Palvelun kuvaus

Riippumattovaellus Isojärvellä kansallispuistossa

 

Häiritseekö naapurin kuorsaus tai kivet ja männynkävyt retkelläsi? Riippumatossa voit nukkua yksilöllisesti ja mukavasti luonnon keskellä omassa rauhassa, mutta ryhmän tuomassa turvassa. Riippumatto on kevyt kantaa mukana ja varustettuna hyttyssuojalla ja katospressulla. Näin saat mukavat ja rauhalliset yöunet kelistä riippumatta.

Isojärven kansallispuiston mahtavissa maisemissa ja viitoitetuilla poluilla sekä keho että mieli lepää. Aistien kautta havainnoidaan ympäröivää luontoa ja samalla se lisää läsnäoloa, mikä vahvistaa hetkien merkityksellisyyttä. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että luonnossa liikkuminen parantaa mielialaa, lievittää stressiä ja kohentaa fyysistä hyvinvointia.  Lähde siis mukaan ja karkota arkihuolet luontoon!

Vaelluksen kesto on 24 tuntia ja henkilöhinta 99 euroa. Vaellukselle voi osallistua vähintään kuusi ja enintään 14 retkeilijää.
Tuote sisältää eräoppaan palvelut, alv:n, riippumaton tarvikkeineen, nokipannukahvit ja retkieväät sekä ruokailut.

 

Asiakkaalla tulee olla oma vaellukseen soveltuva vaatetus ja jalkineet sekä rinkka, makuupussi ja juotavaa sekä suositellaan omaa vakuutusta. Saapuminen tapahtuu omalla autolla Isojärvelle Heretyn parkkialueelle. Eri tilauksesta on mahdollisuus järjestää kulku esim. Jämsästä tai Himokselta tilataksilla tai linja-autolla vaelluksen lähtöpaikalle.

Tuotteeseen voidaan yhdistää eri tilauksesta muitakin Eräopaspalvelu Talven tuotteita, kuten melonta Isojärvellä. Riippumattovaellus voidaan toteuttaa myös muualla.

Lisätietoja löytyy www.luontoon.fi/isojarvi

Perustiedot

Osoite
Meingintie 63, 42100 Jämsä
Verkkosivut

Kauppiaan tiedot

Eräopaspalvelu Talvi T:mi
Meiningintie 63, 42100 Jämsä
Y-Tunnus: 1155917-6
p. +358451100145
e. eraopaspalvelutalvi@gmail.com
Verkkosivut

Katso myös

Liljendahl Maarit Matkailuopas

HuippuHuopaa; Huopareitti tai Huopapolku

248.00€ / 6 h Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Vauhtipolttarit

340.00€ / 2 h Lisätiedot
Simulaattorimaailma.fi

Action rallikyyditys

250.00€ / min Lisätiedot
Särkisaaren leiri- ja kurssikeskus

Särkisaaren aktiviteetit

Lisätiedot
Jaa