Mönkijäajelut

Jämsästä löytyy tekemistä hurinan ja vauhdin ystäville. Himoksella järjestetään ohjattuja mönkijäsafarit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä Himoksen jylhissä maisemissa. Mönkijäsafareilla kierrellään lähiseudun maastoja ja koetaan vauhdin hurmaa. Halutessasi saat vuokrattua mönkijän myös omaan käyttöön ja lähteä omatoimiselle ajelulle. Hyppää mönkijän kyytiin ja lähde tutustumaan Himoksen mahtaviin maastoihin.

Mönkijäsafarit

Himos Safarit järjestävät ainutlaatuisia mönkijäsafareita, jossa pääset huristelemaan mönkijällä oppaan ohjaamana. Himos Safarilla mönkijäsafarivaihtoehtoja on useampia. Halutessasi pääset kiertelemään lähimaastoja, kurvailemaan Himoksen rinteiden taakse metsäpolkuja pitkin tai tutustumaan Hirvikartanon maille myös LomaHimoksen mukana. Mönkijäsafari sisältää safarioppaan palvelut sekä tarvittavat ajovarusteet. Seikkailupäivä mönkijäsafarilla jää takuulla mieleen myös ensikertalaiselle. Koskenpäällä mönkijösafareita järjestää Kievari Rantapirtti.

Mönkijävuokraus

Himokselta saat halutessasi vuokrattua helposti mönkijän myös omaan käyttöön. Voit lähteä omatoimisesti tutustumaan Himoksen lähimaastoihin ja huristella metsäpolkuja pitkin. Mönkijän vuokrauksen yhteydessä saat tarkemmat mönkijäreittikartat ja ohjeistukset mönkijällä ajeluun. Voit tutustua jo etukäteen mönkijävuokrauksen hintoihin ja ohjeisiin Himos Safareiden sivulla.

HimosLomat Oy

Patajokisafari Mönkijöillä

HimosLomat Oy

Hirvisafari

Voisit olla kiinnostunut

Moottorikelkkailu

Vauhdin hurmaa parhaimmillaan. Moottorikelkkailua voit joko kokeilla ohjatulla safarilla, tai jos omaat vaadittavan ajokortin, niin pääset matkaan myös itsenäisesti. Himos-Jämsän alueella kulkee laaja moottorikelkkareitti, jota pitkin huristellessa pääset ihailemaan hohtavien hankien kauniita maisemia.

Lue lisää

Pyöräily

Pyöräillen halki kauniin kaupungin, sykähdyttävien luontokohteiden ja Himoksen mäkisten maastojen. Himos-Jämsän alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn. Pyörällä pääset nopeasti ja kätevästi paikasta toiseen, tai voit lähteä pidemmälle retkelle esimerkiksi maastopyörällä. Himos-Jämsän seudulla luonnistuu niin retkipyöräily kuin maastopyöräily. Jämsän alueella luonnistuu näppärästi myös polkupyörien sekä maastopyörien vuokraus.

Lue lisää

Koiravaljakot

Himos-Jämsän seudulta löydät Suomen eteläisimmät huskytilat koiravaljakkosafareineen. Koiravaljakkoajelut ovat yksi Jämsän suosituimmista loma-aktiviteeteista. Voit peuhata koirien kanssa huskytilalla, tehdä pienen peltopyrähdyksen, istua itse kyytiläisenä ja antaa koirien viedä tai opetella itse ohjastamaan. Lähde luomaan unohtumattomia muistoja hellyttävien huskien kanssa!

Lue lisää
Jaa