Palvelun kuvaus

104 m² + kammi 10 m², 4 mh, 8 hlöä

Upea vuonna 2017 valmistunut yksittäinen huvila Himos Golfin mökkialueella. Huvilan sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja, ja se tarjoaa viihtyisät ja tilavat puitteet niin perhelomailuun kun yritysryhmienkin käyttöön.

Tyylikkään huvilan alakerrassa on olohuone ja keittiö, yksi makuuhuone sekä saunatilat. Olohuoneen suurista ikkunoista voi nautiskella kauniista näkymistä ja seurata tapahtumia golfkentällä.
Alakerran makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joissa kussakin on kaksi yksittäistä sänkyä. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc.

Huvilan olohuoneesta on kulku tilavalle terassille, joka tekee tästä kohteesta erityisen. Näköalaterassilla on ulkoporeallas, joka on sijoitettu katoksen alle, yksityisyys huomioiden. Terassilla on myös lasitettu kammi, jossa Muurikan kotakeittiö. Kammissa voi istua tulen äärellä nauttien, ja herkkuja valmistaen viileänäkin iltana suojassa tuulilta. Terassilla on myös 8 hengen ruokailuryhmä. Yläterassilta on kulku aurinkoterassille, jossa voi nauttia lomatunnelmasta auringon paisteessa.

Mökin terassin ulkoporeallas takaa viihtyisän lomakokemuksen.

Makuutilat:

Alakerrassa 1 makuuhuone jossa 2 erillistä sänkyä.
Yläkerrassa 3 makuuhuonetta, joissa jokaisessa 2 erillistä sänkyä.

Keittiön varustus:

Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, uuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:

Vuodevaatteet, siivousvälineet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, TV, CD-radiosoitin, internet, takka, puulaatikko, suihku, sauna, 2 x erillinen wc, katettu ulkoporeallas, kotakeittiö, aurinkoterassi, auton lämmityspistoke.

Ulkoporeallas:

Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, mikäli varaus tehdään saapuessa.

Tiettyinä aikoina järjestelmä automaattisesti lisää ulkoporealtaan käyttömaksun varaukselle mökin hinnan lisäksi. Ulkoporeallas näkyy varauksella eriteltynä tuoterivinä. Kyseiset ajankohdat voi tarkistaa täältä.

Huomioitavaa:

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta. Pakollinen lähtösiivousmaksu 153 € lisätään kaikkiin varauksiin.

Etäisyydet:

HimosCenter 2 km

Ravintola/hotelli 1,8 km

Himos Areena 1,8 km

Kauppa 2 km

Länsi-Himos autolla / kävellen 2,6 km / 1,2 km

Pohjois-Himos 4 km

Golf (1. väylä) autolla / kävellen 2,8 km / 0,8 km

Mökkialueen kartta

Perustiedot

Osoite
42100 JÄMSÄ,
Vuodepaikkojen määrä
8

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
p. 020 711 9200
e. himoslomat@himoslomat.fi
Verkkosivut
Jaa