Palvelun kuvaus

HimosHotellin päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 3 hengen huone, jossa on kolme erillistä vuodetta, televisio, jääkaappi, vedenekeitin, wc ja suihku. Huoneessa on ainoastaan kattoikkuna, eikä lainkaan maisemaikkunaa.

Majoitushinta ei sisällä aamiaista. Aamiainen on tarjolla tiettyina sesonkiaikoina, jolloin sen voi ostaa lisämaksusta. Aamiaisen saatavuuden voit tarkistaa täältä.

Huomioitavaa:

Huoneessa ei ole ilmastointia eikä avattavaa ikkunaa.

Hotellimajoittujien vastaanottopalvelut ovat Himos Centerissä, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä Himos hotellista.

Yleiset saunat sijaitsevat päärakennuksen alakerrassa ja ovat lämpiminä perjantaina ja lauantaina klo 18-21. Muina aikoina voit lämmittää saunat omatoimisesti.

Hotellin asukkaille on oma pysäköinti hotellin läheisyydessä. Pysäköinti on maksutonta. Pysäköinnissä ei ole lämmityspistokkeita eikä mahdollisuutta sähköauton lataukseen.

Himos Hotelli

Himos Hotellissa on kaksi rakennusta: päärakennus ja Rantakammari. Päärakennuksessa on kahden ja kolmen hengen hotellihuoneita ja edullisia hostellihuoneita. Tupa kitchen & bar palvelee Himos Hotellin sisääntulokerroksessa, ravintolan aukioloajat löydät täältä.

Ravintolatiloissa, aulatiloissa sekä suurimmassa osassa hotellihuoneita toimii wlan-yhteys. Hotellirakennuksissa ei ole suksien säilytys- tai huoltotilaa.

Alueen kartta

Perustiedot

Vuodepaikkojen määrä
3

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
p. 020 711 9200
e. himoslomat@himoslomat.fi
Verkkosivut

Jaa