Palvelun kuvaus

75 m², 6 hlöä

Himoslakson mökkialueella sijaitseva paritalomökki lähellä palveluita. Talvella Länsi-Himoksen rinteet ja kelkkareitit ovat lähellä ja kesällä on lyhyt matka golfkentälle.

Alakerrassa on olohuone ja keittiö, kaksi makuuhuonetta sekä saunatilat. Olohuoneessa nautit upeista maisemista Länsi-Himoksen rinteille. Yläkerrassa on parvi, jossa nukkumapaikat kahdelle.

Makuutilat:

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi yksittäistä vuodetta. Toisessa makuuhuoneessa on moottorisängyt.
Avoimella parvella kaksi yksittäistä vuodetta.

Keittiön varustus:

Jääkaappi-pakastin, uuni, liesi, mikro, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Muu varustus:

Peitot ja tyynyt, siivousvälineet, TV, takka, puuvarasto, pyykinpesukone, sauna, pyykinpesukone, kuivauskaappi, kaasugrilli (käytössä kesäaikaan).

Poreallas:

Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185€/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa.

Tiettyinä aikoina järjestelmä automaattisesti lisää ulkoporealtaan käyttömaksun varaukselle mökin hinnan lisäksi. Ulkoporeallas näkyy varauksella eriteltynä tuoterivinä. Kyseiset ajankohdat voi tarkistaa täältä.

Huomioitavaa:

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita.

Tiettyinä aikoina kaikkiin majoitusvarauksiin lisätään lähtösiivous, jonka järjestelmä automaattisesti lisää varaukselle mökin hinnan lisäksi.

Siivous näkyy varauksella eriteltynä tuoterivinä. Kyseiset ajankohdat voi tarkistaa täältä.

Liinavaatteet voi tarvittaessa vuokrata Himos Centeristä.

Etäisyydet:

HimosCenter vastaanotto 1,2 km

Himos Ravintolat/Himos Hotelli 0,7 km

Himos Areena 0,7 km

Himos Kauppa 1,2 km

Länsi-Rinteet 0,3 km

Pohjois-Rinteet 3,5 km

Golf 0,5 km

Mökkialueen kartta

Perustiedot

Vuodepaikkojen määrä
6

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

HimosLomat Oy
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
p. 020 711 9200
e. himoslomat@himoslomat.fi
Verkkosivut

Jaa