Glamping – Luksustelttailu

 

Jämsässä pääset nauttimaan telttailusta kaikilla mukavuuksilla. Glamour ja camping ovat yhtä kuin glamping eli luksustelttailu. Jos kaipaat luonnonrauhaa, mutta leiriytyminen teltassa ei houkuttele, glamping voi olla sinun juttusi. Glamping on kaikilla mukavuuksilla varusteltu teltta keskellä luontoa. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa. Nukut lämpimässä, mukavassa sängyssä, nauttien telttailun tunnelmasta.

 

Jämsän sydän logo

Hidden House Pirttijärvi

Koe yksilöllinen telttailun tunnelma kaikilla mukavuuksilla Pirttijärven rannalla. Luksusteltan sisällä voit nauttia täydellisen mukavasta tunnelmasta tuulen- ja sateensuojassa, nukut oikeassa sängyssä, ja silti olet sananmukaisesti keskellä luontoa. Hidden House Pirttijärven luksusteltta on täysin varusteltu: siinä on sähköt, kalusteet, astiat, kahvin- ja vedenkeitin, teetä ja kahvia talon puolesta, moderni, pakastava kuivakäymälä sekä Wi-Fi. Ilmalämpöpumppu pitää teltan ihanan viileänä kesällä, mukavan lämpöisenä talvella. Päärakennuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsee majoittujien käytössä oleva täysin remontoitu sauna, suihku ja takkahuone. Luksusteltta on ympärivuotisessa käytössä.

Palvia Glamping

Palvia glamping on pieni ekologinen virkistyskeskus Jämsän Koskenpäällä. ​Aidosti maaseudulla Palviajärven rannalla, jota ympäröi laajat valtion monitoimimetsät natura-alueineen. ​Erinomainen paikka retkeilylle ja kuntoilulle luonnossa tai vain hiljentymiseen.​ Luksustelttojen lisäksi on mahdollisuus majoittua huoneissa ja nukkuma-aitoissa. Palvia glampingin safaritelttojen varustukseen kuuluu sähkö, petivaatteet,  kalusteet ja ilmainen wi-fi. Lisämaksusta saa käyttää venettä, kanoottia, SUP-lautaa tai polkupyöriä.

 

Voisit olla kiinnostunut Jämsän sydän logo

Palvelut

Himos-Jämsän alueella on useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin.

Lue lisää

Nähtävää

Kiehtovat kulttuurielämykset kutsuvat tutustumaan Himos-Jämsän seudun ihastuttaviin museoihin, sykähdyttäviin taidenäyttelyihin ja laadukkaisiin teatteriesityksiin.

Lue lisää

Tekemistä

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään.

Lue lisää
Jaa