Palvelun kuvaus

Himoskotka-huoneistot sijaitsevat Himoslaaksossa loistopaikalla aivan länsirinteiden juurella, lähellä kaikkia palveluita ja tapahtumia. Himoskotkat tarjoavat hiihtokeskusasumista parhaimmillaan – ulko-ovelta on vain muutama askel rinteeseen ja vastaanottoomme.

Mökin ikkunoista avautuu upea näkymä Länsi-Rinteille. Rinteet ja alueen palvelut ovat aivan mökin välittömässä läheisydessä.

Huoneisto sijaitsee rakennuksen alakerrassa ja on kahdessa tasossa. Olohuone, hyvin varusteltu keittiönurkkaus ja yksi makuuhuone ovat muutamaa porrasta alemmalla tasolla kuin eteinen, saunatilat ja kaksi muuta makuuhuonetta. Olohuoneessa ja keittiössä on sähkökäyttöiset Creen-kaihtimet. Mökistä löytyy myös Samsung Bluetooth kaiutin. Mökin terassilla on Weber sähkögrilli.

Mökin terassilla ulkoporeallas, jonka voi halutessaan vuokrata käyttöönsä varauksen ajaksi. Ulkoporeallas 160 €/varausaika (max.7 vrk).

HUOM! varauksiin tulee pakollisena lisäpalvelupaketti, joka sisältää liinavaatteet kuudelle pedattuna sekä loppusiivouksen hintaan 200€.

Perustiedot

Osoite
Länsikeskuksentie 8, Jämsä
Vuodepaikkojen määrä
6
Verkkosivut

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

Himosmajoitus
Länsikeskuksentie 6, 42100 JÄMSÄ
p. +358 (0)20 787 1170
e. info@himosmajoitus.fi
Verkkosivut

Jaa