Palvelun kuvaus

Jekkula on v. 2010 valmistunut tilava ja tasokas lomamökki Honkarannassa, Pohjois-Himoksen rinteitä vastapäätä. Talvikaudella rinteet ovat saavutettavissa kätevästi jään yli (n. 300 m). Honkaranta on myös loistava kesäkohde, sillä alueella on oma uimaranta. Hiihtoladut kulkevat aivan mökin vieressä ja kesällä voi nauttia luonnon ja järven läheisyydestä. Tässä mökissä viihdyt pidempäänkin!

Mökin yhdistetyssä keittiö/olohuoneessa voi kokata ja ruokailla tilavasti takkatulen lämmössä. Mökin suurista ikkunoista on upeat näkymät järven toisella puolella kohoaville Pohjois-Himoksen rinteille.

Mökin keskikerroksessa on yksi makuuhuone, jossa on erilliset sängyt. Olohuoneessa on 8 hengen ruokailuryhmä, TV ja takka. Alakerrassa yksi makuuhuone erillisillä sängyillä sekä lisäksi levitettävä vuodesohva. Avonaisella parvella neljä vuodetta. Jekkulassa on kaksi erillistä vessaa, kodinhoitotila laitteineen sekä tilava sauna ja pesuhuone.

Mökissä on langaton internetyhteys. Mökissä on myös palju, joka on mahdollista varata käyttöön lisämaksusta (200 €/varaus). Paljun täyttö, lämmitys ja tyhjennys hoidetaan itse ohjeiden mukaan.

Mökissä on peitot ja tyynyt, liinavaatteet voit tilata meiltä.

Perustiedot

Osoite
Mäntyrinne 3, 42100 Jämsä
Vuodepaikkojen määrä
10
Verkkosivut

Varaa majoitus

Tarkista hinta ja saatavuus

Lisätiedot

Kauppiaan tiedot

Himosmajoitus
Länsikeskuksentie 6, 42100 JÄMSÄ
p. +358 (0)20 787 1170
e. info@himosmajoitus.fi
Verkkosivut

Jaa