Liikennepuisto

 

 

Tule tutustumaan liikennesääntöihin ja harjoittelemaan ajotaitoasi polkuauton ratissa – Lasten liikennepuisto on ollut lasten kesäsuosikki jo vuosikymmeniä.

Liikennepuistossa alle 140 cm lapset saavat harjoitella liikennesääntöjä turvallisesti näppärän polkuauton ratissa. Oikeastakin liikenteestä tutut liikennevalot, tankkausasema sekä liikenneympyrä löytyvät myös liikennepuistosta.

9-tien vieressä olevassa puistossa on kätevä levähtää myös ohikulkumatkalla. Leikkikentällä viihtyvät perheen pienokaisetkin ja kahviosta saa virvokkeita. Lisäksi puistossa on teemapäiviä, joiden mukaviin ohjelmanumeroihin voit osallistua.

Iltaisin liikennepuisto on pienten polkupyöräilijöiden käytettävissä – Liikennesääntöjä ja hyviä käyttäytymissääntöjä noudattaen, totta kai.

Liikennepuisto on avoinna 7.6.2021 – 13.8.2021 arkipäivinä klo 10 – 17 ja kesä- sekä heinäkuussa myös lauantaisin klo 10 -17. Suljettu juhannuksena 25. – 26.6.2021. Polkuautoilu maksaa 3 €/ h ja 2 € puoli tuntia. Kausikortti (30 €) oikeuttaa ilmaiseen ajeluun koko kesän. Puistossa ja kioskissa maksuvälineenä käy käteinen raha ja myös korttimaksu onnistuu.

Liikennepuistossa on maksutta käytössä kaupungin ja 4 H-yhdistyksen keppihevostalli. Puiston nurmikkoalueella voi ratsastaa omalla tai puiston kepparilla.

Koronaepidemian takia puistossa on käytössä erityisohjeita ja –käytänteitä. Asiakaspalvelupisteeseen on merkattu turvavälit, käsihygieniasta pidetään erityisen hyvää huolta, kahvio toimii take away –periaatteella ja kalustoa puhdistetaan jokaisen käyttäjän jälkeen. Lisäksi suositellaan oman kypärän käyttöä ja muistutetaan siitä, että puistoon tullaan vain terveenä.

Lisätietoja: nuoriso-ohjaaja Pia Salminen p. 0400 888 187

 

 

 

 

Jämsän sydän logo

 

 

Osoite: Piispasentie 2, 42100 Jämsä

Lasten liikennepuistoLasten liikennepuistoLasten liikennepuisto