Palvelun kuvaus

Kodikas v. 2014 valmistunut paritalohuvila arvostetulla Golf Resort -alueella, jossa on yhtenäinen olohuone-tupa-avokeittiö, 3 makuuhuonetta, sauna, KPH, 2 x WC ja iso ulkoterassi ulkoporealtaalla.

Olohuoneessa on myös varaava takka, pöytäryhmä ruokailuun, tilava sohva ja iso taulu-TV, jossa myös Chromecast -mediatoistin.

Makuutilat:

Alakerran makuuhuoneessa on kaksi vuodetta. Alakerrassa on myös pesuhuone, jossa WC, sauna (sähkölämmitteinen kiuas). Sauna tarjoaa oivan paikan rentoutumiseen, lauteiden alle on asennettu kaiuttimet musiikin ja oman median kuuntelua varten, kytkettävissä bluetooth:lla kaikilla toistavilla laitteilla kylpyhuoneessa olevaan vahvistimeen.

Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, joissa on molemmissa kaksi vuodetta. Lisäksi yläkerrassa on erillinen WC.

Kaikissa makuuhuoneissa on sälekaihtimet, lisäksi alakerran makuuhuoneessa ja yläkerran toisessa makuuhuoneessa myös pimennysverhot. Asunnon lämmitysmuoto on maalämpö, jonka ansiosta asunnossa on mukavan tasainen ja vesikiertoinen lattialämmitys, jota ohjataan huonekohtaisilla termostaateilla.

Huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto, joka takaa puhtaan ja raikkaan sisäilman ja siinä on myös mukava viilennystoiminto (ei tosin vastaa ILP -viilennystä). Käytettävissä on pienelle lomailijalle matkasänky, patja ja syöttötuoli, sekä wc -istuin – koko paketti erillismaksusta.

Autokatos / ulkovarasto:

Asunnon autokatoksen yhteydessä on auton lämmityspistorasia, sekä latauspiste sähkö- ja hybridiautoille (1 -vaiheinen, latausteho: 2,3 kW, type 2 -pistoke). Sähköauton lataus on mahdollista lisämaksusta.

Huoneistoon kuuluu myös ulkovarasto, jossa voi säilyttää takkapuita, matkalaukkuja sekä suksia.

Ulkoterassi:

Isolla ulkoterassilla on käytettävissä myös täysikokoinen ja helppokäyttöinen sähkögrilli, iso ruokailupöytä ja tuolit 6:lle. Grillin jatkojohto grillin pressun alla alatilassa. Tuolien pehmusteet OH:n TV:n alla olevan valkoisen senkin ovien takana.

Myös erikseen ja etukäteen varattavissa oleva ulkoporeallas on tyylikkäästi maisemoitu ja kiinteänä osana ulkoterassia.

Huvilan varauskalenteri ja varaukset tästä:

https://www.lomarengas.fi/mokit/jamsa-golfarinkunnas-7b-16977

Kauppiaan tiedot

Golfarinkunnas 7B
Golfarinkunnas 6-7, 42100 Himos, Jämsä
Y-Tunnus: 1713770-8
p. +358400291118
e. himoksen_seiska_b@elisanet.fi
Verkkosivut

Jaa