Kauppias / HimosLomat Oy

Villa Vallaton 1

95 m², 6 hlöä, hintaryhmä 6 Vuonna 2008 valmistunut tasokas paritalo HimosYkkösen mökkialueella, lähellä kaikkia palveluita. Mökin terassilta ja porealtaasta voit ihastella valaistuja rinteitä. Mökissä on tupakeittiö ja kolme makuuhuonetta.

Palvelun kuvaus

95 m², 6 hlöä, hintaryhmä 6

Helmikuussa 2008 valmistunut paritalolomahuoneisto uudella, suositulla HimosYkkösen mökkialueella. Näissä huoneistoissa olet keskellä Himoksen palveluita, Himos Hotelliin, Himos Areenalle ja Länsi-Rinteille lyhyt kävelymatka. Isoista ikkunoista voit talvella nauttia upeista näkymistä valaistuille rinteille.

Huoneisto on kolmessa kerroksessa, mikä antaa hyvät tilat loman tai kokouksen viettoon.
Sisääntulokerroksessa on viihtyisä tupa, jossa keittiönurkkaus sekä erillinen wc. Lisäksi tässä kerroksessa on aukaistava väliovi, jolla huoneistot saadaan yhdistettyä isoksi huoneistoksi, esimerkiksi kokousta tai juhlia varten.

Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä sänkyä. Kaikkiin kerroksiin pääset koko huoneiston korkeudelta meneviä kierreportaita pitkin.

Alakerrassa on pieni oleskelutila, yksi makuuhuone, jossa kaksi erillistä sänkyä sekä sauna- ja pesutilat ja erillinen vessa.

Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa.
Sesonkiaikoina porealtaan käyttömaksu lisätään automaattisesti kaikkiin varauksiin.

Mökin varustus:

Jääkaappi/pakastin, astiasto, liesi/uuni, mikrouuni, astianpesukone, siivousvälineet, TV, dvd-soitin, wlan-yhteys, takka, kaasugrilli (käytössä kesä- ja syysaikaan), sauna, ulkoporeallas, ilmalämpöpumppu.

Mökeissä on peitteet ja tyynyt. Lakanat ja pyyhkeet voi tilata tarvittaessa HimosLomilta.

Etäisyydet:

HimosCenter vastaanotto 0,4 km
Himos Ravintolat/Himos Hotelli 0,5 km
Himos Areena 0,5 km
Himos Kauppa 0,4 km
Länsi-Rinteet 0,6 km
Pohjois-Rinteet 2,5 km
Golf 0,6 km

Mökkialueen kartta

Perustiedot

Vuodepaikkojen määrä
6

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
p. 020 711 9200
e. himoslomat@himoslomat.fi
Verkkosivut

Katso myös

Jaa