Edellinen
Seuraava

Kesällä

 

Himos-Jämsän seutu sopii loistavasti aktiivisen kesäloman viettoon. Kesällä katseet suuntautuvat Himoksen kesätapahtumiin ja luontomatkailuun. Himoksen täysimittainen golfkenttä, Wanhan Witosen melontareitti, kalaisat vedet ja kaunis luonto luovat edellytykset rentouttavan loman viettoon palveluiden lähellä. Poimi kesävinkit ja yhdistele lomaasi mieleisiä kesäaktiviteetteja. Himos-Jämsään kannattaa jäädä pidemmäksi aikaa, koska Jämsä jää sydämeen!

 

 

Eläimet

Ihastuttavat eläimet toivottavat sinut tervetulleeksi Himos-Jämsään! Lähiseudulla on myös Haanpään alpakkatila reilun 20 km päässä Jämsästä sekä Kuhmoisista Nihtilän tilan kotieläinpiha.

Frisbeegolf

Himos-Jämsän seudulla sijaitsee useita frisbeegolfratoja, joista löytyy haastetta myös vaativaan makuun, useimmat frisbeegolfradat oavt ilmaisia ja käytettävissä milloin vain.

Golf

Himoksen täysimittainen golfkenttä tarjoaa haastetta sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille. Vaihtelevat korkeuserot mahdollistavat pelaamisen monipuolisessa maastossa, josta avautuu hulppeat näkymät Himoksen rinteille.

Himoksen kesän viikko-ohjelma

HimosLomat tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Varaa lomaohjelmasi helposti viikko-ohjelmasta etukäteen!

 

Lapsille

Parasta on muistot, jotka jäävät elämään aina lapsuuden jälkeen. Tutustu yhteisiin seikkailuihin, jotka takaavat, että Himos-Jämsän seutu jää mukaviin lapsuusmuistoihin.

Luontoretkeily

Himos-Jämsän seudulla on monipuolisia elämyksiä luonnossa liikkujalle. Lumoava luonto, mahtavat maastot ja välkehtivät vesistöt saavat mielen rauhoittumaan. Tule luontoretkeilemään Himos-Jämsään!

 

Maauimala

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Kesähelteillä voit pulahtaa uimaan ja viettämään aikaa puiston nurmialueilla aurinkoa ottaen ja eväistä nauttien. 

Melonta

Keski-Suomen vesistöt tarjoavat upeat mahdollisuudet melonnasta kiinnostuneille. Kirkkaissa vesistöissä ja kauniissa maisemissa kelpaa lähteä melomaan. Himos-Jämsän seudulta löydät lukuisia loistavia melontareittejä, joiden varrella pääset nauttimaan Keski-Suomen kauniista luonnosta.

Nähtävää

Himos-Jämsässä on paljon nähtävää kesällä. Galleria kivipankissa pyöriin vaihtuvien taidenäyttelyiden lisäksi Kansainvälinen huopanäyttely. Monet museot ja kesäteatteri avautuvat kesällä. Kesäisenä päivänä luontokohteet ovat parhaimmillaan auringon paistaessa puiden oksien lomasta. Ja muuten, oletko koskaan pussannut oikeaa hirveä? 

Padel

Meksikosta peräisin oleva Padel on sosiaalinen mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat sekoitus tennistä ja squashia. Himos-Jämsän alueella on Padel-kenttiä Himoksella ja Jämsän keskustassa.

 

Pyöräily

Pyörällä pääset nopeasti ja kätevästi paikasta toiseen, tai voit lähteä pidemmälle retkelle nauttien kauniista maisemista matkan varrella. Vapaa-aika ikoni

Ryhmille

Haluaisitko tulla nauttimaan Himos-Jämsästä ryhmänä? Tarvitsetko tauon arjesta hemmottelua varten tai aktiviteettien merkeissä? Etsitkö sopivaa tilaa juhlaa tai kokousta varten? Himos-Jämsän seutu tarjoaa elämyksiä ja palveluita eri ikäisille ja -kokoisille ryhmille.

Saunakylä

Saunakylä on matka suomalaisen saunan vuosisataiseen historiaan ja aitoon saunaelämykseen. Reilun 5 minuutin ajomatkan päässä Himokselta ja 12 km päässä Jämsän keskustasta sijaitsevassa Saunakylässä kävijä pääsee tutustumaan maailman laajimpaan suomalaisten savusaunojen kokoelmaan.

Uinti

Himos-Jämsän  uimarannoilla ja paikallisessa uimahallissa on loistavat uintimahdollisuudet isommille ja pienemmille vesipedoille. Kesällä voi nauttia rantaelämästä seudun lukuisilla uimarannoilla.

Urheilukentät

Jämsän kaupungin ulkoliikuntapaikkoja voi varata maksua vastaan omaan käyttöön Timmi tilausjärjestelmän kautta. Ulkoliikuntapaikoista löydät urheilukenttien lisäksi kuntoratoja, beach volley-kenttiä ja tenniskenttiä.

Vesille

Järvi-Suomen vesistöt kutsuvat nauttimaan kesälomasta Jämsässä hauskojen vesiaktiviteettien merkeissä.

Voisit olla kiinnostunut

Majoitus Himos-Jämsä

Himos-Jämsän seudulla voit majoittua mukavasti ja lomailla pidemmänkin aikaa. Idyllisissä maaseutukohteissa arjen aherrus unohtuu ja mieli lepää. Himoksen matkailukeskus tarjoaa runsaasti tasokkaita lomamökkejä aivan laskettelukeskuksen, golfkentän ja kesän huipputapahtumien kupeesta.

Lue lisää

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Liikenneyhteydet

Jämsä sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen länsirannalla, lähellä Etelä-Suomen isoja kaupunkikeskuksia. Jämsään on hyvät liikenneyhteydet. Maantieliikenne Jyväskylän, Tampereen ja Lahden suunnasta kohtaa Jämsässä valtateiden 9 ja 24 risteyksessä.

Lue lisää

Jokvarren kylien näyttely

04.03.2024 - 28.03.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Jokvarren kylien näyttely on esillä Jämsän pääkirjastossa 4.-28.3. Mukana on valokuvia, palkintoja sekä kunniakirjoja kirjaston näyttelyseinällä ja vitriineissä. Yhdistys esittelee…

Hiihdä Pykälään

19.02.2024 - 03.03.2024

Jämsän Laturetkeilijät ry, Pykäläntie 94, 42100 Jämsä

Kerää hiihtokampanjaleimoja. Kortit ja leimat Pykälän majasta. Tauko-ostokset käteisellä. Tervetuloa

Digiopastus

08.01.2024 - 27.05.2024

Jämsän pääkirjasto, Keskuskatu 2, 42100 Jämsä

Digiopastus jatkuu! Maanantaisin klo 15-16 on tarjolla ilman ajanvarausta maksutonta digiopastusta Jämsän pääkirjaston monitoimitilassa. Digiopastus jatkuu myös keväällä pääkirjaston hiljaisessa…

Jaa