikoniMaauimala

Maauimalan alue tarjoaa loistavan ajanviettopaikan kesäpäivään. Alueella on hiekkaranta ja aurinkoterassi jossa voit nauttia kesäpäivän lämmöstä ja pulahtaa uimaan. Maauimalan alueella on pelikenttiä, Bukk Off Ice-harjoittelurata, Pumptrack sekä skeittiparkki.

Vesiaktiviteetit

Himos-Jämsän kalaiset vedet sekä aurinkoiset uimarannat tarjoavat loistavat puitteet kesäpäivän viettoon. Voit nauttia hauskoista vesiaktiviteeteista, liplattavista laineista veneilyn merkeissä tai suunnata melontaretkelle kauniina kesäpäivänä.

Padel

Padelin pelaaminen onnistuu Himos-Jämsässä kesät ja talvet. Padel-kenttiä on kaupungin keskustassa ja Himoksella.

Liikunta ikoniUrheilukentät

Jämsän kaupungin ulkoliikuntapaikkoja voi varata maksua vastaan omaan käyttöön Timmi tilausjärjestelmän kautta. Ulkoliikuntapaikoista löydät urheilukenttien lisäksi kuntoratoja, beach volley-kenttiä ja tenniskenttiä.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Liikenneyhteydet

Jämsä sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen länsirannalla, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia. Jämsään on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän, Tampereen ja Lahden suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä.

Lue lisää

Jämsän MLL Leikkipuisto treffit

05.06.2024 - 31.07.2024

Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Jämsän MLL järjestää koko perheelle suunnatut Leikkipuisto treffit, Jämsän Liikennepuiston leikkipuistossa seuraavina päivinä klo.17.00-19:00 5.6.2024 19.6.2024 3.7.2024 17.7.2024 31.7.2024 Tapahtumaa…

HIMOS JUHANNUS 2024 - 3 PÄIVÄÄ K-18

20.06.2024

00:00 - 02:00

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Himos Juhannus Suomen suurin juhannusfestivaali bailataan taas ensi vuonna Himoksella 20.-22.6.! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman nettisivuja…

HIMOS JUHANNUS 2024 - 3 PÄIVÄÄ VIP K-18

20.06.2024

00:01 - 02:01

Himos Park, Länsi-Himoksentie 4, 42100 JÄMSÄ

Himos Juhannus Suomen suurin juhannusfestivaali bailataan taas ensi vuonna Himoksella 20.-22.6.! Ensimmäiset artistit tullaan julkaisemaan syksyllä 2023. Seuraa tapahtuman nettisivuja…

Jaa